E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζώδια του Μήνα: Iανουάριος

Τι λένε τα άστρα για τη νέα χρονιά

Ζώδια του Μήνα: Iανουάριος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Τι λένε τα άστρα για το νέο μήνα που έρχεται

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ: Αυτό το μήνα φροντίστε εντατικά την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση! Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τους αγαπημενους σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι συνήθως. 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άστρα θα σας δώσουν μια καλή ευκαιρία! Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε από τον Ιανουάριο και έπειτα! Τα ερωτικά σας θα καλυτερεύσουν με τη νέα χρονιά ενώ θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές φιλοδοξίες σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε σε ένα σταθερό επίπεδο τις καταστάσεις στη δουλειά χωρίς προστριβές με τους άλλους γιατί πολλές από τις γνωριμίες σας θα είναι πολύ χρήσιμες από εδώ και πέρα! Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη τους και καλά κάνετε γιατί από τον Ιανουάριο οι επαφές θα σας αλλάξουν τη ζωή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικό για τον πρώτο μήνα του χρόνου είναι να φροντίσετε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας, χωρίς να απελπίζεστε με την πρώτη απογοήτευση. Τη χρονιά που πέρασε βιώσατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες αλλά ο τροχός γυρίζει.

ΛΕΩΝ:  Αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως είναι και μην πιέζεστε να κάνετε πράγματα που δε σας πάνε για κάποιο λόγο! Αρχίζει για εσάς μια σειρά κοινωνικών αλλαγών, οι οποίες θα διαμορφώσουν το μέλλον! Τώρα ανοίγει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Κάντε όνειρα, κάντε σχέδια, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και εστιάστε στις νέες επαφές! Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις και προς θεού μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι. Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όμως, όταν σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε οικονομία δυνάμεων, αφου οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους μπορεί να σας εξαντλήσουν.  Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλλεται για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες για να μην πληγωθείτε. Δώστε ακόμα μία ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν έμπρακτα τις διαθέσεις τους! 

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Οι συνεργασίες σας εξελίσσονται και θα μπορέσετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει στα εργασιακά θέματα και τον Ιανουάριο θα μπουν οι νέες βάσεις. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στον διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ενέργεια και η όρεξή σας θα προωθήσουν τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση και θα δείτε τη ζωή να σας χαμογελά! Οι σωστές επαφές θα επισπεύσουν τις εξελίξεις και την πρόοδό σας, και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αποφασίσετε. Μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα στη δουλειά και πιθανόν να σας ωθήσει σε νέες ευκαιρίες!

ΙΧΘΥΕΣ:  Οι καταστάσεις σας έκαναν να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας και ξεφύγατε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια. Αφοσιωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει, χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα. Αν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 114 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.