E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Megxit: Το παλάτι προκαλούσε στη Μέγκαν Μαρκλ κρίσεις άγχους

Ευχαριστημένη η μητέρα της που έβαλε πάνω απ΄όλα την ψυχική της υγεία

Megxit: Το παλάτι προκαλούσε στη Μέγκαν Μαρκλ κρίσεις άγχους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/1/2020 | 11:29

Kρίσεις άγχους αντιμετώπιζε η «αντάρτισσα» δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Βρετανία. «Ο ύπνος της δεν ήταν καλός και δεν ήταν ήρεμη», όπως αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού στον βρετανικό Τύπο σχολιάζοντας τον λόγο για τον οποίο αποφάσισαν με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, να κόψουν τον ομφάλιο λώρο με το Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Μάλιστα, η δούκισσα του Σάσεξ είχε δηλώσει ότι δεν αισθανόταν καλά μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, Άρτσι, δηλώνει η ίδια πηγή στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της ψυχικής υγείας οι Σάσεξ

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Μέγκαν Μαρκ είχε γίνει πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ όταν εμφανίστηκε συγκινημένη στη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ με αφορμή το ταξίδι της στην Αφρική με τον πρίγκιπα Χάρι και το γιο τους, Άρτσι.
Στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Τομ Μπράντμπάι του βρετανικού δικτύου «ITV», η σύζυγος του κοκκινομάλλη πρίγκιπα είχε παραδεχτεί πως, όσα γράφονται στον βρετανικό Τύπο, την έχουν επηρεάσει συναισθηματικά.

Κι όταν οι Σάσεξ ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι θέλουν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μοιραστούν το χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά, το μυαλό όλων πήγε στην εύθραυστη συναισθηματική της κατάσταση ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Mail», ο φίλος της Μέγκαν, υπό καθεστώς ανωνυμίας υποστήριξε ότι η δούκισσα του Σάσεξ δεν ένιωθε καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο», ότι «δεν κοιμάται καλά κι ότι άρχισε να έχει κρίσεις άγχους για το μέλλον της». Κι όλα αυτά αρκετούς μήνες προτού το ζευγάρι προβεί στην δήλωση - βόμβα, ότι θέλει να «αποσχιστεί» από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την πηγή, η Μέγκαν θέλει να κτίσει την δική της αυτοκρατορία με τον πρίγκιπα Χάρι», αλλά τα αρνητικά της συναισθήματα κατά την παραμονή της στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν το κίνητρο που την οδήγησε σε αυτή την ανακοίνωση.
«Δεν θέλει να μεγαλώσει στη Βρετανία τον Άρτσι. Θα κάνει βέβαια συχνές επισκέψεις στη Βρετανία αλλά μέχρι εκεί», είπε η ίδια πηγή και πρόσθεσε:
«Ψάχνει για μόνιμη κατοικία στον Καναδά. Είπε ότι θέλει ένα εξοχικό σπίτι στο Whistler έξω από το Βανκούβερ κι ένα σπίτι στο Τορόντο».

Ευχαριστημένη η μητέρα της Μέγκαν που η κόρη της έβαλε πάνω απ΄όλα την ψυχική της υγεία

Ο φίλος της Μέγκαν υποστήριξε επίσης ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είχε όλο αυτό το διάστημα έναν άνθρωπο που την στήριζε συνεχώς: τη μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μητέρα της, δασκάλα γιόγκα που ήταν παρούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν γεννήθηκε ο Άρτσι, «ανησυχούσε πραγματικά για τη Μέγκαν ... και ανακουφίστηκε από το γεγονός ότι η κόρη της έβαλε πάνω απ΄όλα την ψυχική της υγεία και ευημερία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες, ο Μπράιονι Γκόρντον, δημοσιογράφος και φίλος του πρίγκιπα Χάρι , υπερασπίστηκε την απόφασή του ζεύγους γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter: «Μια νέα οικογένεια έχει επιλέξει να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία», ανέφερε.

«Το ζευγάρι κάνει τόσο καταπληκτική δουλειά, ιδιαίτερα στην προώθηση της καλής ψυχικής υγείας. Φαίνεται περίεργο ότι κάποιος ενοχλείται τόσο απ΄αυτούς που αγωνίζονται για τη δική τους ευτυχία», πρόσθεσε.

Τα σχόλια του Γκόρντον είχαν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά την ανακοίνωση της Βασίλισσας Ελισάβετ ότι, στη χθεσινή σύνοδο κορυφής για το Μegxit στο Σάντρινγκαμ, λήφθηκε συμφωνία για το μέλλον του ζευγαριού στη βασιλική οικογένεια. Παρόλο που Βασίλισσα ήταν «απογοητευμένη» για τα σχέδια των Σάσεξ, υποστήριξε ότι στηρίζει πλήρως την επιθυμία των Μέγκαν και Χάρι να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Καναδάς διαψεύδει τον βρετανικό Τύπο ότι θα πληρώσει μισό εκατομμύριο λίρες για την ασφάλεια των Σάσεξ

Στο μεταξύ, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» που ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός του Καναδά συμφώνησε ότι οι φορολογούμενοι στη χώρα του θα πρέπει να πληρώσουν για την προστασία των Σάσεξ το διάστημα που θα διαμένουν στη χώρα του, η καναδική κυβέρνηση έλαβε αποστάσεις. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η κυβέρνηση του Καναδά ανακοίνωσε σήμερα ότι ακόμη δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για τα μέτρα ασφαλείας του ζευγαριού ούτε και για το ποσό με το οποίο θα επιβαρυνθούν οι Καναδοί φορολογούμενοι.

Χθες, πάντως, ο βρετανικός Τύπος υποστήριζε ότι, ο Τζάστιν Τριντό έχει διαβεβαιώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ πως η οικογένεια Σάσεξ θα είναι ασφαλής στη χώρα του με τον Καναδά να επωμίζεται το 50% του ετήσιου κόστους για την ασφάλειά της που φθάνει το ένα εκατομμύριο λίρες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Σήμερα

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Σήμερα

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.