E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

All ‑ Star Game: Οι αλλαγές και οι μεγάλοι απόντες

Τι θα δούμε τα ξημερώματα της Δευτέρας

All ‑ Star Game: Οι αλλαγές και οι μεγάλοι απόντες
flipboard.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Το All – Star Game του 2020 έφτασε. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η ομάδα του LeBron James θα κονταροχτυπηθούν σε μια γιορτή του μπάσκετ. Η ομάδα του Γιάννη είναι καλύτερη αμυντικά, ενώ εκείνη του LeBron είναι καλύτερη επιθετικά. Ο αγώνας σίγουρα θα είναι αμφίρροπος. Οι αλλαγές που ισχύουν φέτος ίσως τον κάνουν ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το All – Star game φέτος θα τιμήσει βέβαια τον Kobe Bryant. Και υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο format του αγώνα. Αρχικά, όπως έγινε γνωστό και από το mini draft των δυο αρχηγών, οι δυο ομάδες θα παίξουν για δυο τοπικές οργανώσεις του Σικάγο. Κάθε δωδεκάλεπτο θα είναι ξεχωριστός αγώνας και ουσιαστικά θα ξεκινά από το 0-0. Ο νικητής καθενός από τα 3 πρώτα δωδεκάλεπτα θα παίρνει 100.000 ανά περίοδο. Αν δηλαδή κάποιος κερδίσει και τις 3 περιόδους θα πάρει 300.000 δολάρια.

Η τελευταία περίοδος θα βγάλει τον τελικό νικητή και αυτός θα προσθέσει άλλα 200.000 δολάρια στα κέρδη του για τον οργανισμό που επέλεξε. Πάντως η τέταρτη περίοδος θα έχει και ακόμα έναν διαφορετικό κανονισμό. Μπορεί οι τρεις πρώτες περίοδοι να ξεκινούν από το 0, αλλά το σκορ θα προσμετράτε. Έτσι στο τέλος της τρίτης περιόδου αν το σκορ είναι 100-95, θα ισχύσει ο Kobe Bryant. Τιμώντας λοιπόν τον αριθμό 24, το παιχνίδι θα λήξει όταν κάποιος φτάσει τους 124 πόντους. Οπότε η μια ομάδα θα χρειάζεται 24 πόντους για να κερδίσει, και η άλλη 29.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το NBA έχει σκεφτεί το στοχευμένο σκορ από πέρσι το καλοκαίρι, κάτι που ενισχύθηκε και από τον πρόεδρο της Ένωσης Παικτών, Chris Paul, ο οποίος είναι fan ενεός τουρνουά με ομάδες κολλεγίων που παίζεται με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, πολλοί παίκτες θα θυμηθούν τις εποχές που έπαιζαν στην αλάνα, όπου έπαιζαν μέχρι κάποιον συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Εκτός αυτού, αλλάζει και ο κανονισμός του διαγωνισμού τριπόντων. Από 25 σουτ, θα γίνουν 27, αφού θα προστεθούν 2 από μακρινή απόσταση που θα μετρούν για 3 πόντους.

@twitter.com/therickraven

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια, από το All – Star Game θα υπάρξουν μεγάλοι απόντες. Ο μεγαλύτερος απών θα είναι ο Stephen Curry που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Kevin Durant, αλλά αυτό το γνωρίζαμε πολύ νωρίτερα. Απών θα είναι και ο «Uncle Drew» που και τραυματίας είναι και δεν έχει αγωνιστεί πολύ φέτος και δεν ψηφίστηκε ιδιαίτερα από τους fan. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Paul George.

https://www.blazersedge.com/2019/1/31/18204080/damian-lillard-selected-2019-nba-all-star-game-reserve-snub-trail-blazers

@blazersedge.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρξαν και κάποιες άλλες απουσίες όπως του Zach LaVine και του Carl Anthony Towns, που πληρώνουν τις κακές πορείες των ομάδων τους. Η απουσία που ίσως πειράξει περισσότερο είναι αυτή του Damian Lillard, ο οποίος πάνω που βρήκε ρυθμό και έκανε τρομακτικές εμφανίσεις, τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι των Portland και θα χάσει το All – Star Game, με την θέση του να παίρνει ο Devin Booker των Phoenix Suns, ο 10ος σκόρερ του φετινού NBA, η απουσία του οποίου αρχικά είχε παραξενέψει πολλούς. Βέβαια, ο Lillard θα εμφανιστεί στο Σικάγο, όχι για να παίξει, αλλά για να ραπάρει, όπως ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό!

Όποιος θέλει να ξενυχτήσει πάντως, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 τα ξημερώματα Δευτέρας. Και εκτός από συναρπαστικός, έχει αποκτήσει και ένα νέο ενδιαφέρον λόγω των παραπάνω αλλαγών.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι η πιο ρατσιστική

Σήμερα

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Σήμερα

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλος Μελάς

Σήμερα

Θυσιάστηκε για την ελευθερία της Μακεδονίας

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Προχτές

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Προχτές

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.