E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιασικεβίτσιους: Ο Σάρα και η καλλονή Ελληνίδα σύζυγός του μετακομίζουν στη Βαρκελώνη

Το μεγάλο βήμα και για τους δύο

Γιασικεβίτσιους: Ο Σάρα και η καλλονή Ελληνίδα σύζυγός του μετακομίζουν στη Βαρκελώνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/7/2020 | 09:07

Η συμφωνία επισφραγίστηκε. O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ο εκλεκτός της Μπαρτσελόνα. Ο πρωην παίκτης-είδωλο του κλειστού γηπέδου «Παλάου Μπλαουγκράνα» θα καθεται στον πάγκο της ομαδας μπασκετ της Βαρκελώνης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο μέχρι σήμερα τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας, έπειτα από τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες στη Λιθουανία, θα εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, αντικαθιστώνατς τον Σερβο προπονητή, Σβέτισλαβ Πέσιτς, μετά το «διαζύγιο» του τελευταίου με την Μπάρτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 44χρονος Γιασικεβίτσιους υπήρξε αγαπημένο παιδί της ομάδας στις δύο διαφορετικές περιόδους που αγωνίστηκε ως παίκτης της στο παρελθόν. Την πρώτη φορά, το 2002-2003, με προπονητή τον... Σβέτισλαβ Πέσιτς -οποία ειρωνεία- συνέδεσε το όνομά του με την πρώτη κατάκτηση της Ευρωλίγκας από την ομάδα του. Την επόμενη φορά, στη σεζόν 2012-2013, υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, παρότι σε δευτερεύοντα ρόλο, πρωταγωνίστησε με τις επιδόσεις του στα εγχώρια και ευρωπαϊκά παρκέ.

Ως παίκτης, άλλωστε, έχει σημειώσει το αξιοζήλευτο ρεκόρ να κερδίσει τέσσερις τίτλους της Ευρωλίγκα (έναν με την Μπάρτσα, έναν με τον Παναθηναϊκό και δύο με τη Μακάμπι). Λογικά ξεχωρίζει στην ιστορία της Ευρωλίγκας ως ο μόνος παίκτης που έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο με τρεις διαφορετικές ομάδες, αποτελώντας ζωντανό θρύλο της διοργάνωσης. Ακόμη, στη μακρόχρονη αθλητική καριέρα του έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με τους Ιντιάνα Πέισερς και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Μέτα την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, επέστρεψε στη γενέτειρά του το Κάουνας, εντάχθηκε στο τεχνικό τημ της Ζαλγκίρις ως βοηθός προπονητή και από τις αρχές του Ιανουαρίου 2016 ανέλαβε ως πρωτος προπονητής το τιμόνι της ομάδας. Καταφέρνοντας από τον πάγκο της να την επαναφέρει, το 2018, μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, στο Final-4 της Ευρωλίγκας, αλλά και να παίξει στα «πλέι οφ» του 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως διακαής πόθος του καλαθοσφαιρικού τμήματος του δοξασμένου συλλόγου της Βαρκελώνης, ο οποίος θεωρούσε τον φιλόδοξο Λιθουανό προπονητή ιδανικό για την τεχνική του ηγεσία, ο Σάρας δεν έμεινε ασυγκίνητος από τη πλουσιοπάροχη προσφορά του, καθώς η ομάδα έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις, από τις υψηλότερες στην ιστορία του τμήματος, για να ενισχύσει το ρόστερ της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο μάλλον που η μεσογειακή Βαρκελώνη είναι από τις αγαπημένες του πόλεις και του δίνεται η ευκαιρία να μετακομίσει εκεί. Στο νέο τόπο εγκατάστασής του θα τον συνοδεύσει η οικογένειά του, που αποτελείται από την Ελληνίδα καλλονή σύζυγό του, Άννα Δούκα και τα δυο τους παιδιά, την 10χρονη Άιλα και τoν εξάχρονο Λούκα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε, όταν ο Λιθουανός αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, και μετά από πολυετή σχέση το καλοκαίρι του 2017 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του σε μια παραμυθένια τελετή στη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Η Αθήνα, αλλωστε, είναι επίσης αγαπημένη του πόλη, είχε μαλιστα αγοράσει και σπιτι στη Φιλοθεή, αλλα για την ώρα θα επισκέπτεται της Ελλάδα μόνο για τα ματς της Ευρωλίγκας.

Και φυσικά, όπως συνηθίζει, για καλοκαιρινές διακοπές.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.