E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτές είναι οι πιο βαρετές πόλεις στην Ευρώπη

Σύμφωνα με το ρωσικό ταξιδιωτικό πρακτορείο Aviasales

Αυτές είναι οι πιο βαρετές πόλεις στην Ευρώπη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/12/2019 | 18:09

Στην περίπτωση που την περίοδο που διανύουμε προσπαθείτε να ανακαλύψετε τον επόμενο προορισμό στον οποίο θα ταξιδέψετε, η λίστα που ακολουθεί ενδέχεται να αποδειχθεί κατατοπιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διότι περιλαμβάνει τις πιο… «βαρετές» πόλεις στην Ευρώπη, σύμφωνα με το ρωσικό ταξιδιωτικό πρακτορείο Aviasales και τους Ρώσους ταξιδιώτες οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν σχετικά στη εν λόγω έρευνα.

Τι αποφάνθηκαν οι Ρώσοι τουρίστες; Πώς το Ελσίνκι, η πρωτεύουσα της Φινλανδίας, είναι η πιο «βαρετή» πόλη στην Ευρώπη -τουλάχιστον με βάση τις δικές τους προτιμήσεις και τα δικά τους ταξιδιωτικά κριτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δεύτερη θέση της λίστας με τις πιο βαρετές πόλεις στον κόσμο και με ποσοστό που «αγγίζει» το 25% βρίσκεται η πρωτεύουσα της Σλοβακίας, η Μπρατισλάβα, ενώ την τρίτη θέση σε αυτή την ιδιαίτερη έρευνα καταλαμβάνει η λουτρόπολη Κάρλοβι Βάρι στην Τσεχία.

Το Μόναχο, η Πολωνία και η Πίζα (η ιστορική πόλη της Ιταλίας), είναι τρεις ακόμη «βαρετές» πόλεις, σύμφωνα με τους Ρώσους ταξιδιώτες -και για την ακρίβεια, με βάση το 30% των ερωτηθέντων της έρευνας του ταξιδιωτικού πρακτορείου Aviasales.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά στο γιατί οι Ρώσοι ταξιδιώτες οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ποια ευρωπαϊκή πόλη πέρασαν τις πιο «βαρετές» διακοπές της ζωής τους, έδωσαν αυτές τις απαντήσεις, οι λόγοι ποικίλουν.

Για παράδειγμα, σχετικά με το Ελσίνκι το οποίο βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, «ο κακός καιρός και τα ελάχιστα αξιοθέατα» ευθύνονταν για την ομολογουμένως αρνητική άποψη που είχαν σχηματίσει οι Ρώσοι ταξιδιώτες. Όσο για τη Μπρατισλάβα, σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, «τα ακριβά σουβενίρ, το άγευστο φαγητό, τα αξιοθέατα που δεν είχαν ενδιαφέρον και ο ελάχιστος κόσμος στα μπαρ της πόλης» αποτελούν σημαντικούς λόγους για να μην την επισκεφτούν ξανά.

Από την άλλη πλευρά, το Κάρλοβι Βάρι φάνηκε ολίγον τι μικρό στους Ρώσους ταξιδιώτες οι οποίοι συμβουλεύουν, μάλιστα, τους τουρίστες που σκοπεύουν να το επισκεφτούν να μην περάσουν πάνω από δύο ημέρες στη συγκεκριμένη πόλη. Για την ακρίβεια, υποστηρίζουν πως μία μονοήμερη εκδρομή είναι αρκετή για μία εξόρμηση στη γνωστή λουτρόπολη της Τσεχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Μόναχο δεν άρεσε, επίσης, στους Ρώσους αφού και εκεί «μπορείς να πας στα μπαρ για μία μπύρα μόνο τα απογεύματα», ενώ όσο για τη Βαρσοβία το πρόβλημα για τους Ρώσους που το επισκέφτηκαν και κλήθηκαν να λάβουν μέρος στην έρευνα του ταξιδιωτικού πρακτορείου, ήταν «τα ελάχιστα πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα».

Πώς και γιατί βρέθηκε και η Πίζα στη λίστα των Ρώσων ταξιδιωτών με τις πλέον βαρετές πόλεις στην Ευρώπη; Όπως υποστήριξαν, παρά το γεγονός πως είναι μία όμορφη πόλη και όχι ακριβή, «δεν υπάρχει κάτι να δεις σε αυτή πέρα από τον Πύργο της Πίζας».

Είτε συμφωνείτε μαζί τους είτε όχι, στην περίπτωση που διερωτάστε ποια είναι τελικά η πιο δημοφιλής ευρωπαϊκή πόλη για τους Ρώσους ταξιδιώτες, η απάντηση ενδεχομένως θα σας εκπλήξει. Διότι το 2019 δεν είναι το Λονδίνο ούτε το Παρίσι αλλά το Τίβατ, μία παραθαλάσσια πόλη στο νοτιοδυτικό Μαυροβούνιο!

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.