E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Επίθεση με βιτριόλι: Τραγική φιγούρα και η μητέρα της 34χρονης

Δεν φεύγει ούτε λεπτό από κοντά της

Επίθεση με βιτριόλι: Τραγική φιγούρα και η μητέρα της 34χρονης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/6/2020 | 20:48

Την ώρα που η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από τη σύλληψη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, εκείνη, δίνει τη μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο και έχει μπροστά της έναν γολγοθά από θεραπείες και πλαστικές επεμβάσεις για να μπορέσει να επανέλθει…

Όπως έχει γίνει γνωστό, η καυστική ουσία έχει κάψει το 93% του προσώπου της και σήμερα η θεία της 34χρονης Ιωάννας μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ και ξέσπασε για τον άνθρωπο που της επιτέθηκε και τη ζημιά που προκάλεσε στην ίδια αλλά και σε ολόκληρη την οικογένειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν ξέραμε ποιός είναι θα βοηθούσαμε και μεις! Μας τρώει η αγωνία να μάθουμε ποιος το έκανε. Είναι παιδί μας. Αναρωτιώμαστε ποιος το έκανε. Είχε στόχο να της χαλάσει την ομορφιά της. Αλλά γιατί; Αυτό το γιατί μας βασανίζει εδώ και 15 μέρες. Ποιος βρέθηκε και της έκανε τέτοιο κακό! Δεν έχω ιδέα» είπε η θεία της 34χρονης Ιωάννας στην εκπομπή.

«Πολύ καλό κορίτσι σπούδασε, μετά δούλευε, τα είχε όλα. Δεν μπορούμε και μεις να το πιστέψουμε. Όλα τέλεια πήγαιναν, τώρα τι έγινε δεν μπορούμε να ξέρουμε. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μας. Δεν είχε εχθρούς. Όσο κι αν προσπαθούμε δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος το έκανε… Την κατέστρεψε πάντως αλλά πρέπει να μάθουμε ποιος το έκανε και γιατί. Τι μυαλό είχε αυτός για να της κάνει τέτοιο κακό». Τα παιδιά μου έκαναν πολύ παρέα. Τα παιδιά μου είναι πολύ χάλια μόλις το έμαθαν. Δεν σταμάτησαν να κλαίνε. Η Ιωάννα ήταν η χαρά της ζωής. Πολύ χαρούμενη. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τόσο μίσος. Καταστράφηκε η οικογένεια όλη. Είμαι μάνα και δε θα το άντεχα να πάθει τέτοιο πράγμα το παιδί μου. Η μητέρα της δεν φεύγει από δίπλα της ούτε λεπτό. Τους τρώει το γιατί… Τη μητέρα της δυο φορές την πήρα τηλέφωνο για να μην την ενοχλήσω. Δεν είναι καλά… Κλαίει συνέχεια».

Δύο νέα πρόσωπα «στο κάδρο» των ερευνών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, η δράστιδα φέρεται να κάλεσε το ταξί πριν από την επίθεση από καρτοτηλέφωνο στην Ακαδημίας. Από τις 21.40 έως 23.20 το βράδυ της 19ης Μαΐου, η μυστηριώδης γυναίκα φέρεται να έφτασε στην περιοχή και από τηλεφωνικό θάλαμο να πήρε με τηλεκάρτα στην εταιρεία ραδιοταξί για να κλείσει το ραντεβού με προορισμό την Θησέως, στην Καλλιθέα. Η γυναίκα φέρεται να μην φορούσε μάσκα το βράδυ που έκανε το τηλεφώνημα για να κλείσει ταξί για την επόμενη ημέρα.

Οι έρευνες, πάντως, δεν επικεντρώνονται μόνο στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Ακαδημίας. Φέρεται να υπάρχουν στοιχεία για πολύ συγκεκριμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, αφού τα τελευταία 24ωρα, τόσο από τις συνομιλίες που είχαν οι Αρχές με την 34χρονη Ιωάννα, όσο και από τους λογαριασμούς της στα social media, υπάρχουν ενδείξεις οι οποίες βάζουν στο «κάδρο» των ερευνών δύο νέα πρόσωπα.

Τα στοιχεία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είναι γνωστό τα τελευταία 24ωρα έχουν έρθει στην επιφάνεια νέα στοιχεία σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία έχει την εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, από κάμερα υψηλής ανάλυσης.

Η σατανική γυναίκα φορούσε μπεζ καπαρντίνα, σακίδιο στην πλάτη και κρατούσε κάτι στο χέρι της - ένα μπλε δοχείο που πιθανότατα περιείχε το βιτριόλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται ο χώρος εργασίας της Ιωάννας, μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η άτυχη 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.

Ωστόσο, η… πεντακάθαρη εικόνα της δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

Οδηγός ταξί: «Φορούσε πάντα μάσκα, γάντια, σκούρο πανωφόρι, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσως περούκα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα, προκειμένου να δει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω. Η δράστιδα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό.

Ακόμα και η οδηγός ταξί που έδωσε την κατάθεση στους Αστυνομικούς και παρά το γεγονός πως επί ημέρες μετέφερε την μυστηριώδη γυναίκα από το Μετς στην Αγία Ελεούσα, στην Καλλιθέα, επί της Λ. Θησέως, δεν ήταν σε θέση να δώσει επακριβώς τα χαρακτηριστικά της, καθώς: «…κάθε φορά που έμπαινε στο ταξί από το Μετς, φορούσε χειρουργική μάσκα, γάντια στα χέρια, πάντα ένα σκούρο πανωφόρι μακρύ, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσως περούκα», λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της η οδηγός.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Σήμερα

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Σήμερα

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.