E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος με Σουηδέζα και η παρολίγον πατρότητα

Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του επιχειρηματία

Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος με Σουηδέζα και η παρολίγον πατρότητα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/6/2020 | 09:22

O Λάκης Γαβαλάς άνοιξε την καρδιά του στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της πολυτάραχης ζωής του. Μίλησε για την περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη, για το χρόνο που έμεινε στη φυλακή, για το γάμο που έκανε και ελάχιστοι γνωρίζουν αλλά και για την κόντρα του με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Η «κόντρα» με τον Τρύφωνα Σαμαρά και το «My Style Rocks»
Στην αρχή της συνέντευξής του ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την πρόσφατη αντιπαράθεση που έχει με τον Τρύφωνα Σαμαρά. «Το σχόλιο που έκανα, ήταν για την εμφάνισή του, όχι για τον ίδιο τον Τρύφωνα. Δημιουργήθηκε κάτι, γιατί εξαιτίας της καραντίνας δεν υπήρχαν stories να γράψουν τα μέσα ενημέρωσης και έπρεπε να φτιάξουν μια ιστορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στο «My Style Rocks» στo οποίo συμμετείχε λέγοντας: «Δεν θα συνεχιστεί το My style rocks και φαντάσου το έμαθα μόλις σήμερα».

Η περιπέτεια με τη Δικαιοσύνη και η 15μηνη φυλάκισή του

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη που τον οδήγησε για 15 μήνες στη φυλακή. Εξήγησε πώς βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα επειδή κινούνταν ανάμεσα στους λάθους ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα τυφλή εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου. Έβγαζα χρήματα για ξένες εταιρείες, μεγάλα ποσά. Και φαντάσου δεν με είχαν ειδοποιήσει πως δεν καταθέτουμε το ΦΠΑ στο κράτος και έγινε ό,τι έγινε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη φυλάκισή του είπε: «Η φυλακή μου δεν ήταν μόνο ο Κορυδαλλός. Είχα φυλακίσει τον εαυτό μου πολύ πριν μπω στην κανονική φυλακή. Αλλά να τιμωρηθούμε τόσο πολύ, όπως παράδειγμα η αδελφή μου, ήταν άδικο», για να συνεχίσει: «Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά. Μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας. Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο”. Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμναστικές μου, έκανα τα πάντα και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους. Για αυτούς ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους και πολλές φορές ο Φούντας τους» πρόσθεσε με χαμόγελο γνωστός σχεδιαστής.

Ο άγνωστος γάμος και η παρολίγον πατρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή για την οποία αποκάλυψε πως ήταν παντρεμένος με μια Σουηδέζα για εννέα χρόνια και παρά λίγο να γίνουν και γονείς.

«Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, παντρευτήκαμε» αποκάλυψε.

Όσο για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, ο Λάκης Γαβαλάς εξήγησε πως ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε κατά την εγκυμοσύνη, ανάγκασε το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να διακόψει την κύηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φαντάσου πως τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν πάνω από 40 ετών» δήλωσε με χιούμορ ο Λάκης Γαβαλάς στην Ελεονώρα Μελέτη.

Το μέλλον του

Μιλώντας για το μέλλον, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως παρά το γεγονός πως υπάρχει κατάσχεση από το κράτος για οποιοδήποτε εισόδημα αποκτά, υπάρχουν κάποιες ξένες εταιρείες με τις οποίες είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν και όπως είπε τον εμπιστεύονται. «Έχασα τα πάντα και έχω κάνει από το μηδέν δυο τρεις δουλειές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.