E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι απαντά η Αντελίνα Βαρθακούρη σε όσους ασχολούνται με το βάρος της

Θα ξανάκανε εκπομπή με τον άντρα της;

Τι απαντά η Αντελίνα Βαρθακούρη σε όσους ασχολούνται με το βάρος της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/5/2020 | 15:55

Δεν έκρυψε ποτέ ότι περίμενε να της προταθεί μια ζωντανή εκπομπή… «Μόλις όμως έκανα ραντεβού με τους ανθρώπους του ALPHA και άκουσα την πρότασή τους και το κόνσεπτ της εκπομπής για την οποία με είχαν φανταστεί, ενθουσιάστηκα» αποκαλύπτει η Αντελίνα Βαρθακούρη στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη.

«Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή δείχνω ένα μεγάλο κομμάτι όλων όσα είναι η Αντελίνα: έρχομαι σε πραγματική επαφή με τον κόσμο, πράγμα που λατρεύω, αντλώ ενέργεια από αυτή την επικοινωνία, παίζω μαζί τους, γελάμε, μοιράζω χρήματα και στο τέλος όλοι περνάμε καλά. Αυτό είναι νομίζω το πιο σημαντικό στις μέρες μας», αναφέρει η Αντελίνα Βαρθακούρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχε βγει τρέιλερ, ενώ είχε ανακοινωθεί και επισήμως ημέρα προβολής τον Μάρτιο. Μας πρόλαβε όμως η πανδημία. Φοβήθηκες τότε πως αυτό μπορεί να σημαίνει και ματαίωση; «Η ζωή όλων μας… αναβλήθηκε και έχουμε πλέον κάτι πολύ σπουδαιότερο και βασικό για να ανησυχούμε: την υγεία μας! Φυσικά αγχώθηκα και φοβήθηκα για το μέλλον, όπως όλοι, αλλά το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Ελπίζω πάντως πως όλα τώρα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα επανέλθουμε σταδιακά σε μια κάποια κανονικότητα».

Πώς πέρασες λοιπόν τις ημέρες της καραντίνας; Τι σου άρεσε να κάνεις; Βαρέθηκες ή το χάρηκες; «Σπάνια έχω την ευκαιρία να περάσω τόσο χρόνο με τον Χάρη και τα παιδιά. Φρόντισα, όσο γινόταν, να εκμεταλλευτώ την καραντίνα προς όφελός μας και να έρθουμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Απολαύσαμε τις στιγμές που περνούσαμε μαζί, μαγειρέψαμε, ζωγραφίσαμε, διαβάσαμε, παίξαμε, δημιουργήσαμε…»

Καθώς με τον Χάρη είστε ένα ζευγάρι… εκρηκτικό, μήπως ο εγκλεισμός έφερε παραπάνω εκρήξεις; «Η αλήθεια είναι πως εμείς είχαμε ήδη βιώσει αρκετές εκρήξεις, στις οποίες ήσασταν και όλοι αυτόπτες μάρτυρες, οπότε η καραντίνα μάς βρήκε αρκετά ήρεμους. Βιώσαμε τον χρόνο αυτό μαζί χωρίς εντάσεις, ενώ αυτή η συνθήκη του εγκλεισμού μού υπενθύμιζε καθημερινά και τους λόγους που είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, όπως το πόσο καλός μπαμπάς είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άρα η οθόνη σάς δημιουργούσε μια κάποια ένταση παραπάνω; «Στην τηλεόραση βλέπατε μερικά μόνο λεπτά από ολόκληρα 24ωρα. Έχουμε μια ζωντανή και εκρηκτική σχέση, είμαστε και οι δύο έντονες προσωπικότητες και αγαπιόμαστε κάπως έτσι: θορυβωδώς!»

Στο «Globetrotters» δημιουργήσατε ως ζεύγος μεγάλη αίσθηση και σίγουρα πολλές γυναίκες ταυτιστήκαμε με την Αντελίνα. Έπειτα από αυτό, σε πλησιάζουν γυναίκες για να κουβεντιάσουν μαζί σου ή να σου πουν τα προβλήματά τους; «Οι γυναίκες με αγαπούν πολύ και μου το δείχνουν τόσο όταν με πετυχαίνουν στον δρόμο όσο και στα γυρίσματα του “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”. Και στα social media το ίδιο συμβαίνει. Ταυτίζονται με το ότι βλέπουν μια γυναίκα σαν εκείνες, που θυμώνει, νευριάζει, φωνάζει, ζηλεύει, χαίρεται, αγαπάει, διασκεδάζει, ενθουσιάζεται και γενικά ζει τη ζωή της χωρίς να φιλτράρει τα συναισθήματά της και το πώς τα εκδηλώνει. Πάντα απαντάω στα μηνύματά τους και ανταποκρίνομαι στα λόγια και στις αγκαλιές τους».

Θα έκανες ξανά λοιπόν κάποια εκπομπή ή κάποιο σόου μαζί με τον Χάρη; «Εγώ και ο Χάρης είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά συμπληρώνουμε τέλεια ο ένας τον άλλον. Ως ζευγάρι κάναμε πέρυσι επιτυχία και φυσικά θα έκανα και πάλι εκπομπή μαζί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός ότι, αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, εξακολουθεί να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού το βάρος μας πώς σου φαίνεται; Σε ενοχλεί; «Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ασκούν πιο σκληρή κριτική από αυτήν που χρειάζεται, χωρίς καν να τους ζητηθεί η άποψή τους. Για μένα, για να πάψει να είναι αντικείμενο σχολιασμού το βάρος και γενικότερα η εικόνα ενός ανθρώπου, πρέπει εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ότι δεν νοιαζόμαστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για την εμφάνισή μας. Εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με κανένα αρνητικό σχόλιο, δεν δίνω σημασία. Όταν αποφασίζω να χάσω, να πάρω κιλά ή να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή μου, το κάνω για μένα».

Για τα νούμερα τηλεθέασης έχεις αγωνία; «Είμαι πολύ αισιόδοξη και νιώθω ότι ο κόσμος θα αγαπήσει πολύ αυτή την εκπομπή. Έχω πάρει ήδη μια πρώτη γεύση από την αποδοχή τους, στα γυρίσματα, και ελπίζω φυσικά αυτό να φανεί και στα νούμερα. Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν με νοιάζει».

Τι άλλο θα σου άρεσε να κάνεις στην τηλεόραση; Θα συμμετείχες, ας πούμε, σε ένα σόου τραγουδιού ή χορού, όπως αυτά που βλέπουμε αυτή την εποχή; «Αγαπώ την τηλεόραση πολύ και η δουλειά μου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, όπως όλων μας. Μου άρεσε που ταξίδεψα μέχρι την άλλη άκρη της Γης και έδειξα σε όλο τον κόσμο ποια είμαι και πώς ζω με τον άντρα μου, αλλά δεν θα συμμετείχα σε κάποιο σόου ως διαγωνιζόμενη. Η δική μου δουλειά είναι η παρουσίαση και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.