E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το συγκρότημα που μετατρέπει τις συναυλίες του σε... πόλεμο

Κυριολεκτικά

Το συγκρότημα που μετατρέπει τις συναυλίες του σε... πόλεμο
@youtube.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Είναι κυριολεκτικά απορίας άξιο πως το συγκεκριμένο συγκρότημα έπαιζε ή παίζει ακόμα σε συναυλίες. Γιατί όσοι έχουν την φαεινή ιδέα να τους κλείσουν για ένα live θα πρέπει να έχουν στην άκρη του μυαλού τους ότι ο χώρος την επόμενη μέρα θα χρειάζεται ριζική ανακαίνιση. Και θα είναι θαύμα αν κάποιος από το κοινό δεν καταλήξει στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι γνωρίζουμε πως στην περίπτωση του hardcore metal, τα πράγματα δεν είναι ήσυχα. Αλλά στην περίπτωση των «Bad Luck 13 Riot Extravaganza», τα πράγματα ξεφεύγουν επικίνδυνα. Και φυσικά δεν τα επικροτούμε. Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1997 στην Philadelphia των ΗΠΑ. Αποτελείται από 13 μέλη που σε κάθε live βάζουν στόχο να προκαλέσουν όσο περισσότερο χάος γίνεται.

http://whatarebloodwings.blogspot.com/2010/03/bad-luck-13-riot-extravaganza.html

@whatarebloodwings.blogspot.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μέλη καυγαδίζουν πάνω στη σκηνή, πετούν κομμάτια ζώων στο κοινό, σπάνε μπουκάλια και λάμπες σε κεφάλια, ανάβουν καπνογόνα και σε κάποιες περιπτώσεις βάζουν και φωτιά. Το 2004 στο Hellfest, εμφανίστηκαν τελευταίοι στην σκηνή (για προφανείς λόγους) και τα πράγματα ξέφυγαν από το πρώτο λεπτό. Αντικέιμενα πετάγονταν στον αέρα, ένα κεφάλι γουρουνιού έκανε τον γύρο του χώρου και πολλά ακόμα, με την αστυνομία και τα ασθενοφόρα να φτάνουν λίγο αργότερα και να διαλύουν την συναυλία. Όχι όμως και τους καυγάδες. 

Η πιο παράξενη ιστορία γύρω από το συγκρότημα, η οποία υπάρχει ως φήμη και δεν επιβεβαιώνεται επίσης, ήταν αυτή που έλαβε χώρα στο Τέξας. Την προηγούμενη της συναυλίας πήγαν σε έναν μελισσοκόμο και αγόρασαν περίπου 50 μέλισσες, τις οποίες και έβαλαν σε ένα γυάλινο δοχείο. Στην μέση της συναυλίας φώναξαν πως κατάφεραν να πιάσουν «θανατηφόρες μέλισσες». Την ίδια στιγμή έσπασαν το δοχείο και επικράτησε πανικός. Δεν γνωρίζουμε αν η φήμη ισχύει αλλά δεν είναι και απίθανο.

Διαλύθηκαν το 2005, και από τότε έχουν ενωθεί πολλές φορές. Απ’ ότι βλέπουμε στη σελίδα τους στο facebook κάνουν ακόμα live, αν και παλαιότερα τους είχε απαγορευτεί κάθε δημόσια εμφάνιση. Φυσικά, δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο της hardcore σκηνής αλλά ένα μικρό underground κομμάτι της, μιας και οι «Bad Luck 13 Riot Extravaganza», δεν έγιναν ποτέ δημοφιλείς. Οι περισσότεροι που πήγαιναν (ή πηγαίνουν) στις συναυλίες τους, έπρεπε να γνωρίζουν τι τους περίμενε. Λογικά. Γιατί η συναυλία μετατρέπεται σε πόλεμο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.