E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζώδια του Μήνα: Iανουάριος

Τι λένε τα άστρα για τη νέα χρονιά

Ζώδια του Μήνα: Iανουάριος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Τι λένε τα άστρα για το νέο μήνα που έρχεται

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ: Αυτό το μήνα φροντίστε εντατικά την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση! Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τους αγαπημενους σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι συνήθως. 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άστρα θα σας δώσουν μια καλή ευκαιρία! Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε από τον Ιανουάριο και έπειτα! Τα ερωτικά σας θα καλυτερεύσουν με τη νέα χρονιά ενώ θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές φιλοδοξίες σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε σε ένα σταθερό επίπεδο τις καταστάσεις στη δουλειά χωρίς προστριβές με τους άλλους γιατί πολλές από τις γνωριμίες σας θα είναι πολύ χρήσιμες από εδώ και πέρα! Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη τους και καλά κάνετε γιατί από τον Ιανουάριο οι επαφές θα σας αλλάξουν τη ζωή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικό για τον πρώτο μήνα του χρόνου είναι να φροντίσετε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας, χωρίς να απελπίζεστε με την πρώτη απογοήτευση. Τη χρονιά που πέρασε βιώσατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες αλλά ο τροχός γυρίζει.

ΛΕΩΝ:  Αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως είναι και μην πιέζεστε να κάνετε πράγματα που δε σας πάνε για κάποιο λόγο! Αρχίζει για εσάς μια σειρά κοινωνικών αλλαγών, οι οποίες θα διαμορφώσουν το μέλλον! Τώρα ανοίγει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Κάντε όνειρα, κάντε σχέδια, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και εστιάστε στις νέες επαφές! Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις και προς θεού μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι. Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όμως, όταν σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε οικονομία δυνάμεων, αφου οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους μπορεί να σας εξαντλήσουν.  Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλλεται για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες για να μην πληγωθείτε. Δώστε ακόμα μία ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν έμπρακτα τις διαθέσεις τους! 

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Οι συνεργασίες σας εξελίσσονται και θα μπορέσετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει στα εργασιακά θέματα και τον Ιανουάριο θα μπουν οι νέες βάσεις. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στον διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ενέργεια και η όρεξή σας θα προωθήσουν τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση και θα δείτε τη ζωή να σας χαμογελά! Οι σωστές επαφές θα επισπεύσουν τις εξελίξεις και την πρόοδό σας, και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αποφασίσετε. Μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα στη δουλειά και πιθανόν να σας ωθήσει σε νέες ευκαιρίες!

ΙΧΘΥΕΣ:  Οι καταστάσεις σας έκαναν να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας και ξεφύγατε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια. Αφοσιωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει, χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα. Αν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.