E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζέτα Δούκα: «Είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ταλαιπωρία με τη μητέρα της, αλλά και τη δική της περιπέτεια υγείας...

Ζέτα Δούκα: «Είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 1/6/2020 | 20:45

Για την περιπέτεια υγείας που είχε η ίδια αλλά και η μητέρα της μίλησε στο Πρωινό η Ζέτα Δούκα.

“Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για μένα. Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι”, αποκάλυψε η ηθοποιός. “Η μητέρα μου ήταν κάτι το οποίο το γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνει. Έκανε αντικατάσταση δύο βαλβίδων, ήταν ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, το οποίο πιστεύαμε ότι έχει λίγη παράταση ακόμα, ότι δεν θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο μέσα στην καραντίνα, όπως και έγινε. Πιθανότατα η χρονοτριβή λίγων ημερών να της είχε στοιχίσει τη ζωή”, εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην ίδια, είπε τα εξής: “Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί.

Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν. Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν μερικές ημέρες η ηθοποιός είχε ενημερώσει από το νοσοκομείο για το πρόβλημα της υγείας της και την επέμβαση που θα έπρεπε να κάνει εκτάκτως.

View this post on Instagram

Η πρόληψη σώζει ζωές! Οι καθημερινοί ρυθμοί της ζωής μας και ιδιως αυτό που περάσαμε το τελευταίο τρίμηνο, συχνά μας απομακρύνουν από αυτά που είναι σημαντικά να κάνουμε προκειμένου να έχουμε υγεία. Κι όμως, για να είμαστε πραγματικά καλά Και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή να σώσουμε ό,τι μπορούμε, πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις ελέγχοντας την κατάσταση του, ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού μας. Ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες, και σε αυτήν την ηλικία στην οποία βρίσκομαι εγώ, ο έλεγχος του αναπαραγωγικού μας συστήματος και των μαστών μας, καλό είναι να γίνεται κάθε εξάμηνο! Την προηγούμενη βδομάδα, από έναν απλό έλεγχο ρουτίνας, οδηγήθηκα στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσω, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι που ούτε φανταζόμουν ότι υπάρχει και μου δημιουργεί πρόβλημα! Είναι από αυτά που χαρακτηρίζεις σαν αστροπελέκια στη ζωή σου και μόνο έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσεις... Ευτυχώς, και σε αυτή την επείγουσα κατάσταση, είχα συμμάχους αποφασιστικούς κι αποτελεσματικούς! Καταρχάς, τον γυναικολόγο μου , Ηλία Χιντιπά, που έχει το σθένος και την καθαρή σκέψη να φέρεται αναλόγως στα δύσκολα ( όπως στον 26ωρο τοκετό μου που περάσαμε μαζί!), διατηρώντας παράλληλα τον καθησυχαστικό και γλυκό χαρακτήρα που με κάνει να τον εμπιστεύομαι και να τον αγαπώ τόσο πολύ! Τον ευχαριστώ από καρδιάς! ❤️ Έπειτα, ακόμα μια φορά μέσα σε αυτόν τον μήνα ( Που πρακτικά έχω περάσει περισσότερο χρόνο στον Όμιλο του Ιατρικού κέντρου Αθηνών παρά στο σπίτι μου, λόγω και του προβλήματος υγείας της μητέρας μου) , θέλω Να ευχαριστήσω την Ρίτσα Μπιρζαμάνη, Που μέσα από την ιδιότητα της ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο ιατρικό κέντρο, γνωριστήκαμε, μου φέρθηκε σαν αληθινή φίλη και διευκόλυνε οποιαδήποτε διαδικασία προκειμένου να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Τελος, θέλω να πω στον άντρα μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που έστελναν δύναμη διακριτικά κι από μακριά- καθότι κορωνοιος- ότι τους αγαπώ και θα Κάνω ότι μπορώ για να είμαι υγιής και δίπλα τους πολλά-πολλά χρόνια!

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.