ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που διαισθάνονται το κακό, πριν συμβεί

Το προαίσθημα τους λειτουργεί άψογα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα ζώδια που διαισθάνονται το κακό, πριν συμβεί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εννοείται ότι το κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του συμπεριφορές. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια των οποίων το προαίσθημα δεν κάνει ποτέ λάθος.

Διαβασέ αναλυτικά ποια είναι αυτά τα ζώδια και δες αν έχεις όντως τα χαρακτηριστικά τους, σε περίπτωση που ανήκεις σε αυτά:

Καρκίνος

Ο Καρκίνος διαθέτει ασύγκριτη συναισθηματική διαίσθηση. Είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο. Αρκετά δεκτικός στο περιβάλλον του, όπως και στα συναισθήματα των γύρω του, ο Καρκίνος μπορεί να νιώσει τα συναισθήματα του ανθρώπου που θα έρθει να του πει κακά νέα, πριν εκείνος προλάβει να μιλήσει. Επιπλέον συμπονεί τον πόνο και τα συναισθήματα των άλλων.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να είναι μυστηριώδης και ήσυχος γενικά, παρόλα αυτά έχει πλήρη αντίληψη για όσα συμβαίνουν γύρω του και μάλιστα πολλές φορές, αντιλαμβάνεται πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Επιπλέον έχει την τάση να αναζητά απαντήσεις κάτω από την επιφάνεια και άρα να ανακαλύπτει κρυμμένες αληθείες. Αυτό φυσικά κάνει τους άλλους να τον φοβούνται.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, οπότε χαρακτηρίζονται από φαντασία, έντονα όνειρα και φυσικά το υποσυνείδητο τους. Κοινώς, έχουν τεράστια συναισθηματική νοημοσύνη και αισθάνονται τα πάντα. Η προσοχή τους είναι πάντα σε εγρήγορση, ενώ η διαίσθηση είναι ένα στοιχείο που έχουν όλα τα άτομα αυτού του ζωδίου. Ακόμα και αν φαίνονται εντελώς στον κόσμο τους, οι Ιχθείς αντιλαμβάνονται τα πάντα γύρω τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
3 / position1: 375 / position2: 1170
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb