E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζευγάρι Αμερικανών προσκαλεί σε «μεταπανδημιακό» όpγιο τους συμπολίτες του

Ξεκίνησε σαν πλάκα αλλά κάποιοι το πήραν σοβαρά...

Ζευγάρι Αμερικανών προσκαλεί σε «μεταπανδημιακό» όpγιο τους συμπολίτες του

Δημοσίευση 29/5/2020 | 08:17

Τέλος στην πιο «παρατεταμένη περίοδο σeξουαλικής ξηρασίας της ανθρώπινης ιστορίας» (όπως λένε οι ίδιοι) φιλοδοξεί να δώσει ένα ζευγάρι από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και μάλιστα με τον πιο πανηγυρικό τρόπο: διοργανώνοντας ένα μεγάλο όργιο για τους συμπολίτες τους, όταν φυσικά το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες της περιοχής τους και αρθούν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη New York Post, όλα ξεκίνησαν όταν η Αλίσα και ο Μπομπ αποφάσισαν να κάνουν μια πλάκα για να φτιάξουν το κέφι των συμπολιτών τους εν μέσω της πανδημίας. Έτσι κόλλησαν σε διάφορα σημεία της γειτονιάς τους περίπου 30 φυλλάδια που διαφήμιζαν ένα «μεταπανδημιακό όpγιο» για όλους τους πολίτες της Φιλαδέλφειας, το οποίο μάλιστα θα είχε και ως θέμα τους Avengers. Παρόλο που το event ξεκίνησε σαν αστείο, το ζευγάρι έλαβε τόσα πολλά email με ερωτήματα και εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, που τελικά αποφάσισε να προχωρήσει με τη διοργάνωση του οpγίου, όταν τελικά περάσει ο κίνδυνος και το επιτρέψουν οι συνθήκες.

«Το όpγιο ισχύει» επιβεβαίωσαν στην Post o Μπομπ, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός και η σύντροφός του Αλίσα, sεx therapist, επιλέγοντας πάντως να μην κάνουν γνωστά τα επίθετά τους. Όπως εξήγησαν στην εφημερίδα, κανείς από τους δύο δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε όpγιο, αλλά τώρα αισθάνονται «υποχρεωμένοι» να διοργανώσουν ένα, αμέσως μόλις αυτό θα είναι ασφαλές. «Είναι ένα άγνωστο πεδίο για εμάς, αλλά θέλαμε να το δοκιμάσουμε», λέει η 29χρονη κοπέλα, που αυτοπροσδιορίζεται ως bisexual. O 25χρονος Μπομπ από τη μεριά του δηλώνει στρέιτ αλλά είναι «ανοιχτός σε νέες εμπειρίες». Ο μηχανικός είχε συμμετάσχει σε «εμπειρίες με μικρές ομάδες» στο παρελθόν, αλλά δεν θα αποκαλούσε σε καμία περίπτωση όργια αυτές τις συνευρέσεις.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα τοπικό μπαρ και είναι μαζί σχετικά λίγους μήνες, πιο συγκεκριμένα από τον Δεκέμβρη. Όταν ξέσπασε η επιδημία αποφάσισαν να μπουν μαζί σε καραντίνα, και διαπίστωσαν ότι είναι αρκετά συμβατοί σαν χαρακτήρες. Η απόφαση αυτή τους βγήκε σε καλό, σημειώνει η New York Post, καθώς ο Μπομπ και η Αλίσα «γλίτωσαν» από τη σeξουαλική ξηρασία που πλήττει πολύ κόσμο εν μέσω της πανδημίας, κυρίως λόγω του φόβου μετάδοσης του ιού.

«Η ανθρωπότητα περνάει τη μεγαλύτερη περίοδο σeξουαλικής ξηρασίας στην ιστορία της, αυτό ενέπνευσε τα φυλλάδια. Μπορεί να φαίνεται περίεργο να διαφημίζεις ένα όργιο με τόσο δημόσιο τρόπο, αλλά ναι, θέλαμε να κάνουμε τους γείτονές μας να χαμογελάσουν», εξηγεί ο Μπομπ.

Η ανταπόκριση του κόσμου ωστόσο στην πρόσκληση για όpγιο ξάφνιασε το ζευγάρι, που έλαβε email όχι μόνο από την πόλη του αλλά ακόμη και από μακρινές περιοχές, όπως η... Νεβάδα. «Υπάρχει τρομερή ζήτηση» λέει ο Μπομπ, αποκαλύπτοντας ότι έχουν λάβει τουλάχιστον 80 email, με τους μισούς περίπου αποστολείς να είναι σοβαροί «υποψήφιοι». «Αρκετά μηνύματα ρωτάνε απλά αν το εννοούμε. Νομίζω ότι αρχικά απορρίψαμε κάποιους γιατί δεν είχαμε καταλάβει και οι ίδιοι ότι όντως το εννοούσαμε» προσθέτει ο 25χρονος. Αν και αρχικά είχαν σκεφτεί να κάνουν το όργιο στο διαμέρισμά τους, τώρα πιστεύουν ότι λόγω της ανταπόκρισης μπορεί να χρειαστεί να βρουν έναν μεγαλύτερο χώρο. Απομένει βέβαια να καθοριστεί και η ημερομηνία του event, ωστόσο για τον Μπομπ και την Αλίσα αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό, αφού έχουν υπομονή και αυτό που τους νοιάζει είναι να προσβλέπουν σε κάτι στο μέλλον.

Όσο για το θέμα των Avengers, το ζευγάρι λέει πως το επέλεξε επειδή βρίσκει σeξι τις στολές υπερηρώων και το σπάντεξ, ενώ το πρόσθετο «ατού» του είναι ότι ενσωματώνει τις... μάσκες, που έτσι κι αλλιώς έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας!

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.