E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκάρει νέο ντοκουμέντο για τον ψευτογιατρό

Πόζαρε «ντυμένος» χειρουργός με νυστέρι

Σοκάρει νέο ντοκουμέντο για τον ψευτογιατρό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/7/2020 | 08:25

Συγκλονίζουν τα νέα ντοκουμέντα για την αδίστακτη δράση του ψευτογιατρού. Όχι μόνο μοίραζε, με το αζημίωτο φυσικά, μαντζούνια σε ασθενείς αλλά έφτασε στο σημείο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου φορώντας ιατρική στολή και κρατώντας νυστέρι.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο, που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 47χρονος ψευτογιατρός εμφανίζεται μέσα στο χειρουργείο «ντυμένος» χειρουργός να ποζάρει με το νυστέρι στο χέρι μπροστά από ένα ανθρώπινο λίπωμα που έχει αφαιρεθεί από ασθενή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο προφυλακισμένος φαίνεται δίπλα σε επαγγελματίες ιατρούς και νοσηλευτές χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν γνώριζαν ότι ο ίδιος δεν είναι γιατρός.

Ο 47χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν παρουσιαζόταν στα θύματά του ως γιατρός αλλά εκείνοι του «κόλλησαν» την ιδιότητα και απλά αυτός δεν έκανε κάτι για να την βγάλει από πάνω του.

«Για τη δήθεν ιατρική μου ιδιότητα, το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος, αλλά με την ιδιότητα του βοτανολόγου, έστω και εμπειρικού. Οι ίδιοι που τους προσέφερα τις υπηρεσίες μου άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξα προκειμένου να άρω την πλάνη», είπε. Ωστόσο τα ντοκουμέντα των διαψεύδουν αφού όχι μόνο εμφανίζεται ως γιατρός αλλά εμφανίζεται και μέσα σε χειρουργείο μετά το τέλος της επέμβασης. Η αστυνομία βρισκόταν στα ίχνη του τουλάχιστον από το περασμένο Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ψευτογιατρός ισχυρίστηκε ότι συνόδευε τους ασθενείς μέχρι τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία και όχι φυσικά στο χειρουργείο.
«Πέραν της ιδιότητας μου ως βοτανολόγος ουδέποτε έχω αποκτήσει πτυχίο ιατρικής. Απλά ορισμένες φορές συνόδευα τους ασθενείς στο διαγνωστικό κέντρο και νοσοκομείο στο οποίο θα έκαναν την εξέταση», είπε.

Η επίσημη δήλωση Κούγια

«Όπως σας είναι γνωστό, ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κ. Αλέξιος Κούγιας εκπροσωπεί τρία εκ των θυμάτων του κατηγορουμένου για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος Νικολάου Κοντοστάθη, εκ των οποίων θυμάτων ένα έχασε τη ζωή του, ενώ το δεύτερο, όπως μας έχει περιγράψει χειρογράφως, χειρουργήθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών επί 12 ώρες και εξαιτίας αυτής της πρωτοφανούς για τα ιατρικά χρονικά συμπεριφοράς του κατηγορουμένου και των συνεργών του έμεινε ολοσχερώς ανάπηρο, αφού προηγουμένως κατέβαλε σε όλους αυτούς το πρωτοφανές ποσόν των 98.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τρίτο θύμα από το 2016, ενώ έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, λάμβανε από τον κατηγορούμενο και τους συνεργούς του διάφορα ιδιοσκευάσματα και, επειδή του συνέστησαν να σταματήσει εντελώς την κανονική θεραπεία του, η κατάστασή του επιδεινώθηκε, ενώ συγχρόνως του απέσπασαν ποσό που ξεπερνά τα 40.000 ευρώ. Και αυτό το θύμα, όπως μας έχει περιγράψει, έχει κάνει όλες τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με τον ιατρό σε πολυτελές γραφείο της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

Σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha των φωτογραφιών του συγκεκριμένου κατηγορουμένου με χειρουργικές στολές, μάσκες και νυστέρια, θα πρέπει πλέον να σταματήσει η δήθεν ιερή αντίδραση αυτών που ισχυρίζονται ότι ο συγκεκριμένος ιατρός ουδεμία σχέση είχε με άλλους ιατρούς οποιασδήποτε κλινικής και ότι ο κύκλος των κατηγορουμένων αρχίζει και τελειώνει μόνο με αυτόν, πρέπει δε η ποινική δίωξη να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Το δικηγορικό μας γραφείο μελετά την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, αφού μελετήσουμε με τους ειδικούς μας συμβούλους τους ιατρικούς φακέλους των τριών αυτών θυμάτων, και θα ζητήσουμε, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά παντός υπευθύνου, τα οποία αδικήματα επισείουν ποινές ισοβίου καθείρξεως και πολυετούς καθείρξεως μέχρι 15 ετών αντίστοιχα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Σήμερα

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Σήμερα

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.