E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Sex Education: Τα καλά και τα κακά της 2ης σεζόν

Η σειρά επέστρεψε και μας έκανε να σκεφτούμε γύρω από πολλά θέματα

Sex Education: Τα καλά και τα κακά της 2ης σεζόν
@collider.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του «Sex Education» είναι επιτέλους εδώ. Μια διαφορετική teen σειρά γύρω από το σeξ και τις επιπτώσεις που έχει στην ζωή του ανθρώπου από την εφηβεία μέχρι και το τέλος της. Όπως και η πρώτη σεζόν, έτσι και η δεύτερη βασίζεται γύρω από την ζωή ενός αγοριού, του Otis, ο οποίος δίνει συμβουλές στους συνομήλικούς του για θέματα γύρω από το σeξ, έχοντας το background δυο γονιών που είναι επαγγελματίες γύρω από το ζήτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ιστορίες είναι πολλές και οι χαρακτήρες επίσης, κάτι που σε κάποια σημεία δεν είναι και ότι καλύτερο. Η κύρια ιστορία που ενδιαφέρει και τους περισσότερους είναι η σχέση του Otis με την Maeve, η οποία περνάει από 40 κύματα, για να καταλήξει σε μια υπόσχεση για τρίτη σεζόν, κάτι που όμως δεν ανακοινωθεί επίσημα από το Netflix. Αν η σειρά δεν ανανεωθεί, τότε το συγκεκριμένο τέλος θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε. Αλλά το πιθανότερο είναι πως η σειρά θα επιστρέψει, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί σε αυτό το ειδύλλιο.

Η σειρά συνεχίζει να ντύνει με όμορφη μουσική κάθε περίσταση και ενσωματώνει διάφορους χαρακτήρες με επιτυχία τις περισσότερες φορές. Καταφέρνει επίσης να περάσει πολλά νοήματα γύρω από την σeξουαλική διαπαιδαγώγηση, τις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως την σχέση των φύλων. Το πιο αριστοτεχνικά χτισμένο νόημα, είναι αυτό της σeξουαλικής παρενόχλησης, που ξεκινάει από ένα λεωφορείο, περνάει από την αστυνομία και την φοβία και φτάνει στην ένωση των γυναικών εναντίον κάθε επαφής που δεν υπάρχει συναίνεση. Ένα θέμα επίκαιρο και με πολύ προβολή, που όμως στο «Sex Education» αντιμετωπίζεται τρυφερά από μια ομάδα εφήβων που είναι αποφασισμένη να αλλάξει το μέλλον.

http://www.bestmovie.it/bestserial/sex-education-svelate-le-prime-foto-ufficiali-della-seconda-stagione/723290/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

@bestmovie.it

Ο γάμος, οι εργασιακές σχέσεις και πολλά άλλα θέματα θίγονται, κάποιες φορές με βαθύ και κάποιες με επιφανειακό τρόπο. Η αλήθεια είναι πως η 2η σεζόν χάνει λίγο σε ένταση αλλά κερδίζει σε εντυπώσεις. Και μια τρίτη σεζόν είναι απαραίτητη. Όχι γιατί το τέλος υπόσχεται πολλά ή γιατί θέλουμε να δούμε ξανά την παρέα από την Ουαλία, αλλά γιατί το «Sex Education» προσφέρει συγκινήσεις, ανατροπές, πληροφορίες γύρω από το σeξ και μια ματιά στην γενιά που έρχεται, η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική και ελπίζουμε περισσότερο απελευθερωμένη από τις προηγούμενες.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.