E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χαλκιδική: Καλλιστεία για την ανάδειξη της ομορφότερης Ινδής

Εκατόν εβδομήντα πέντε γυναίκες από κάθε γωνιά της Ινδίας

Χαλκιδική: Καλλιστεία για την ανάδειξη της ομορφότερης Ινδής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/10/2019 | 07:21

Εκατόν εβδομήντα πέντε γυναίκες από κάθε γωνιά της Ινδίας αλλά και εκτός συνόρων της χώρας, ταξίδεψαν στην Ελλάδα με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου Mrs India Worldwide 2019

Διαγωνισμός για την ανάδειξη της ομορφότερης έγγαμης Ινδής διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Πόρτο Καράς της Χαλκιδικής. Εκατόν εβδομήντα πέντε γυναίκες από κάθε γωνιά της Ινδίας αλλά και εκτός συνόρων της χώρας, ταξίδεψαν στην Ελλάδα με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου Mrs India Worldwide 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διαγωνιζόμενες όπως βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ντυμένες ομοιόμορφα με κόκκινο σάρι, που είναι και η παραδοσιακή τους ενδυμασία. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί 18 Οκτωβρίου στο Πόρτο Καρράς και η Σταρ Mrs India θα γίνει πρέσβειρα της εταιρίας Shri Sai Entertainment που έχει αναλάβει την διοργάνωση του event, με σκοπό να προωθήσει να διαφημίσει και να προωθήσει τον ινδικό πολιτισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ θα κερδίσει και πλούσια δώρα.

Μεγάλη όμως είναι η προβολή που θα λάβει και η χώρα μας καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια των Ινδικών Καλλιστείων, οι διαγωνιζόμενες φωτογραφίζονται με φόντο τα σημαντικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση αναμένεται να προβληθεί σε έως και 150 εκατ. άτομα απ’ όλο τον κόσμο, μέσα από τα social media των διαγωνιζομένων, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Ινδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι προορισμοί της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας επιλέχθηκαν στρατηγικά, καθώς η Ινδία, η δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική αγορά στον κόσμο μετά την Κίνα, ήταν και η τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ, στην οποία και παρεβρέθηκαν οι όμορφες διαγωνιζόμενες, πραγματοποιώντας διάφορες πολιτιστικές και φολκλορικές παραστάσεις μέσα από τις οποίες αναδείχθηκε η ινδική κουλτούρα.

Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν στην περιοχή και τον Οκτώβριο, καθώς η φετινή διοργάνωση προωθεί τους πανέμορφους τουριστικούς προορισμούς, την ιστορία και τον πολιτισμό της Βορείου Ελλάδας στην Ινδία και τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι, παρά την πρόσφατη καταστροφή στη Χαλκιδική, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Mideast Travel Worldwide, ως Επίσημος Παγκόσμιος Ταξιδιωτικός Συνεργάτης της διοργανώτριας εταιρείας, κατάφερε να διατηρήσει τη Χαλκιδική ως προορισμό της διοργάνωσης, προκειμένου να αποκατασταθεί η φήμη της περιοχής.

Φέτος, η αποστολή των Ινδικών Καλλιστείων αποτελείται από 175 διαγωνιζόμενες Ινδές κυρίες απ’ όλο τον κόσμο, τα μέλη της διοργανώτριας εταιρείας και σπουδαστές των Σχολών Σχεδιαστών της Ινδίας, με την ευγενική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις διαγωνιζόμενες συνοδεύουν στην Ελλάδα οι συγγενείς τους, για να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο την τελετή απονομής καλλιστείων, όσο και τον διαγωνισμό ταλέντων που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Η Mrs. India Worldwide είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει την υποδειγματική δύναμη και τη χαρακτηριστική προσωπικότητα των έγγαμων γυναικών της Ινδίας. Από το 2008, η Mrs. India Worldwide, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση του γυναικείου φύλου, έχει καταφέρει να διευρύνει τους ορίζοντες πολλών γυναικών και να τους χαρίσει την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρο του Bollywood, γεγονός που έχει καταστήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη μεγαλύτερη και κυριότερη διοργάνωση ομορφιάς στην Ινδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mideast Travel, δήλωσε σχετικά: «Η Ινδία είναι μια πολύ δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά. Η πραγματοποίηση των Ινδικών Καλλιστείων στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί σφραγίδα των υπηρεσιών και της φιλοξενίας υψηλού επιπέδου που προσφέρει η χώρα. Είναι τιμή μας που η Mideast Travel αποτελεί τον Επίσημο Παγκόσμιο Ταξιδιωτικό Συνεργάτη της Shri Sai Entertainments και που συμβάλλουμε στην ενδυνάμωση των σχέσεων Ινδίας-Ελλάδας σε κοινωνικό, πολιτισμικό και τουριστικό επίπεδο. Παράλληλα, στρατηγικός μας στόχος είναι να εδραιώσουμε την Ελλάδα ως μοναδικό προορισμό για την πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης των καλλιστείων.»

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι 175 διαγωνιζόμενες θα συμμετέχουν και στον Μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 19/10/2019.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Πριν 10 ώρες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Πριν 10 ώρες

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Πριν 10 ώρες

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

O πρώτος άνθρωπος που έφτιαξε τη δική του πιτσαρία

Πριν 10 ώρες

Είναι προφανώς Ιταλός

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.