E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Χρήστος Ανθόπουλος ξέρει το μυστικό για μια πετυχημένη εκπομπή

Από την άκρη του κόσμου ως τα σπίτια διασήμων

Ο Χρήστος Ανθόπουλος ξέρει το μυστικό για μια πετυχημένη εκπομπή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Ο Χρήστος Ανθόπουλος συμπληρώνει αισίως 6 χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση. Ο παρουσιαστής πετυχημένων εκπομπών αλλά και παραγωγός και μεγάλος ταξιδευτής, μιλά στο E-Daily για το πώς πέτυχε την πρώτη του συνεργασία με το Mega και για τις αγαπημένες του στιγμές πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με την τηλεόραση και πώς ξεκίνησες;

Με την τηλεόραση ασχολούμαι από το 2014. Ξεκίνησα στο MEGA channel με την χιουμοριστική εκπομπή συνεντεύξεων με το όνομα «ΕΕΕΕΕ» στην οποία υποδυόμουν έναν ιδιόρρυθμο δημοσιογράφο που έφερνε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Anthopoulos (@christosanthopoulos) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαίρομαι πολύ που ξεκίνησα κατευθείαν από τα βαθιά και ειδικά στο MEGA που απαρτιζόταν από τα καλύτερα στελέχη (Σπύρος Κρίμπαλης , Λοΐζος Ξενόπουλος , Χρήστος Κόμπος, Χάρης Γούλιος) τα οποία με βοήθησαν πάρα πολύ τότε στην εκπομπή αλλά συνέβαλαν και στην περαιτέρω εξέλιξή μου τόσο τηλεοπτικά όσο και προσωπικά. Η εκπομπή έπαιξε τη σεζόν 2014-2015 στην late night ζώνη του MEGA.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Anthopoulos (@christosanthopoulos) στις

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου δουλειά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δε μπορώ να ξεχωρίσω καμία από τις 3 εκπομπές που έχω κάνει έως τώρα στην τηλεόραση γιατί κάθεμια είχε τη «γλύκα» της. Στην πρώτη εκπομπή στο MEGA το Εεεεεε είχαμε άγνοια κινδύνου και περνούσαμε πολύ ωραία στα γυρίσματα , στη δεύτερη εκπομπή το ΣΠΟΡΤΕΞ στον ΣΚΑΙ ( το 2017 - 2018 ) είχαμε κύρια βάση τα παιχνίδια που έπαιζα με κάθε καλεσμένο και περνούσαμε εξίσου πολύ ωραία στα γυρίσματα και στην τρίτη εκπομπή το THE TOURISTES στον ΣΚΑΙ ( 2019 ) ήταν ταξιδιωτική εκπομπή οπότε τι καλύτερο από το να ταξιδεύεις σε ωραία μέρη & να δουλεύεις ταυτόχρονα !

Όντας στη Θεσσαλονίκη πώς κατάφερες τις συνεργασίες με κανάλια της Αθήνας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα σας πω την ιστορία για το πως έγινε αυτό και πως εξελίχθηκε. Το 2012 είχα βρεθεί σε συζητήσεις με το Μακεδονία TV για να ενταχθώ στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» με την Ελένη Τσολάκη και τη Σοφία Γκόσιου. Πάνω στις συζητήσεις με την αρχισυντάκτρια και φίλη Πολυξένη Καραμίχα σκεφτόμασταν τι στήλη θα μπορούσα να κάνω με βάση το στυλ μου. Μέσα στις συζητήσεις έβαλα και τους φίλους και συνεργάτες Γιώργο Φειδά (σεναριογράφο) και Κώστα Αμοιρίδη (φωτογράφο). Συζήτηση στη συζήτηση δημιουργήσαμε μια ιδέα εκπομπής εγώ, ο Κώστας και ο Γιώργος.

Γυρίσαμε έναν πιλότο εκπομπής με εμένα παρουσιαστή σε ρόλο τρελού δημοσιογράφου, τον Κώστα Αμοιρίδη στη σκηνοθεσία , τον Γιώργο Φειδά σε κείμενα, την Πολυξένη Καραμίχα στην αρχισυνταξία και καλεσμένο στον πιλότο είχαμε τον ηθοποιό Λεωνίδα Καλφαγιάννη που βρισκόταν για παραστάσεις εκείνην την περίοδο στη Θεσσαλονίκη. Άρεσε το αποτέλεσμα σε όλους μας όποτε αποφασίσαμε να τον δείξουμε στα κανάλια στην Αθήνα. Ο Γιώργος ο Φειδάς είχε εξαιρετικές σχέσεις με το MEGA λόγω της επιτυχίας του Singles ( ήταν ο σεναριογράφος και δημιουργός της σειράς ) με αποτέλεσμα να πάει κατευθείαν εκεί. Το MEGA είπε το τελικό οκ και ξεκινήσαμε το τηλεοπτικό ταξίδι !

Μέσα στην καραντίνα ξεκίνησες και μια σειρά βίντεο στο YouTube όπου οι συνεντεύξεις σου είναι πολύ ανατρεπτικές! Γνωρίζεσαι με όσους φέρνεις σε κάθε επεισόδιο;

Μέσα στην καραντίνα για να περάσει η ώρα δημιουργικά αποφάσισα με την ομάδα μου να δημιουργήσουμε κάποιες εκπομπές με τον τίτλο «Μπαίνουμεεεεε Σπίτι». Μέσω βιντεοκλήσης «έμπαινα» στα σπίτια φίλων μου. Όλοι ήταν φίλοι μου σε αυτές τις εκπομπές γιατί εκτός από την εκπομπή ήταν και ευκαιρία να τα πούμε! Στις τηλεοπτικές μου εκπομπές δεν ήταν όλοι φίλοι μου στις συνεντεύξεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Anthopoulos (@christosanthopoulos) στις

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Κανονικά τώρα που μιλάμε θα ήμουν στην Κούβα για γυρίσματα του 2ου κύκλου της ταξιδιωτικής μου εκπομπής αλλά λόγω της κατάστασης δε μπορούμε πλέον για τους επόμενους μήνες να ταξιδέψουμε εξωτερικό οπότε πάμε στο Plan B και αποφασίσαμε να κάνουμε γυρίσματα στην Ελλάδα. Όποτε θα ξεκινήσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων από Σεπτέμβριο τα γυρίσματα εδώ για να αναδείξουμε ωραία μέρη του τόπο μας τα οποία θα μπαίνουν μετά την τηλεοπτική προβολή τους και στο YouTube υποτιτλισμένα για προωθηθούν και στο εξωτερικό.

Ποια ήταν η καλύτερη σου στιγμή στη δουλειά την οποία θυμάσαι ακόμα;

Πολλές, σχεδόν όλες έως τώρα. Αλλά αν είναι να ξεχωρίσω 2 θα σας έλεγα:

Τη στιγμή που πέρασα για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2014 την πόρτα του MEGA και προχώρησα στον περιβόητο διάδρομο που είχε αφίσες κορνιζαρισμένες με όλες τις επιτυχίες του MEGA τα τελευταία 20 χρόνια. Ήταν σα να προχωρούσες σε μουσείο τηλεόρασης.

Τα γυρίσματα με την εκπομπή The TOURISTES στον ΣΚΑΙ στο εξωτερικό. Ήταν τρομερή εμπειρία να κάνεις γύρισμα σε ξένη χώρα , να ανακαλύπτεις πράγματα και να προσπαθείς ταυτόχρονα να τα μεταδώσεις στο κοινό που θα σε δει.

Από αυτά τα γυρίσματα θα ξεχωρίσω την Ιορδανία ως τa αγαπημένα μου επεισόδια (μπορείτε να τα δείτε στο κανάλι μου στο YouTube και κυρίως όταν επισκεφτήκαμε το μέρος που βαφτίστηκε ο Ιησούς Χριστός στον Ιορδάνη Ποταμό.

Επίσης την αποκλειστική συνέντευξη που έκανα στον διεθνή ποδοσφαιριστή παίκτη της Roma τότε και της Νάπολη τώρα Κώστα Μανωλά μέσα στο σπίτι του στη Ρώμη και τη συνέντευξη του πρωταθλητή Ευρώπης προπονητή της CSKA Μόσχας στο μπάσκετ Δημήτρη Ιτούδη μέσα στο ιστορικό γήπεδο της CSKA στην καρδιά της Μόσχας.

Instagram: @christosanthopoulos

Youtube: Christos Anthopoulos

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 29
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.