E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σουβλάκια, σeξ και άφθονο αλκοόλ στις φυλακές Κορυδαλλού

Εγγραφα απο καταγραφές της ΕΥΠ δείχνουν ότι οι φυλακές δεν ήταν απλώς ξέφραγο αμπέλι, αλλά έστηναν πάρτι με πόpνες και τσίπουρα

Σουβλάκια, σeξ και άφθονο αλκοόλ στις φυλακές Κορυδαλλού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/7/2020 | 10:04

Σουβλάκια, σeξ και τσίπουρο μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού ήταν η κατάσταση που επικρατούσε το 2016 στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της Ελλάδας, όπως αποκαλύπτεται από καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Στο επίκεντρο της μετατροπής των φυλακών Κορυδαλλού σε hookers club με εκδιδόμενες αλλοδαπές, σουβλάκια με γύρο, παϊδάκια, τσίπουρα και άλλο αλκοόλ ήταν ο δολοφονημένος Δημήτρης Μάλαμας, επιχειρηματίας που επισήμως ασχολούνταν με επιχειρήσεις και εμπόριο καφέ αλλά στην πράξη διευθετούσε ακόμη και διαμάχες μεταξύ ιδιοκτητών οίκων ανοχής και ο σωφρονιστικός υπάλληλος που στα τηλεφωνήματα που υπέκλεψε η ΕΥΠ αναφερόταν με την κωδική ονομασία «ο Αντώνης ο Άραβας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο συγκεκριμένος σωφρονιστικός υπάλληλος -κατονομάζεται με το επώνυμό του στο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών από 9 Δεκεμβρίου 2016- επέτρεπε στον δολοφονημένο επιχειρηματία Δημήτρη Μάλαμα να επισκέπτεται τις φυλακές όποτε ήθελε.

«Ο Μάλαμας» αναφερόταν στο διαβιβαστικό της ΕΥΠ «επισκέπτεται τακτικά τις φυλακές με πολύ μεγάλη άνεση, διατηρεί επαφές με τον Α... όπου του επιτρέπει κάθε είδους διασκέδαση με τους ποινικούς. Στο παρελθόν έχουν προκύψει αναφορές τους σε γυναίκες που έβαλαν εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ένα από τα χειρόγραφα απομαγνητοφωνημένα κείμενα της ΕΥΠ που περιέχεται στη δικογραφία για το κύκλωμα που καταγγέλλεται ότι προσέφερε προστασία σε νυχτερινά κέντρα και όπου εκτός του Μάλαμα συμμετείχαν ο επίσης δολοφονημένος απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ Σπύρος Παπαχρήστος (πρόκειται για τον κουμπάρο του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου), αξιωματικοί της αστυνομίας εν ενεργεία και εν αποστρατεία, δικηγόροι, δημοσιογράφοι και άλλα πρόσωπα μεταφέρει συνομιλία του Μάλαμα με αλλοδαπή εκδιδόμενη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Μάλαμας βρίσκεται με παρέα όπου πίνουν όλοι μαζί (είναι μεθυσμένοι). Καλεί την αλλοδαπή με την οποία συνευρίσκεται ερωτικά και της λέει να πάει να τον συναντήσει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού δίνοντάς της παραγγελία να του πάει φαγητό (γύρους - σουβλάκια) επίσης της λέει να πάρει ταξί και μόλις φτάσει θα βγει αυτός έξω για να την βάλει μέσα. Η αλλοδαπή καταφτάνει στο ψυχιατρείο των φυλακών στις 22:00» αναφέρεται στο σημείωμα που συντάχθηκε από την ΕΥΠ.

Σε άλλη καταγραφή των «αυτιάδων» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ο Δημήτρης Μάλαμας βρίσκεται μεθυσμένος στο ψυχιατρείο των φυλακών και τηλεφωνεί σε φίλο του (σσ. επισημαίνεται ότι ο δολοφονημένος επιχειρηματίας Δημήτρης Μάλαμας ΔΕΝ ήταν έγκλειστος στο σωφρονιστικό κατάστημα ή στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού).

«Έλα» απαντά ο φίλος του επιχειρηματία.
«Μπουρδέλο το κάναμε» απαντά ο Μάλαμας.
«Πίνετε ουισκάκι;» ρωτά γελώντας ο καλούμενος.
«Ναι, ναι» αποκρίνεται ο Μάλαμας.
«Τον κουμπάρο τον φώναξες;» αναρωτιέται ο συνομιλητής του Μάλαμα, λες και το γλέντι γίνεται σε κάποιο στέκι και ο κάθε συμμετέχων μπορεί να προσκαλέσει τους φίλους του. Στο σημείο εκείνο η συνομιλία διακόπηκε επειδή κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο πάρτι μέσα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ήρθαν στο τσακίρ κέφι και άρχισαν να σιγοτραγουδούν...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα σουβλάκια τα μετέφερε στο ψυχιατρείο εκδιδόμενη αλλοδαπή, σύμφωνα με την παρακολούθηση της ΕΥΠ. Στο ερώτημα πώς πέρασαν μέσα στο ίδρυμα του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού τα τσίπουρα, η απάντηση δίνεται από άλλη καταγραφή από 2/3/2016 όπου ο Βασίλης και ο Χρήστος «από φυλακές» επικοινωνούν με τον Μάλαμα.

Ο δολοφονημένος επιχειρηματίας εμφανίζεται σχεδόν σαν να παρέχει υπηρεσίες catering με delivery στους υποτίθεται... απομονωμένους έγκλειστους του ψυχιατρείου. Για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, βασική προϋπόθεση είναι τα γεύματα να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για τον λόγο αυτό ζητούν από τον Μάλαμα ώρα 13:00 με 14:00 το μεσημέρι να τους στείλει σουβλάκια και παϊδάκια αλλά και ένα μπουκάλι τσίπουρο. «Θα παραδοθούν στο όνομα του Χρήστου και όχι στον Άραβα όπως αρχικά νόμισε ο Μάλαμας» αναφέρεται στο σημείωμα της ΕΥΠ.

Δυστυχώς τα γλέντια με αγνώστου προέλευσης ποτά έχουν και επιπτώσεις (σσ. μην πάει το μυαλό σας στο κακό, δεν εννοούμε με την Δικαιοσύνη). Σε άλλη συνομιλία που έχει καταγραφεί από την ΕΥΠ, ο Μάλαμας βρίσκεται σε κατάσταση hangover και εξομολογείται στον φίλο του ότι «σήμερα συνήλθα από προχθές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού αποκαλεί τον σωφρονιστικό υπάλληλο με το παρατσούκλι «Άραβας», «γαμώ τα παιδιά» και «κύριο», ο Μάλαμας συμπληρώνει για τον δεσμοφύλακα που είχε υψηλή θέση ευθύνης στο ψυχιατρείο των φυλακών: «Είναι άνθρωπος ρε μ@λάκα. Αυτός ο άνθρωπος με βοήθησε».

Δεν ήταν η μοναδική φορά που είχε ενεργοποιηθεί το catering μέσω delivery για τους φίλους του Μάλαμα στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού. Σε άλλη καταγραφή συνομιλίας από 23/4/2016 ο Μάλαμας συνομιλεί με τον F τον οποίο έστειλε στις φυλακές Κορυδαλλού να πάει φαγητά και να τα παραδώσει στον Αντώνη τον Άραβα.

Τι συνέβη και αν διερευνήθηκε ποτέ το περιεχόμενο των συνομιλιών του δολοφονημένου Δημήτρη Μάλαμα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, εκδιδόμενες που μετέφεραν φαγητά και παρέδιδαν πριβέ υπηρεσίες μέσα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού είναι άγνωστο.

Από 9 Δεκεμβρίου του 2016 όμως, η τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου είχε διαβιβάσει στην Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς το σχετικό έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Υπηρεσίων ζητώντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης «προς διακρίβωση ή μη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων εγκλημάτων». Γιατί δεν προχώρησε η έρευνα, είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από τις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Σήμερα

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Σήμερα

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.