E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η γυναίκα που έχει κοιμηθεί με τους μεγαλύτερους σταρ

Έζησε στα άκρα, πέρασε από τη κόλαση και βγήκε όρθια

Η γυναίκα που έχει κοιμηθεί με τους μεγαλύτερους σταρ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στην Ιταλία το 1944. Η Ιταλία ήταν υπό ναζιστική κατοχή, και η Pallenberg μαθαίνει από μικρή ξένες γλώσσες για να μπορεί να συνεννοείται με τους στρατιώτες.'Ετσι έφτασε σημείο να γνωρίζει σε πολύ μικρή ηλικία αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Αργότερα μετά το σχολείο, πηγαίνει να σπουδάσει στη σχολή Φαρμακευτικής, μια σχολή που δεν θα τελείωνε ποτέ, αφού οι τέχνες ήταν πάντα το απωθημένο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Pallenberg, η γυναίκα που υμνήθηκε σε πολλά πασίγνωστα τραγούδια, που την ερωτεύθηκαν δεκάδες καλλιτέχνες, ακόμα μέσα στο ίδιο γκρουπ είναι η γυναίκα που έχει κοιμηθεί με τους μεγαλύτερους σταρ του προηγούμενου αιώνα. 

Μοντέλο, ηθοποιός, μητέρα τριών παιδιών έζησε μια ζωή πολυτάραχη σε μια εποχή που όλα ήταν αλλιώς. Οι θρύλοι ήταν θρύλοι και όχι ποσταρίσματα στα social media.

To 1965 ένας φίλος της την πείθει να πάνε σε μια συναυλία των Rolling Stones στο Μόναχο. Μετά τη συναυλία, με θράσος εισβάλει στα καμαρίνια και εκεί την ερωτεύεται κεραυνοβόλα ο κιθαρίστας του γκρουπ Brian Jones. Από εκείνη τη νύχτα και για δύο χρόνια έζησαν μια θυελλώδη σχέση με πολλά θερμά επεισόδια αφού ο κιθαρίστας είχε κάποια θέματα με την συμπεριφορά του. Η Pallenberg τα φτιάχνει με τον Keith Richards, και μαζί αποκτούν 3 παιδιά. Οι καυγάδες μεταξύ των δύο μελών του γκρουπ γίνονταν πρωτοσέλιδα καθημερινά. Μια φορά κατέστρεψαν ολοκληρωτικά ένα μπαρ, πετώντας αντικείμενα ο ένας στον άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Richards, στο βιβλίο που έγραψε ο ίδιος για τη ζωή του, θυμάται την πρώτη του ανάμνηση από την γνωριμία με την Pallenberg με τη φράση «Όταν την πρωτοσυνάντησα ήξερε τα πάντα και μπορούσε να τα πει σε 5 διαφορετικές γλώσσες. Με έκανε να χεστώ πάνω μου. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα με κάνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Pallenberg εθίζεται στα ναρκωτικά και την ηρωίνη. Τραγικότερη στιγμή στη ζωή της, όταν ο μικρότερος γιος της, ο μόλις μερικών μηνών Tara, πέθανε από ασφυξία στη κούνια, ενώ αυτή ήταν στο διπλανό δωμάτιο, αλλά σε κάκιστη κατάσταση λόγω χρήσης.

Τα επόμενα δέκα χρόνια είναι μοιρασμένα στις καταχρήσεις. Αλκοόλ και ναρκωτικά είναι καθημερινότητα, με την Pallenberg να μη θυμίζει σε τίποτα τη μοιραία γυναίκα που όλοι ποθούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια νύχτα σε ένα από τα πάρτι που σύχναζε, ένας 17χρονος αυτοκτονεί με πιστόλι μπροστά της. Εκεί σοκάρεται και ζητάει τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων και μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ένα χρόνο μετά είναι απεξαρτημένη και έτοιμη να ζήσει με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχε μάθει.

Απεβίωσε το 2017, σε ηλικία 75 ετών, από ηπατίτιδα C.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν 1 ώρα

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν 1 ώρα

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Χτες

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Προχτές

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.