E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κρήτη: Είπε στον σύζυγό της ότι πάει για ψώνια αλλά την έπιασαν... στο αεροδρόμιο

Την «συνέλαβαν» στο αεροδρόμιο λίγο πριν φύγει για άλλη ήπειρο

Κρήτη: Είπε στον σύζυγό της ότι πάει για ψώνια αλλά την έπιασαν... στο αεροδρόμιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/9/2019 | 13:09

Πρόκειται για μία υπόθεση που πλέον έχει πάρει την δικαστική οδό αφού υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών - Η γυναίκα «άρπαξε» 10.000 ευρώ από το σπίτι του επιχειρηματία συζύγου της και σχεδίαζε να πετάξει αεροπορικώς σε άλλη ήπειρο

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κρήτη η ιστορία μιας γυναίκας και μητέρας δύο παιδιών, η οποία είπε στον σύζυγό της ότι πάει σε σούπερ μάρκετ για ψώνια, αλλά σχεδίαζε να τον εγκαταλείψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η γυναίκα άφησε σύζυγο και μωρό στην πολυτελή μονοκατοικία τους για να πάει για …ψώνια, όμως δεν είχε σκοπό να επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ.

Είχε προσχεδιάσει να πετάξει αεροπορικώς όχι σε άλλη χώρα αλλά σε άλλη ήπειρο, όμως ο χρόνος αλλά και τα αντανακλαστικά του συζύγου ματαίωσαν τα σχέδια της και μπλόκαραν την έξοδο της από την Ελλάδα.

Πρόκειται για μία υπόθεση που πλέον έχει πάρει την δικαστική οδό αφού υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών. Ο λόγος για μία αλλοδαπή καλλονή, όπως περιγράφεται, παντρεμένη με Έλληνα επιχειρηματία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Την επίμαχη ημέρα το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας απουσίαζε στο ιδιωτικό σχολείο. Στην έπαυλη έμειναν ο μπαμπάς με το ολίγων μηνών βρέφος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ώρα περνούσε και η σύζυγος καθυστερούσε να επιστρέψει. Ο σύζυγος ανησύχησε από την πολύωρη απουσία της γυναίκας του και την κάλεσε στο τηλέφωνο. Τότε διαπίστωσε ότι το κινητό ήταν απενεργοποιημένο. Την αναζήτησε στην ευρύτερη περιοχή, όμως κανείς δεν την είχε δει. Τελικώς, ο επιχειρηματίας, ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο της ήταν παρκαρισμένο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Ανακάλυψε όμως ότι από το σπίτι …έλειπαν και δέκα χιλιάδες ευρώ.

Χωρίς περιστροφές, ο επιχειρηματίας με τους συμβούλους του, μετέβη στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα όπου υπέβαλε μήνυση κατά της συζύγου του. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και η σύζυγος εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Αθηνών, λίγο πριν την επιβίβαση της, σε πτήση με προορισμό άλλη ήπειρο. Πάνω της, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί βρήκαν το ποσό των 10.000 ευρώ, σε μετρητά. Η υπόθεση όμως είχε και άλλη τροπή αφού μετά τα όσα συνέβησαν, το αρμόδιο Πρωτοδικείο εξέδωσε απόφαση και ανέθεσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών στον πατέρα τους, απομακρύνοντας την γυναίκα από την πολυτελή συζυγική εστία, επιτρέποντας ωστόσο να επικοινωνεί με τα παιδιά της για λίγες ώρες την εβδομάδα.

Η δικηγόρος του πατέρα κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη, αναφερόμενη στην υπόθεση, έκανε την εξής δήλωση: «Ορθώς το Δικαστήριο, στην προκειμένη περίπτωση, που δεν είναι και η μοναδική, ανέθεσε την αποκλειστική επιμέλεια στον πατέρα, δεδομένου ότι είναι ο μόνος κατάλληλος που μπορεί, υπό τις συνθήκες της οριστικής διάσπασης της έγγαμης συμβίωσης, να εξασφαλίσει σταθερότητα και ασφάλεια, για την ομαλή και υγιή ανάπτυξη των ανήλικων τέκνων του.

Ο επιχειρηματίας και η ευρύτερη οικογένεια του, θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, Γεώργιο Μακρογιαννάκη και στον αξιωματικό υπηρεσίας βάρδιας, οι οποίοι έπραξαν τα μέγιστα προς ανεύρεση της μηνυομένης».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.