E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κατάθεση θυρωρού: Ο Elon Musk χτύπησε την Amber Heard και όχι ο Johnny Depp

Ο Johnny Depp ισχυρίζεται πως η πρώην συμβία του διατηρούσε ταυτόχρονη σeξουαλική σχέση με τον ιδρυτή της Tesla

Κατάθεση θυρωρού: Ο Elon Musk χτύπησε την Amber Heard και όχι ο Johnny Depp
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/7/2020 | 20:57

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δίκη του πρώην ερωτευμένου ζευγαριού, Johnny Depp και Amber Heard. Η θυρωρός του ρετιρέ που διέμεναν κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο Elon Musk, μπορεί να χτύπησε την ηθοποιό, αφήνοντάς της γδαρσίματα και μώλωπες στο πρόσωπο και όχι ο πρώην συζυγός της Johnny Depp.

Η υπεύθυνη του θυρωρείου, Trinity Esparza, είπε ότι δεν είδε τραυματισμούς στο πρόσωπο της Amber Heard, αφότου ο Johnny Depp φέρεται να της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους στις 21 Μαΐου 2016. Η κυρία Esparza, δήλωσε, επίσης, ότι έβλεπε την Amber Heard σχεδόν κάθε μέρα όλη την εβδομάδα μετά την υποτιθέμενη επίθεση με το τηλέφωνο και πως η ηθοποιός «δεν είχε κανένα σημάδι στο πρόσωπό της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 25 Μαΐου 2016, μάλιστα, η Esparza συνεχάρη την ηθοποιό λέγοντας πως το «δέρμα της φαινόταν άψογο» και τη ρώτησε τι ενυδατική κρέμα χρησιμοποιούσε. Στη συνέχεια, στις 27 Μαΐου -έξι ημέρες μετά την υποτιθέμενη επίθεση του Johnny Depp- είδε την Amber Heard με «ένα κόκκινο σημάδι κάτω από το δεξί της μάτι» ενώ έδειχνε θλιμμένη.

Στη συνέχεια εξέτασε τα πλάνα ασφαλείας, ξεκινώντας από τις 21 Μαΐου, «βλέποντας τη Heard σε ένα πλήθος βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, κάθε μέρα της επόμενης εβδομάδας». Και πρόσθεσε: «Μεγέθυνα το πρόσωπο της Amber Heard για να δω το βίντεο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Δεν είδα μώλωπες, γδαρσίματα, πρήξιμο, κόκκινα σημάδια ή οποιουδήποτε άλλου είδους τραυματισμούς».

Η θυρωρός ισχυρίζεται ότι λίγες εβδομάδες αργότερα είδε τον Elon Musk να κατεβαίνει στη ρεσεψιόν γύρω στις 9 το πρωί «και έμοιαζε σαν να ξύπνησε μόλις με ανακατωμένα μαλλιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Johnny Depp ισχυρίζεται πως η πρώην συμβία του διατηρούσε ταυτόχρονη σeξουαλική σχέση με τον ιδρυτή της Tesla και γκουρού της πρωτοπορίας Elon Musk και τη Βρετανίδα μοντέλο Cara Delevigne.

Βασικός μάρτυρας κατηγορίας είναι ο πρώην σύζυγος μιας φίλης της Χερντ που κατέθεσε πως η Amber Heard διατηρούσε ταυτόχρονη σeξουαλική σχέση με τον ιδρυτή της Tesla και τη Βρετανίδα μοντέλο και ότι οι τρεις τους συνευρίσκονταν συχνά στο περίφημο ρετιρέ του Johnny Depp στο Λος Αντζελες.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας που στις αρχές Μαΐου έγινε για έβδομη φορά πατέρας από τη σύντροφό του Grimes, είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξή του τις φήμες για τον τριγωνικό δεσμό του «σαπουνόπερα» και είχε δηλώσει με περίσσια στωικότητα ότι δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο για την τόση τοξικότητα ανάμεσα στον Depp και τη Heard.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου, δε μας έδινε καμία σημασία»

Σήμερα

«Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε..», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Σήμερα

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Σήμερα

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

Henry Cavill: Ο ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Σήμερα

Πρώτη φορά μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Henry Cavill σε ηλικία 40 ετών. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Natalie Viscuso

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Σήμερα

«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Σήμερα

Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Κιάνου Ριβς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Σήμερα

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.