E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η πόpνη που νόμιζε ότι ήταν θεά

Μια από τις πιο παράξενες και τρομακτικές ιστορίες που έχεις ακούσει

Η πόpνη που νόμιζε ότι ήταν θεά
@coolinterestingstuff.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Οι ιστορίες των serial killers είναι πάντα τρομακτικές. Ο κόσμος πάντα ενδιαφέρεται να μάθει την ιστορία τους αλλά και τους λόγους που τους οδήγησαν στις παράνομες και αιμοσταγείς πράξεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία της Magdalena Solis δεν είναι σαν τις άλλες. Είναι πολύ πιο σκοτεινή. Πάντως η αίρεση που την έβλεπε ως θεά δεν δημιουργήθηκε από εκείνη. Την αρχή την έκαναν δυο άντρες, οι Santos και Cayetano Hernandez το 1962.

Οι δυο Μεξικάνοι εγκληματίες θέλησαν να εκμεταλλευτούν τον φτωχό και αγράμματο πληθυσμό της πόλης Yerba Buena. Παρουσιάστηκαν λοιπόν σε αυτούς ως προφήτες και ιερείς των θεών των Ίνκας. Υποσχέθηκαν λοιπόν στους κατοίκους πως αν τους ακολουθούσαν και τους άκουγαν, τότε θα γίνονταν πλούσιοι. Οι κάτοικοι ούτε που ήξεραν ότι οι Ίνκας προέρχονταν από το Περού και τους τους πίστεψαν.

Για κάποιους μήνες, τα δυο αδέρφια εκμεταλλεύονταν με κάθε τρόπο όσους τους πίστεψαν. Ακόμα και σeξουαλικά. Όμως κάποια στιγμή, οι «πιστοί» άρχισαν να δυσανασχετούν. Γι’ αυτό οι Hernandez, άρχισαν να αναζητούν τρόπο να επεκτείνουν την απάτη. Και τον βρήκαν στο πρόσωπο της πόpνης Magdalena Solis.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ονόμασαν μεγάλη ιέρεια και την παρουσίασαν ως μετενσάρκωση της θεάς Coatlicue. Η Solis μάλλον το πίστεψε. Τα όpγια της αίρεσης, γεμάτα σeξ και ναρκωτικά συνέχισαν. Η παρουσία της Solis έπεισε αρκετούς να παραμείνουν αλλά κάποιοι επέμεναν να φύγουν.

Τους οδήγησαν μπροστά στην Magdalena, η οποία τους καταδίκασε σε θάνατο. Οι υπόλοιποι ορκίστηκαν πως δεν θα φύγουν ποτέ, αλλά οι συγκεκριμένοι φόνοι μάλλον ξύπνησαν μια δίψα για αίμα στη Solis, που άρχισε να πιστεύει ότι όντως ήταν θεά. Οι θυσίες που ακολούθησαν ήταν τρομακτικές.

https://www.bizarrepedia.com/magdalena-solis/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

@bizarrepedia.com

H Magdalena Solis πριν ακόμα ανακηρυχθεί ιέρεια, υπέφερε από ψευδαισθήσεις και σeξουαλικές διαστροφές κάτι που «έλυνε» πίνοντας αίμα. Οπότε ως «θεά» δεν είχε πρόβλημα να το εφαρμόσει με περισσότερη ευκολία. Οι τελετές αίματος προέρχονταν από τους Αζτέκους και της χρησιμοποιούσαν για να μείνουν πάντα νέοι. Επέλεγαν λοιπόν τους πιο αδύναμους ή εκείνους που υποψιάζονταν πως θέλουν να αποδράσουν. Το αίμα των θυμάτων τους ανακατευόταν με αίμα κοτόπουλου και όλοι έπιναν από λίγο. Μάλιστα το συνόδευαν με χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως πεγιότ και κάνναβης, κάτι που τους έκανε να αισθάνονται παντοδύναμοι.

Μετά από έξι θυσίες, η Magdalena μάλλον ήθελε μια νέα πρόκληση. Οπότε σκέφτηκε πως θα ήταν πιο ενδιαφέρον να αφαιρεί τις καρδιές των ανθρώπων που θα θυσίαζε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανοί. Είχε γίνει η πιο επικίνδυνη γυναίκα στο Μεξικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1963 ένα 14χρονο αγόρι βρέθηκε τυχαία σε μια από τις σπηλιές όπου γίνονταν οι θυσίες. Είδε με τα μάτια του τι ακριβώς γινόταν εκεί και έτρεξε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, το οποίο απείχε περίπου 25 χιλιόμετρα από εκεί. Μπαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα εξαντλημένο ψέλλισε κάτι για δολοφόνους και βρικόλακες. Οι αστυνομικοί γέλασαν και τον έβαλαν σε ένα κελί για να ηρεμήσει.

Το πρωί ένας αστυνομικός τον συνόδευσε σπίτι. Στον δρόμο συμφώνησε να δει την σπηλιά. Κανένας δεν τους είδε ξανά. Αυτό όμως έκανε την αστυνομία να ερευνήσει ουσιαστικά την υπόθεση. Με τη βοήθεια του στρατού εισέβαλλαν στην σπηλιά. Τα μέλη της αίρεσης όμως ήταν οπλισμένα και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών. Τα αδέρφια Hernandez σκοτώθηκαν, ο ένας από μέλος της αίρεσης και ο δεύτερος από έναν αστυνομικό.

Λίγο αργότερα η αστυνομία συνέλαβε της Magdalena Solis και τον αδερφό της σε μια φάρμα. Εκεί βρήκαν και τα πτώματα του αστυνομικού και του αγοριού. Η Magdalena και ο αδερφός της καταδικάστηκαν σε 50 χρόνια μόνο για τους φόνους του αστυνομικού και του αγοριού, αφού κανένας δεν κατέθεσε εναντίον τους για τις θυσίες. Μερικά μέλη της αίρεσης αποφάσισαν να μιλήσουν μετά από χρόνια για την τρομακτική εμπειρία τους, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μίλησαν ποτέ ξανά γι’ αυτό.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πότε γεννήθηκε το πρώτο κινητό τηλέφωνο

Πριν 4 ώρες

Σίγουρα δεν το ξέρετε

Σήμερα έμαθα: Ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στο εξωτερικό

Πριν 4 ώρες

Μάλλον δεν είναι αυτός που είχατε στο μυαλό σας

Σαν σήμερα: Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Πριν 4 ώρες

Στις 19 Μαρτίου του 2019

4 ντόπιοι μας εξηγούν το παραδοσιακό καρναβάλι της περιοχής τους

Χτες

Τύρναβος, Ξάνθη, Σοχός και Νάουσα στο γλέντι.

Το αγόρι που μεγάλωσε μέσα σε μια φούσκα

Χτες

Ο Ντέιβιντ Βέτερ και η ιδιαίτερη ιστορία του

Μέσα στην πόλη ‑ φάντασμα της Centralia, που καίγεται εδώ και 60 χρόνια

Προχτές

Είναι απίστευτο αλλά το έδαφος φλέγεται ακόμα

Γιατί οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μόνοι τους

Πριν 3 μέρες

Μια νέα μελέτη εξετάζει την άνεσή μας να είμαστε κοντά σε άλλους ανθρώπους ως υποπροϊόν της εξέλιξης.

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.