Μπρόκολο: Σε πόσα λεπτά βρασίματος χάνει την αντικαρκινική του δράση
Ιδανικό για αντικαρκινική δράση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Το μπρόκολο είναι διατροφικός θησαυρός, τόσο για τις θρεπτικές του ιδιότητες, την χαμηλή του θερμιδική αξία, όσο και για την αντικαρκινική του δράση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όμως οι γιατροί επιμένουν πως το μαγείρεμα, είναι ένας από τους βασικούς μας συμμάχους ενάντια στον καρκίνο, που μπορεί όμως πολύ εύκολα να γίνει εχθρός.
Συγκεκριμένα το μπρόκολο χάνει την αντικαρκινική του δράση αν βραστεί περισσότερο από 6 λεπτά.
Το ίδιο ισχύει και αν μπεί στο φούρνο μικροκυμάτων ή τον κανονικό φούρνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το E-Radio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα
Σήμερα
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο
Εάν νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα, υπάρχει τρόπος να τον «επιβραδύνετε»
Σήμερα
Ποιο είναι το μυστικό
Πώς να ζήσεις με κατοικίδιο, παρά τις αλλεργίες σου
Σήμερα
Μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα σου, ακόμα κι αν έχεις αλλεργία σε αυτά
5 urban chic airbnb στο κέντρο της Αθήνας που θα λατρέψεις
Σήμερα
Ντιζαϊνάτα, πανέμορφα και ό,τι πρέπει για διακοπές ...στην πόλη
Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends
Σήμερα
Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα
Η απλή κίνηση που μειώνει το στρες, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού
Σήμερα
Δεν κοστίζει και έχει θεαματικά αποτελέσματα
Δεν λέει ποτέ συγγνώμη: Τι λένε οι ψυχολόγοι για αυτούς τους συντρόφους
Χτες
Ο θυμός και η λύπη μπορεί να κυριαρχήσουν, οδηγώντας τη σχέση σε χωρισμό
Τα 5+1 πιο ινσταγκραμικά καφέ της Αθήνας
Χτες
Ό,τι πρέπει για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες για το Instagram στην παραμυθένια τους διακόσμηση!
Μη φοβάσαι να ξοδέψεις πολλά για τα εσώρουχά σου: Mια επένδυση σημαντική για την υγεία σου
Προχτές
Πέρα από την αισθητική
Οι επιστήμονες σε παρακαλούν να μειώσεις το κόκκινο κρέας: Tι έδειξαν νέες έρευνες
Προχτές