E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Meghan Markle: Έξαλλη με το εμπάργκο από το βασιλικό συμβούλιο

Τι απάντησε

Meghan Markle: Έξαλλη με το εμπάργκο από το βασιλικό συμβούλιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/1/2020 | 13:06

Λίγες ώρες μετά το οικογενειακό συμβούλιο που έγινε στο Σάντριγχαμ και μετά τις διαρροές από το Παλάτι ότι η Μέγκαν Μαρκλ αποκλείστηκε από αυτό, ήρθε η απάντηση από την Δούκισσα του Σάσσεξ.

Η εξήγηση που είχε δοθεί για τον αποκλεισμό της Μέγκαν που βρίσκεται στο Βανκούβερ ήταν οι φόβοι ότι επειδή η επικοινωνία θα ήταν μέσω τηλεφώνου, θα μπορούσε να ηχογραφηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η απάντηση ήρθε μέσω εκπροσώπου του ζευγαριού ο οποίος τόνισε: «Οι Σάσεξ αποφάσισαν ότι δεν ήταν απαραίτητο να παρευρεθεί έστω και τηλεφωνικά η Δούκισσα».

Την Δευτέρα (13/01) τις... ευλογίες της έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ στον εγγονό της πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν προκειμένου να ακολουθήσουν, όπως το επιθυμούν, το δικό τους, πιο ανεξάρτητο μέλλον.

Η απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να ζήσουν στον Καναδά προκάλεσε σοκ τόσο στην παγκόσμια κοινότητα όσο και στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις από τα βασιλικά πρόσωπα, ενώ οι διαρροές από το Παλάτι έκαναν λόγο για μια οργισμένη Βασίλισσα.

Τη Δευτέρα (13/01) έγινε η καθοριστική συνάντηση με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική κατοικία στο Σάντρινγχαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βασίλισσα Ελισάβετ, αμέσως μετά τις συζητήσεις, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως η βασιλική οικογένεια σέβεται την απόφαση του ζεύγους, παρόλο που είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμεί.

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του.

Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε εντελώς την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια. Παρόλο που θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή σαν οικογένεια, παραμένοντας πολύτιμα μέλη της οικογένειάς μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χάρι και η Μέγκαν ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε δημόσια», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η βασίλισσα Ελισάβετ επισήμανε ότι θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας το ζευγάρι θα περάσει χρόνο στη Βρετανία και τον Καναδά, προσθέτοντας ότι υπάρχει πολλή δουλειά για να γίνει σχετικά με την οριστικοποίηση των μελλοντικών ρυθμίσεων που θα αφορούν το ζευγάρι.

Βασίλισσα, Κάρολος, Γουίλιαμ και Χάρι δεν θα συναντηθούν ξανά κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά θα επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου την ώρα που οι προσωπικοί τους σύμβουλοι ψάχνουν να βρουν λύση για το τι θα γίνει με τους τίτλους των Σάσσεξ.

Το παρασκήνιο της συνάντησης

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Σάντριγχαμ πριν την έναρξη του οικογενειακού συμβουλίου προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τη γιαγιά του και να της παρουσιάσει τη δική του εκδοχή της ιστορίας.

Κατά την ίδια πηγή η Μέγκαν Μαρκλ δεν συμμετείχε σε καμία φάση στο συμβούλιο επειδή εκφράστηκαν φόβοι ότι η παρέμβαση της δεν θα έμενε κρυφή.

Πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Κάρολος προειδοποίησε τον Χάρι ότι δεν έχει «ανεξάντλητες πηγές» για να χρηματοδοτήσει τον νέο τρόπο ζωής του.

Οι ίδιες πηγές υποστήριξαν ότι ο Κάρολος φοβάται ότι ο νεώτερος γιος του ελπίζει πως η βασιλική οικογένεια θα πληρώνει τους οικογενειακούς λογαριασμούς του.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση παραίτησης από τα βασιλικά καθήκοντα, δεν επιθυμούν να εξαρτώνται από τις κρατικές επιχορηγήσεις που λαμβάνει το Στέμμα.

Όμως, οι δημόσιες εμφανίσεις τους καθώς και κάποιες από τις ανεπίσημες εμφανίσεις του ζευγαριού χρηματοδοτούνται από τον πρίγκιπα Κάρολο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Φραγκολιάς: Η οργισμένη ανάρτηση για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα

Σήμερα

Η ανάρτηση που έκανε ο συνεργάτης του Δημήτρη Παπανώτα

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Σήμερα

«Τα είχες όλα μπροστά σου. Δεν είναι αεροπλάνο, που πηγαίνεις στα 10.000 πόδια»

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Σήμερα

Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Η αγγελία για σπίτι στη Βούλα που έγινε viral

Σήμερα

Υπάρχουν και αυτοί οι ιδιοκτήτες!

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Με ποια μοιάζω;»

Σήμερα

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Σήμερα

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

Σήμερα

Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Σήμερα

Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Σήμερα

Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.