E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γκουντάρας για Μενεγάκη: «Μην αφήνετε πότε ανοιχτές εκκρεμότητες, είναι λυτρωτικό»

Η ανάρτηση και το μήνυμα του δημοσιογράφου για τη συνεργασία του με την παρουσιάτρια

Γκουντάρας για Μενεγάκη: «Μην αφήνετε πότε ανοιχτές εκκρεμότητες, είναι λυτρωτικό»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/7/2020 | 10:25

Ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας έλεγε σε συνέντευξή του ότι μετά την αποχώρησή του από τον Alpha και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη οι δυο τους «δεν μιλούσαν».

«Όχι, δεν έχουμε επικοινωνία. Φίλοι μετακομίζουν σε άλλες πόλεις και χάνονται. Σε τρώει ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Καλή καρδιά. Το να μη μιλάς με κάποιον άνθρωπο δεν λέει κάτι», είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη είχε δίπλα της τους περισσότερους από τους ανθρώπους που συνεργάστηκε. Η ίδια αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό πως δύο ανθρώπους τους πήρε προσωπικά στο τηλέφωνο και τους κάλεσε στο δικό της φινάλε.

Ο ένας από αυτούς ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Η ζωντανή τους συνάντηση στο πλατό ήταν από τις πιο δυνατές και συγκινητικές στιγμές της εκπομπής. Ο Γρηγόρης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ελένης και το όποιο «αγκάθι» ή πικρία υπήρχε ανάμεσά τους φαίνεται πως δεν υπάρχει πια. Μάλιστα όταν η Μενεγάκη τον ρώτησε ευθέως αν θα πήγαινε στην εκπομπή αν εκείνη δεν του τηλεφωνούσε ο Γκουντάρας με αφοπλιστική ειλικρίνεια της είπε «δεν θα ερχόμουν».

Τα υπόλοιπα ανήκουν στην τηλεοπτική…ιστορία και δεν έχουν σημασία πια καθώς οι δυο τους αγκαλιάστηκαν, έκλαψαν και ξαναθυμήθηκαν στιγμές τους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά το τέλος της εκπομπής ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από τη συνάντησή τους αλλά και το δικό του ξεχωριστό αντίο στην παρουσιάστρια τονίζοντας πως είναι «λυτρωτικό να μην αφήνουμε εκκρεμότητες».

«Μην αφήνετε πότε ανοιχτές εκκρεμότητες ειδικά με ανθρώπους που αγαπήσατε και σας αγάπησαν...✔️Είναι λυτρωτικό‼️Ελένη @elenimenegaki,θα είσαι πάντα στην καρδιά μου,καλή συνέχεια στη νέα σου ζωή και είμαι πολύ υπερήφανος που ήμουν μέρος στο τεράστιο κεφάλαιο που έγραψες στην Ελληνική τηλεόραση», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Όταν η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Νάταλι Κάκκαβα είδε αυτή την συνάντηση, δε δίστασε να κάνει μια ανάρτηση και ένα σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γι αυτό Σ αγαπάω... Γιατί παραμένεις ο πιο ειλικρινής,ηθικός και αυθεντικός άνθρωπος που ξέρω,χωρίς κανένα ίχνος ματαιοδοξίας..Γιατι ξέρεις να συγχωρείς αλλά και να αναγνωρίζεις..Γιατί όποιον αγαπάς,τον στηρίζεις μέχρι τέλους..Γιατί δεν φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου..Γιατι τη μία στιγμή μπορείς να με κάνεις να συγκινηθώ και την άλλη να σκάσω από τα γέλια... Είμαι τυχερή που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν άντρα μου...Εύχομαι να μη χωρίσουν και ποτέ... Πολύ με συγκινήσατε σήμερα @elenimenegaki και @g.goudaras 16 χρόνια ήταν αυτά...❤

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

«Γι αυτό Σ αγαπάω... Γιατί παραμένεις ο πιο ειλικρινής,ηθικός και αυθεντικός άνθρωπος που ξέρω,χωρίς κανένα ίχνος ματαιοδοξίας..Γιατι ξέρεις να συγχωρείς αλλά και να αναγνωρίζεις..Γιατί όποιον αγαπάς,τον στηρίζεις μέχρι τέλους..Γιατί δεν φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου..Γιατι τη μία στιγμή μπορείς να με κάνεις να συγκινηθώ και την άλλη να σκάσω από τα γέλια... Είμαι τυχερή που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν άντρα μου...Εύχομαι να μη χωρίσουν και ποτέ... Πολύ με συγκινήσατε σήμερα @elenimenegaki και @g.goudaras 16 χρόνια ήταν αυτά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της Νάταλι Κάκκαβα.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε σε αυτή την ανάρτηση: «Δεν με λυπάσαι ρε μωρό μου να κλαίω όλη ημέρα…».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.