E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανατροπή: Έτσι είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη

Μια «ανάσα» από τη λύση του μυστηρίου

Ανατροπή: Έτσι είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/5/2020 | 18:07

Νέα, διαφορετικά δεδομένα προκύπτουν για την γυναίκα που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. «Νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης» λένε οι Αρχές.

Στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φαίνεται από όλες τις κάμερες, τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. να προσδιορίζεται η μορφή, η κίνηση και η φυσιογνωμία. Δεν υπάρχει ακόμα αναγνώρισή της και συνεχίζονται οι προσπάθειες να καταθέσει η 34χρονη με πιο σαφή στοιχεία. Οι μαρτυρίες και οι καταγραφές που υπάρχουν δείχνουν μια εικόνα διαφορετική από αυτήν που γνωρίζαμε αρχικά. Η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι περιγράφεται σαν νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης», σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Πώς φτάνουν στην γυναίκα με το βιτριόλι οι Αρχές

«Οι αστυνομικοί καταλήγουν στη συγκεκριμένη γυναίκα από μία σειρά πληροφοριών και μαρτυριών. Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους. Η 34χρονη δεν έχει μιλήσει παρά μόνο για κάτι που το έχει πει ασαφώς με το επαγγελματικό της περιβάλλον. Κάποιες από αυτές τις δύο γυναίκες είχαν ακλόνητο άλλοθι. Υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται εκτός επαγγελματικού χώρου, πάλι εμφανίζονται άλλοθι, αλλά με το προφίλ και με φωτογραφίες και μαρτυρίες, φαίνεται να προσομοιάζει η δράστις με υπόπτους εκτός του επαγγελματικού χώρου της 34χρονης», πρόσθεσε.

«Πρέπει να επανεξεταστούν όλα, να ελεγχθεί ποιο μπορεί να είναι αυτό το πρόσωπο, τα άλλοθι. Η αστυνομία έχει ορισμένες ενδείξεις, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι άλλο, μια πρόσκαιρη εκκρεμότητα. Ένα πρόσθετο όπλο που έχουν οι αστυνομικοί είναι το άνοιγμα του τηλεφώνου της 34χρονης», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίθεση με βιτριόλι: Μια «ανάσα» από τη λύση του μυστηρίου

Εν τω μεταξύ, την ταυτότητα της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα εκτιμούν ότι θα γνωρίζουν οι Αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Μία σημαντική εξέλιξη είχαμε ήδη από χτες στην υπόθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές φαίνεται πως βρήκαν βίντεο όπου φαίνεται η μαυροφορεμένη να φτάνει στο σημείο του εγκλήματος.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η δράστις να είναι μία γυναίκα – επαγγελματίας σε αυτό που έκανε ή να είχε μελετήσει πάρα πολύ καλά την αποτρόπαια πράξη της.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η μαυροφορεμένη κινήθηκε λες και γνώριζε που υπάρχουν κάμερες και που όχι, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν όσο περισσότερο γίνεται απαρατήρητη αλλά και να δυσκολέψει το έργο της ΕΛ.ΑΣ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.