E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πως θα περάσει το φετινό καλοκαίρι το κάθε ζώδιο

Τι σε περιμένει τους μήνες που έρχονται

Πως θα περάσει το φετινό καλοκαίρι το κάθε ζώδιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Οι ανάδρομοι πλανήτες και οι εκλείψεις του Ιουνίου μας προετοιμάζουν για ένα καλοκαίρι με παρεξηγήσεις, έξοδα, αλλαγές και σκαμπανεβάσματα, αλλά από τον Ιούλιο το τοπίο ξεκαθαρίζει. Και από την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και μετά, και οι πιο κυνικοί του ζωδιακού κύκλου θα πιστέψουν ξανά στη δύναμη της αγάπης. Ή, τελοσπάντων, σε ό,τι αγαπάει ο καθένας.

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν νιώθεις ότι τίποτα (το μυαλό σου, τα πλάνα σου για διακοπές, οι συζητήσεις με φίλους, οι ιδέες που είχες για project στο σπίτι) δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε τον Ιούνιο… καλά νιώθεις. Πιες ένα frozen mojito ή δέκα και περίμενε λίγο. Τον Ιούλιο μπαίνει ο Άρης στο ζώδιο σου και ξαφνικά θυμάσαι ότι είσαι Κριός. Και μαζί με σένα, το θυμάται και ο υπόλοιπος κόσμος και επιτέλους παύει να σου πηγαίνει κόντρα. Και γύρω στις 19/08 βρίσκεις κι εκείνο το φλερτ που θα κάνει το φετινό καλοκαίρι πραγματικά αξέχαστο.

Ταύρος

Απρόσμενα έξοδα αδειάζουν τον τραπεζικό σου λογαριασμό τουλάχιστον μέχρι τέλη Ιουνίου. Αλλά η Αφροδίτη στο 2ο οίκο σου εγγυάται πως τουλάχιστον όλα αυτά τα έξοδα αξίζουν τον κόπο ή τελοσπάντων οτι εσύ αξίζεις όλα αυτά τα έξοδα. Είτε πρόκειται για shopping, είτε για κάποιο ταξίδι που ήθελες καιρό να κάνεις, από τον Ιούλιο και μετά μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις. Ίσως και όποιον θέλεις. Αρκεί να μην πάρεις καμία αυθόρμητη απόφαση ζωής από τις 16/08 και μετά που ο Ουρανός γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιο σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου ως τα τέλη Ιουνίου θα σε κάνει να επανεξετάσεις πολλά. Πόσο οκ είσαι στη σχέση σου; Ή αντίθετα, πόσο οκ είσαι όντας single; Μήπως η ιδέα που είχες πάντα για τον εαυτό σου ήταν στην πραγματικότητα αυτοάμυνα; Δεν ξέρω, δεν είμαι στο μυαλό σου. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο πάντως, θα έχεις αρκετές ρομαντικές ευκαιρίες για να αποφασίσεις τι και ποιον (και αν) πραγματικά θες. Α, και προσοχή στους καβγάδες στα social media, ειδικά με ανθρώπους που τείνουν να κάνουν την τρίχα τριχιά.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σου έχω καλά νέα και κακά νέα. Τα κακά νέα λέγονται “ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου” μέχρι τα μέσα Ιουλίου: δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα θέλω σου, δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με την οικογένεια σου και σίγουρα δυσκολεύεσαι να υπογράψεις και να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες… Γενικά δυσκολεύεσαι. Αλλά μην ανησυχείς: τα καλά νέα λέγονται Νέες Σελήνες — ναι, πληθυντικός. Δύο Νέες Σελήνες στο ζώδιο σου, μία στις 21/06 και μια ακόμα στις 20/07, φροντίζουν αυτό το καλοκαίρι τελικά να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα. Ακόμα κι αυτά που δεν ήσουν σίγουρη ότι έχεις.

Λέων

Αν η ζωή ήταν σαν το Netflix τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά. Θα μπορούσες πχ απλά να πατήσεις “skip intro” σε όλο τον Ιούνιο (τίποτα ιδιαίτερα συναρπαστικό δεν πρόκειται να συμβεί anyway) και να περάσεις στο κυρίως έργο που λέγεται Ιούλιος και Αύγουστος. Χρησιμοποίησε τη mellow διάθεση σου τον Ιούλιο για να συμφιλιωθείς με ανθρώπους και καταστάσεις από το παρελθόν σου. Και τον Αύγουστο, ετοιμάσου, βγαίνεις. Λάμπεις. Σαγηνεύεις. Ξέρεις εσύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρθένος

“Μυαλό για μπίζνες και κορμί για αμαρτίες” α λα Μέλανι Γκρίφιθ στο Εργαζόμενο Κορίτσι σε βρίσκει αυτό το καλοκαίρι. Ποιος το περίμενε; Όχι πολύς κόσμος, η αλήθεια είναι. Αλλά με την Αφροδίτη στο 10ο οίκο σου ως αρχές Αυγούστου κλείνεις νέες συμφωνίες που θα σου βγουν σε καλό (και ίσως, λέμε τώρα, φλερτάρεις και λίγο στο γραφείο). Και με τον Άρη στον 8ο οίκο σου, τα σεντόνια, του ενοικιαζόμενου έστω, παίρνουν φωτιά.

Ζυγός

Αν επιβιώσεις (κι εσύ και τα υπόλοιπα ζώδια και ο πλανήτης, εδώ που τα λέμε) τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου χωρίς να υποκύψεις στο drama που σε περιτριγυρίζει, το υπόλοιπο καλοκαίρι θα σε ανταμείψει. Ταξίδια, νέες ευκαιρίες στα εργασιακά, φλερτ με σαγηνευτικούς αγνώστους ή απλά η ευκαιρία να μάθεις καινούρια πράγματα για τον εαυτό σου και τον κόσμο. Και με τον Άρη στον 7ο οίκο σου όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οι άνθρωποι που θα καταλήξουν πραγματικά κοντά σου θα είναι μόνο αυτοί που το (σου) αξίζουν.

Σκορπιός

Έχεις κερδίσει και με το παραπάνω τις ονειρεμένες διακοπές που (against all odds) θα κάνεις αυτό το καλοκαίρι. Για αρχή, περνάς έναν Ιούνιο με οικονομικές πιέσεις εκατέρωθεν. Έπειτα οι καβγάδες με φίλους στις αρχές Ιουλίου και οι αλλαγές στα ταξιδιωτικά σου πλάνα μέχρι μέσα Ιουλίου σε έχουν στην τσίτα. Αλλά από τις 20 Ιουλίου και μετά, το σκηνικό αλλάζει. Και πλέον περιλαμβάνει κοκοφοίνικες, μαγικά ηλιοβασιλέματα και (against all odds πάλι) νέες ευκαιρίες στα εργασιακά σου από 19 Αυγούστου.

Τοξότης

“Αν δεν έχεις τι να κάνεις σε παντρεύομαι τώρα”, σου τραγουδάει αυτό το καλοκαίρι ως άλλος Φοίβος Δεληβοριάς. Δεν ξέρω αν σκοπεύεις κυριολεκτικά να περάσεις του εξωκλησιού την πόρτα, να περάσεις μια σχέση ζωής στο επόμενο στάδιο ή να “παντρευτείς” μια νέα οικογενειακή επιχείρηση, πάντως είσαι από τους πραγματικά ευνοημένους του ζωδιακού. Αγάπες, φλερτ, ταξίδια, γάμοι, τι άλλο θες δηλαδή πια; Α, τι, θες λεφτά; Ε, λυπάμαι, αυτό είναι το μόνο που δεν πρόκειται να σου δώσει αυτό το καλοκαίρι. Και να είχες, θα τα σκόρπαγες όλα.

Αιγόκερως

Μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου σαν άνθρωπος όταν νιώθεις ακόμα το βάρος όλου του κόσμου στου ώμους σου; Γιατί το βάρος, λέγε με και “Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ανάδρομοι στο ζώδιο σου” εκεί θα μείνει, δεν πάει πουθενά. Ξέρεις ότι πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ζωής. Ξέρεις ότι τα πράγματα δεν καταλήγουν πάντα όπως θα θέλαμε. Ξέρεις κάτι όμως; Άστα όλα αυτά για λίγο στην άκρη και βρες στιγμές χαράς με φλερτ και φίλους. Ναι, υπάρχουν, ιδίως από τον Ιούλιο και μετά.

Υδροχόος

Αυτό το καλοκαίρι καλείσαι να κάνεις reinvent τη σχέση με το σώμα και την υγεία σου. Δεν ξέρω αν πρέπει ν’ αλλάξεις διατροφή ή απλά να είσαι πιο active, ξέρω όμως ότι το πόσο ελκυστική πιστεύεις ότι σε βρίσκουν οι άλλοι είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το πως νιώθεις για τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Και μόλις μεταμορφώσεις την εικόνα σου σε κάτι που πραγματικά σε εκφράζει, τότε θα έρθουν και τα φλερτ και οι έρωτες και όλα. Δηλαδή ίσως πάντα εκεί ήταν, απλά ήσουν πολύ ανασφαλής για να δώσεις σημασία.

Ιχθύες

Σαν τους Τοξότες και τους Ταύρους κι εσύ, αυτό το καλοκαίρι ξοδεύεις περισσότερα λεφτά απ’ ό,τι θα έπρεπε. Σαν τους Τοξότες και τους Ταύρους κι εσύ, κερδίζεις στην αγάπη και στα αισθήματα και σε όλα εκείνα που κάνουν τη ζωή να αξίζει, ιδίως καλοκαιριάτικα. Η μόνη διαφορά με σένα είναι ότι πιθανότατα δε θα πας διακοπές: τα λεφτά θα τα χαλάσεις φτιάχνοντας την καινούρια σου φωλιά, μετακομίζοντας (ή ανακαινίζοντας) με την καλύτερη παρέα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 24
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.