E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Kαταπέλτης o εισαγγελέας για τον 60χρονο φλαουτίστα

Είχε καταδικαστεί για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών

Kαταπέλτης o εισαγγελέας για τον 60χρονο φλαουτίστα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 15/10/2019 | 14:00

Την ενοχή του 60χρονου φλαουτίστα της κρατικής ορχήστρας Αθηνών, ο οποίος δικάζεται από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για αποπλάνηση δυο ανήλικών κοριτσιών και μαθητριών του, ζήτησε σήμερα ο εισαγγελέας της έδρας, τονίζοντας μάλιστα πως οι πράξεις του κατηγορουμένου είναι κακουργηματικές και δεν εμπίπτουν στο άρθρο 337 του νέου Ποινικού Κώδικα που αντιμετωπίζει τις θωπείες ως πλημμέλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εάν κάνεις θωπείες, ψαύσεις με σκοπό να ικανοποιήσεις την γενετήσια σου επιθυμία τότε το αδίκημα εμπίπτει στο άρθρο 339 και τιμωρείται με κάθειρξη» τόνισε ο εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του στο δικαστήριο και απευθυνόμενος προς τα μέλη του δικαστηρίου επισήμανε αναφορικά με τις σχετικές διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα: «Δεν το είπε καλά ο νομοθέτης, θα το πει αύριο καλύτερα ο Άρειος πάγος. Και θα είναι τομή σας να το πείτε εσείς με την απόφαση σας Εάν τώρα τα 30χρονια κάθειρξης που καταδικάστηκε πρωτόδικα τα θεωρήσουμε πλημμέλημα (337) και με ποινή ενός έτους τότε τι θα πούμε σε αυτή τη μάνα και τον πατέρα; Δεν θα έχουμε δικαική ειρήνη...».

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε το 2017. Ο κατηγορούμενος διακεκριμένος φλαουτίστας καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 30 ετών και 6 μηνών για την αποπλάνησης δυο ανηλίκων μαθητριών του, ηλικίας 8 και 10 ετών.

Σήμερα, κατά την αγόρευσή του στο δικαστήριο ο εισαγγελέας της έδρας είπε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο 60χρονος κατηγορούμενος τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και ζήτησε την ενοχή του για αυτές, σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του. «Ποιος θα ήθελε το παιδί του να υποστεί αυτά που υπέστησαν οι δυο ανήλικες;», διερωτήθηκε ο εισαγγελέας και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν μου καταλείπετε απολύτως καμία αμφιβολία, δεν έχω καμία αμφιβολία στη δικαστική μου συνείδηση, ότι ο κατηγορούμενος προέβη σε θωπείες στην ανήλικη (στην 10χρονη) στα χέρια στην αρχή, στους μηρούς και αυξάνοντας σταδιακά την ένταση θώπευε το παιδί στον πρωκτό μέσα από τα ρούχα ενώ τοποθέτησε το χέρι της ανήλικης στο μόριο του».

Μιλώντας για τη περίπτωση του δεύτερου κοριτσιού ηλικίας 8 ετών που επίσης έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 60χρονου μουσικού, ο εισαγγελέας είπε: «Ο κατηγορούμενος προέβαινε σε θωπείες στην 8χρονη αρχικά στα χέρια και στο κεφάλι και μετά μέσα από τα ενδύματα στην περιοχή του στήθους και των γενετικών οργάνων, τη φιλούσε στο λαιμό και έτριβε το γενετικό του μόριο στην πλάτη του κοριτσιού. Το δίκαιο στη συγκεκριμένη περίπτωση της 8χρονης και της 10χρονης προσφέρει προστασία μακριά από σeξουαλικά δρώμενα γιατί πρέπει τα παιδιά να έχουν μια ζωή χαρούμενη και αμέριμνη, να προστατευτεί η παιδική αθωότητα τους».

Κατά τον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι γονείς των δυο κοριτσιών και με τις πράξεις του έβλαψε τα μέγιστα την ψυχοσύνθεση των παιδιών. «Σου δίνω το παιδί για να του μάθεις γράμματα, παιδαγωγέ, δάσκαλε, μουσικέ και εσύ πας και κάνεις σεξουαλικές πράξεις!», τόνισε ο εισαγγελέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη, ο εισαγγελέας αναφέρθηκε και στο πορνογραφικό υλικό που οι αρχές εντόπισαν στον υπολογιστή του κατηγορουμένου για να επισημάνει πως ο 60χρονος.«Απαθανάτισε, αποτύπωσε σε υλικό φορέα και έβαλε σε ψηφιακό δίσκο τον οποίο έκρυβε στο χρηματοκιβώτιο και με ειδικό πρόγραμμα τα ντυμένα κορίτσια τα απέγδυε και ζούμαρε στις επίμαχες περιοχές»

Κλείνοντας την αγόρευσή του ο εισαγγελέας διερωτήθηκε: «Αν αυτό δεν είναι παιδική πορνογραφία τότε τι είναι;»

Αυτή την ώρα το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη για να λάβει την τελική απόφασή του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Μπήκαν με αλυσοπρίονο σε χώρο με πυρηνικό αντιδραστήρα

Πριν 9 ώρες

Αποκαλύψεις για το τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Χτες

Υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του

Πένθος στο Λασίθι – Απαρηγόρητη η οικογένεια του 33χρονου Μανώλη που έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα που έσκασε πάνω του

Χτες

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον άτυχο νέο

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου ‑ Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου

Χτες

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Έρχεται μίνι κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Χτες

Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη

Εύβοια: 21χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Χτες

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει για νοσηλεία

«Στην Ελλάδα των Τεμπών»: Το συγκλονιστικό τραγούδι για τα 57 θύματα της τραγωδίας

Χτες

Το τραγούδι για το δυστύχημα στα Τέμπη αποτελεί σύμπραξη δέκα καλλιτεχνών

Σάλος στη Γερμανία από τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας: Οι μαθητές να προετοιμάζονται και για πόλεμο

Χτες

Οι ασκήσεις για καταστροφές είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής, υποστηρίζει η Μπετίνα Σταρκ-Βάτσινγκερ που υποστηρίζει ότι οι νέοι πρέπει να έχουν επίγνωση των απειλών

Πώς γίνεται το πέταγμα του χαρταετού ‑ Αναλυτικές οδηγίες

Χτες

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.