E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ταινίες της εβδομάδας: Κλιντ Ιστγουντ και... «Κακά Παιδιά»

Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ - Bad Boys For Life - Η Αλήθεια – Ντούλιτλ - Το Λουλούδι της Ευτυχίας – Aga - Μια Λευκή, Λευκή Μέρα

Ταινίες της εβδομάδας: Κλιντ Ιστγουντ και... «Κακά Παιδιά»
@businessinsider.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ / Richard Jewell

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Κλιντ Ιστγουντ. Με τους Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Κάθι Μπέιτς, Σαμ Ρόκγουελ, Ολιβια Γουάιλντ.

Δραματική 2019, ΗΠΑ 131’

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996, το όνομα «Ρίτσαρντ Τζούελ» έγινε στιγμιαία παγκοσμίως γνωστό. Επρόκειτο για τον φύλακα ο οποίος έσωσε εκατοντάδες ζωές όταν ανακάλυψε μια εγκαταλελειμμένη τσάντα στο Ολυμπιακό Πάρκο, η οποία περιείχε βομβιστικό μηχανισμό που επρόκειτο να εκραγεί κατά τη διάρκεια συναυλίας. Ο απροσδόκητος ήρωας όμως θα μετατραπεί σε νούμερο ένα ύποπτο, όταν αρχίζουν να έρχονται στο φως στοιχεία της προσωπικής του ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bad Boys For Life

των Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ. Με τους Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Βανέσα Χάτζενς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιπέτεια 2020, ΗΠΑ 123’

Η πλοκή θέλει το μεσήλικο πια αστυνομικό δίδυμο να αναλαμβάνει δράση όταν ένας Αλβανός μισθοφόρος τούς προσεγγίζει για μια σκιώδη υπόθεση, η οποία τους φέρνει αντιμέτωπους με ένα ολόκληρο καρτέλ ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αλήθεια / La Vérité

του Χιροκάζου Κόρε-εντα. Με τους Κατρίν Ντενέβ, Ζιλιέτ Μπινός, Ιθαν Χοκ.

Δραματική 2019, Γαλλία – Ιαπωνία 106’

Μια εμβληματική ηθοποιός κυκλοφορεί τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της. Με αυτήν την αφορμή, φιλοξενεί την κόρη και την οικογένειά της για μια μικρή διαμονή η οποία θα βγάλει στην επιφάνεια σιωπηλές εντάσεις και κρυμμένα απωθημένα.

Ντούλιτλ / Dolittle

του Στίβεν Γκέιγκαν. Με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μάικλ Σιν, Τζιμ Μπρόουντμεντ.

Φαντασίας 2020, ΗΠΑ 106’

Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτωρ Ντούλιτλ ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσας Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα.

Την αναζήτηση του Ντούλιτλ θα συνοδεύει ένας νεαρός, αυτόκλητος μαθητευόμενος και μια τρελή κομπανία ζώων, η οποία περιλαμβάνει έναν ανήσυχο γορίλα, μια ενθουσιώδη αλλά ανόητη πάπια, μια κυνική στρουθοκάμηλο, μια αισιόδοξη πολική αρκούδα και έναν ισχυρογνώμονα παπαγάλο, ο οποίος μάλιστα εκτελεί χρέη εμπιστευτικού συμβούλου.

Το Λουλούδι της Ευτυχίας / Little Joe

της Τζέσικα Χάουσνερ. Με τους Εμιλι Μπίτσαμ, Μπεν Γουίσον, Κέρι Φοξ.

Δραματική 2019, Ην. Βασίλειο – Αυστρία – Γερμανία 105’

Η Άλις, μια χωρισμένη μητέρα, είναι μια αφοσιωμένη επιστήμονας που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη νέων ειδών φυτών για λογαριασμό μιας εταιρείας. Έχει σχεδιάσει ένα ειδικό είδος βαθυκόκκινου λουλουδιού, ξεχωριστό όχι μόνο για την ομορφιά του αλλά για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Αν διατηρηθεί σε ιδανική θερμοκρασία, του δίνονται ως τροφή τα κατάλληλα συστατικά και οι άνθρωποι του μιλούν συχνά, το φυτό θα κάνει τον ιδιοκτήτη του ευτυχισμένο. Σε αντίθεση με την πολιτική της εταιρείας, η Άλις παίρνει ένα λουλούδι στο σπίτι της σαν δώρο για τον έφηβο γιο της Τζο. Οι δυο τους βαφτίζουν το λουλούδι «Μικρός Τζο», αλλά όσο μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται η υποψία της Άλις ότι η δημιουργία της δεν είναι τόσο αθώα όσο νόμιζε.

Aga

του Μίλκο Λαζάροφ. Με τους Μικαίλ Απροσίμοφ, Φεοντόσια Ιβάνοβα.

Δραματική 2018, Βουλγαρία – Γαλλία – Γερμανία 96’

Στα χιονισμένα χωράφια του Βορρά, ο Nanook και η Sedna ζουν σύμφωνα με τις παραδόσεις των προγόνων τους. Μόνοι στην έρημο, μοιάζουν με τους τελευταίους ανθρώπους στη Γη. Ο παραδοσιακός τρόπος ζωής του Nanook και της Sedna αρχίζει να αλλάζει - αργά, αλλά αναπόφευκτα. Το κυνήγι γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο, τα ζώα γύρω τους πεθαίνουν από ανεξήγητους θανάτους και ο πάγος λιώνει νωρίτερα από κάθε χρόνο. Ο Τσένα, που τους επισκέπτεται τακτικά, είναι η μόνη σύνδεση τους με τον έξω κόσμο και με την κόρη τους Aga, που έχει εγκαταλείψει τη παγωμένη τούνδρα πριν από πολύ καιρό λόγω οικογενειακής διαμάχης. Όταν η υγεία της Sedna επιδεινώνεται, η Nanook αποφασίζει να εκπληρώσει την επιθυμία της. Ξεκινάει μακρύ ταξίδι για να βρει την Άga.

Μια Λευκή, Λευκή Μέρα / A White, White Day

του Χλίνουρ Πάλμασον. Με τους Ινγκβαρ Σίγκουρντσον, Ιντα Μέκιν Χλινσντότιρ, Χίλμιρ Σνερ Γκούντνασον.

Δραματική 2019, Ισλανδία – Δανία – Σουηδία 109’

Ένας ηλικιωμένος άντρας ζει σε μια απομονωμένη περιοχή της Ισλανδίας. Έχει μόλις χάσει τη γυναίκα του και προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος του φροντίζοντας τη μικρή εγγονή του και παράλληλα χτίζοντας ένα νέο σπίτι. Η ψυχική ισορροπία του όμως θα διαταραχτεί οριστικά όταν υποπτευθεί έναν γνωστό του για το θάνατο της γυναίκας του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 36
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.