E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Σακελλαροπούλου είναι σύμβολο της νέας εποχής

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Σακελλαροπούλου είναι σύμβολο της νέας εποχής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 16/1/2020 | 19:41

Δεν έδειξε γενναιότητα ο κ. Τσίπρας σχετικά με την επιλογή της κ. Σακελλαροπούλου , τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως πιστεύει ότι είναι μια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία και θα συμβάλλει στην νέα εποχή της χώρας.

"Χαίρομαι για ευρεία συναίνεση. Η υποψηφιότητα που συγκεντρώνει σημαντικά στοιχεία. Δεν είναι μόνο γυναίκα αλλά είναι ένα πρόσωπο μη κομματικό, αλλά όχι μη πολιτικό. Έχει χειριστεί ως δικαστής πολύ σημαντικές πολιτικές αποφάσεις. Έχει άποψη για πολιτικά δρώμενα και μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα επάξια. Συμβολίζει κάτι πολύ παραπάνω. Είναι ένας θαυμάσιος, ζεστός και κανονικός άνθρωπος. Ενδιαφέρεται για τους νέους ανθρώπους. Άνθρωπος με ευρύ πνεύμα, είναι ένας άνθρωπος του κόσμου και της εποχής, σύμβολο της νέας εποχής" είπε ο πρωθυπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρξαν επιχειρησιακά ζητήματα, που δεν σχετίζονται με την άσκηση της πολιτικής για το μεταναστευτικό, που οδήγησαν στην απόφαση για επανίδρυση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε ο πρωθυπουργός ερωτηθείς για την επανίδρυση του Υπουργείου. Τόνισε πως ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα κάνει διορθωτικές κινήσεις όταν χρειάζονται.

«Αν γνώριζα αυτά που γνωρίζω σήμερα πριν έξι μήνες δεν θα καταργούσα το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής γι'αυτό και έσπευσα να το επανιδρύσω», ανέφερε εγώ ξεκαθάρισε πώς ο σχεδιασμός για το μεταναστευτικό θα προχωρήσει. "Κανείς επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολιόταν με όσους μετανάστες έμπαιναν στη χώρα. Δήλωναν ότι είναι ευάλωτοι και τους άφηναν να πηγαίνουν στην ενδοχώρα. Εμείς δεν έχουμε καμία υποχρέωση να δεχόμαστε οικονομικούς μετανάστες. Όποιος δεν είναι πρόσφυγας θα γυρίζει πίσω" συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θα δείτε άμεσα ανασχηματισμό

Δεν θα δείτε άμεσα ανασχηματισμό υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο θέμα της αξιολόγησης των υπουργών του. Είπε πως όταν θα γίνει ανασχηματισμός θα ληφθεί υπόψιν και η αξιολόγηση των υπουργών.

Θα βάλουμε βέτο για τη Λιβύη, έστειλα επιστολή στη Μέρκελ

Κακώς δεν προσεκλήθη η Ελλάδα στη Σύνοδο του Βερολίνου για τη Λιβύη, είπε ο πρωθυπουργός. Τόνισε ότι η χώρα είναι παράγοντας σταθερότητας και προειδοποίησε ότι η Ελλάδα δεν θα συναινέσει σε πολιτική λύση στη Λιβύη αν δεν ανακληθεί η συμφωνία με την Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση η χώρα θα ασκήσει βέτο και στο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών και στη Σύνοδο Κορυφής τόνισε. Είπε πως έχει αποστείλει επιστολές στην ΕΕ , έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κ. Μέρκελ και θα μιλήσει και αύριο με την γερμανίδα καγκελάριο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός: Η σκόνη φεύγει, ο αεροχείμαρρος έρχεται

Χτες

Η πρόγνωση του meteo και η ανάρτηση Τσατραφύλλια για τις επόμενες ημέρες

Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα ‑ Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

Χτες

Ζοφερό κοκτέιλ στην κουρασμένη από τον πόλεμο χώρα - Η βοήθεια από τη Δύση καθυστερεί, οι νέοι είτε είναι στα κλαμπ είτε έχουν εγκαταλείψει, ενώ ο Πούτιν δείχνει να μην έχει να χάσει τίποτα

Χάος σε Ντουμπάι, Ομάν, Μπαχρέιν και Κατάρ από τις βροχοπτώσεις‑ρεκόρ ‑ Αδιανόητες εικόνες στα εμπορικά κέντρα

Χτες

Κάτω από το νερό το αεροδρόμιο του Ντουμπάι - Σ΄ένα 24ωρο η ποσότητα νερού που έπεσε αντιστοιχεί σε δύο χρόνια βροχής - Στο Ομάν 19 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους

Θεσσαλονίκη: Αναμορφωτικά μέτρα σε ανήλικους που λήστεψαν καθηγητή λυκείου έξω από σχολείο

Χτες

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείτο ένας ακόμη ανήλικος που απηλλάγη της κατηγορίας

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers

Χτες

Σαρώνουν τα social, στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες

Τέμπη: Καταγγελία – φωτιά για τον σταθμάρχη: Ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο

Χτες

Σε μία καταγγελία – φωτιά προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη

Πολικός αεροχείμαρρος» φέρνει σφοδρές βροχές και καταιγίδες – Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια

Χτες

«Καμπανάκι» για ραγδαία μεταβολή του καιρού από τις αμέσως επόμενες ημέρες χτυπά ο γνωστός μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας

Χαμός στη Βραζιλία: Γυναίκα πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει για δάνειο €3.000!

Χτες

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα» ακούγεται να λέει η γυναίκα

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.