E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια για ασήμαντες διαφορές»

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 42χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών και της 67χρονης μητέρας του

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια για ασήμαντες διαφορές»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/8/2019 | 13:28

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» χθες το απόγευμα, στον 42χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών και στην 67χρονη μητέρα του, που πυροβολήθηκαν από τον γείτονά τους την Πέμπτη το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Τραγικές φιγούρες, η γυναίκα του Σ.Σ. και τα δυο ανήλικα κοριτσάκια του, που συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία τον αγαπημένο τους σύζυγο και πατέρα, αλλά και την αγαπημένη τους γιαγιά. Απαρηγόρητοι οι δικοί τους άνθρωποι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγαν από τη ζωή δυο ανθρώπινες ψυχές για μια ασήμαντη αφορμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής που, για ένα ανούσιο λόγο, όπως λένε, είδαν να χάνονται τόσο άδικα δυο ανθρώπινες ζωές. Κάποιοι λένε ότι ο δράστης ενοχλήθηκε από το σημείο στο οποίο πάρκαρε το θύμα το φορτηγό του, όλοι ωστόσο συμφωνούν ότι αιτία του διπλού φονικού ήταν οι μεταξύ τους προστριβές, οι οποίες κρατούσαν εδώ και πολλά χρόνια.

«Η οικογένεια του θύτη και του θύματος είχαν πάρα πολύ άσχημες σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια» λέει κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια με το παραμικρό και για ασήμαντες διαφορές. Δεν είναι δυνατόν να τσακώνεται για το parking σε μια περιοχή όπως η δική μας, που είναι όλο χωράφια. Αυτά είναι αστεία πράγματα, που δυστυχώς έγιναν τραγικά».

Κάτοικοι της Ποντιάδας Χρυσούπολης, μιλώντας για τον δράστη, κάνουν λόγο για ένα ήσυχο παιδί, το οποίο είχε χάσει τον πατέρα του και ζούσε με την μητέρα και τον αδελφό του: «Ο αδελφός του έχει θέματα με την υγεία του, έχει κάποιο ποσοστό αναπηρίας, δύσκολες καταστάσεις... Ο Π. εργαζόταν κατά καιρούς σε διάφορες δουλειές όπως στο δήμο, στη συγκομιδή απορριμμάτων, δεν τα έφερναν εύκολα βόλτα. Δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, δεν έβγαινε πολύ, είχε τις παραξενιές του, αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο...».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη Δευτέρα απολογείται ο δράστης

Ο 42χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Παρασκευής και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12:30.

«Είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα, ωστόσο όπως μου είπε ο πελάτης μου, εχθές το βράδυ γύρω στις 10.30 βρισκόταν στο σπίτι του με την μητέρα του και με μία οικογενειακή φίλη όταν το θύμα πήδηξε τον μαντρότοιχο του σπιτιού του και τον εξύβρισε με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς. Την ίδια στιγμή, μπήκε στο σπίτι του δράστη και η μητέρα του θύματος και ο καβγάς άρχισε να δυναμώνει. Λίγα λεπτά μετά, το θύμα και η μητέρα του επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη μητέρα του θύτη κι εκεί ο πελάτης μου έχασε τα λογικά του, πήρε την καραμπίνα κι έγραψε μία τραγωδία» είπε χθες στο protothema.gr o δικηγόρος του δράστη, κ. Τικόπουλος και συνέχισε: «Ο Π. αναφέρθηκε σε πολύ ντροπιαστικές συμπεριφορές... Μου είπε ότι η οικογένεια του θύματος συμπεριφερόταν στη δική του σαν να ήταν σκουπίδι και πολύ συχνά τους έλεγαν: «Να φύγετε από εδώ. Δεν έχετε καμία δουλειά στη γειτονιά μας...». Ο πελάτης μου ισχυρίζεται επίσης ότι είχε άλλα όνειρα για τη ζωή, όχι να γίνει φονιάς. Μου είπε ότι έπαιζε χρόνια ποδόσφαιρο, πρώτα στον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία στην Ντόρτμουντ και στην Μάντσεστερ Σίτι. Πως οι δυσκολίες της οικογένειάς του τον ανάγκασαν να επιστρέψει πίσω. Αλήθεια; Αποκυήματα της φαντασίας του; Δεν είμαι ακόμη σε θέση να γνωρίζω την πλήρη αλήθεια. Όπως και να' χει πρόκειται για μία υπόθεση που έχει ακόμη μακρύ δρόμο μπροστά της...».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Σήμερα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Παραιτήθηκαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Μπρατάκος και Παπασταύρου

Σήμερα

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σήμερα

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.