E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δολοφονίες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που συντάραξαν την Ελλάδα το 2019

Με αφορμή την δολοφονία στην Βάρη, οι περιπτώσεις είναι πολλές

Δολοφονίες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που συντάραξαν την Ελλάδα το 2019
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Πρόσφατα η Ελλάδα σοκαρίστηκε από το βίαιο φονικό που συνέβη σε ταβέρνα στη Βάρη και μέτρησε δυο νεκρούς και μια τραυματισμένη γυναίκα. Όπως έγινε γνωστό στα μέσα της χώρας, το έγκλημα αφορά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, όμως φαίνεται ότι την περασμένη χρονιά, αρκετές δολοφονίες έγιναν ακριβώς με τα ίδια κίνητρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλλιθέα 04/01/2019

Θύμα ήταν ένας 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από χαρτοπαικτική λέσχη  που πήγαινε σχεδόν κάθε μέρα.  Την ώρα που ο 52χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του, ένας άγνωστος άνδρας τον προσέγγισε, τον πυροβόλησε με πιστόλι και τράπηκε σε φυγή.

Ο ίδιος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν τρεις κάλυκες.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε αργότερα, φαίνεται ότι η εκτέλεση κράτησε μόλις 8 δευτερόλεπτα. Τα μέσα έκαναν λόγο για μαφιόζικη δολοφονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κορυδαλλός 14/01/2019

Στις 14 Ιανουαρίου, ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και ένας ακόμη κρατούμενος κατέσφαξαν στον Κορυδαλλό τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου και μακελάρη του Μικρολίμανου, τον Αρμπερ Μπάκο. Ο τελευταίος κρατούνταν στις φυλακές Δομοκού και είχε μεταφερθεί εκείνη την ημέρα στον Κορυδαλλό, για τη δίκη. Μαζί του μεταφέρθηκε και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη κρατούμενο δολοφόνησαν τον Μπάκο.

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί το βίντεο-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία κρατουμένου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πανόραμα 10/02/2019

Νεκρός είχε βρεθεί 42χρονος άνδρας λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ τον περασμένο Φεβρουάριο στη μέση του δρόμου, στην περιοχή του Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη. 

Ο άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο του σε κάθετο δρόμο επί της οδού Αργυρουπόλεως, όπου βρισκόταν και η οικία του. Σύμφωνα με πληροφορίες το καρτέρι θανάτου για τον 42χρονο του έστησαν δυο άτομα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 42χρονος ήταν ομογενής από την Ρωσία και πατέρας ενός δεκάχρονου παιδιού

Μανιάτικα 08/05/2019

52χρονος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες δυο αντρών που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, στην περιοχή των Μανιάτικων, στον Πειραιά. Ο άντρας ήταν ελληνικής καταγωγής και τα μέσα έκαναν αμέσως λόγω για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ο άνδρας πηγαινε να μπει στην πολυκατοικία, όπου διέμενε και δέχθηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι. Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών και ληστείας.

Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια, άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να τον βγάλουν από τη μέση στα Δυτικά Προάστια, όπου δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, αλλά κατάφερε να επιβιώσει.

Επίσης, είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ληστειών και κλοπών στην Κεφαλονιά. Στη Σπάρτη, η τροχαία είχε σταματήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε για τυχαίο έλεγχο, όταν ο επικίνδυνος κακοποιός και ένας συνεργός του, άνοιξαν πυρ εναντίον των ατυνομικών με καλάσνικοφ και διέφυγαν.

Γλυφάδα 05/06/2019

Καρτέρι είχαν στήσει οι δύο δράστες στον 41χρονο ομογενή από την Αρμενία στο γκαράζ του σπιτιού του, στην Γλυφάδα.

Στο σπίτι του εκείνη την ώρα βρισκόταν η σύζυγός του και τα παιδιά τους. Την ώρα που ο 41χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ και πήγε να βγει από το αυτοκίνητο οι δολοφόνοι του επιτέθηκαν και τον πυροβόλησαν συνολικά οκτώ φορές. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα το 2012 είχε απασχολήσει τις αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και υπόθεση ναρκωτικών, ενώ τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με ανθρώπους της νύχτας.

Χαϊδάρι 03/11/2019

Νεκρός έπεσε 50χρονος επιχειρηματίας στο Χαϊδάρι από τις σφαίρες εκτελεστών. Ο ίδιος ήταν πατέρας τριών παιδιών και στο «στόχαστρο» της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της ΕΥΠ ήταν την τελευταία 20ετία.

Δυο άγνωστη που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν τον 50χρονο, ο οποίος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του, στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου. Οι δράστες γάζωσαν με Καλάσνικοφ τη θέση του οδηγού αλλά και την πίσω πόρτα του ΙΧ, με αποτέλεσμα έξι τραύματα στο σώμα, στα χέρια και στα πόδια του θύματος.

Η πρώτη φορά που είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. και τις δικαστικές αρχές η δραστηριότητα του 50χρονου ήταν την περίοδο 1997-1998, όταν το όνομά του εμφανιζόταν σε έρευνα για κύκλωμα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ. και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την προστασία οίκων ανοχής, λεσχών, ινστιτούτων μασάζ και νυχτερινών κέντρων. Μάλιστα τότε είχε εξεταστεί από τον εισαγγελέα Γιώργο Γεράκη η περίπτωση συνεργασίας του με δύο πρώην αστυνομικούς των ΕΚΑΜ.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 22
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.