E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΑΕΚ ‑ ΠΑΟΚ: Δεν κάνει ένσταση η Ένωση!

ΠΑΟΚ: «Προς τιμήν της ΑΕΚ, συγγνώμη από τον κόσμο μας»

ΑΕΚ ‑ ΠΑΟΚ: Δεν κάνει ένσταση η Ένωση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 16/7/2020 | 19:04

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να καταθέσει ένσταση εις βάρος του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως «η ηθική της ομάδας είναι πάνω απ' όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά»!

Η διαφορετικότητα της ΑΕΚ δεν διαπραγματεύεται... Αυτό αποδείχτηκε από την απόφασή της να ΜΗΝ προχωρήσει σε ένσταση (παρά το γεγονός ότι ήταν δεδομένο ότι θα κερδίσει την υπόθεση και τη δεύτερη θέση) σε βάρος του ΠΑΟΚ για την παράνομη χρησιμοποίηση 12 ποδοσφαιριστών του που είχαν ληγμένα δελτία υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Ένωση ήταν γνωστό ότι η πρώτη σκέψη ήταν να μην γίνει ένσταση και αυτή δεν άλλαξε ποτέ. Κι αυτό αφορούσε την ίδια την ομάδα, το ίδιο το club, όχι τους βασικούς ανταγωνιστές της. Η ΑΕΚ λειτούργησε και προχώρησε σε μια απόφαση με γνώμονα τι προστάζει η ιστορία της και τι σημαίνει και εκφράζει η διαφορετικότητα που τη διακρίνει σαν ομάδα από την ίδρυσή της...

Παρά τα αμέτρητα μηνύματα και την απαίτηση πολύ μεγάλου κομματιού του κόσμου της ομάδας (και άλλων όμως) για να προχωρήσει στην κατάθεση ένσταση για το κύρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η απόφαση στο μυαλό των διοικούντων την Ένωση δεν γινόταν να είναι άλλη από τη μη χρήση του δικαιώματος, αυτό επιβάλλει η ιστορία της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της «Ένωσης» αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα ένστασης, που έχει βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ, εναντίον του κύρους του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.

Η πρωτοφανής περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής δώδεκα ποδοσφαιριστών του αντιπάλου μας, λόγω μη ανανέωσης των Δελτίων Υγείας (ειδικά αυτήν την εποχή) και η δεδομένη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League, αν προχωρούσαμε σε ένσταση, δεν αλλάζει τα πιστεύω μας.

Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από το δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου.

Ο συγκεκριμένος λόγος ένστασης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον αξιακό κώδικα της ΑΕΚ! Η ηθική της ομάδας μας είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά!

Η διαφορετικότητά της υποστηρίζεται με κόστος και με ξεκάθαρες αποφάσεις, που δίνουν προς όλους τις κατάλληλες και τις πλέον αποστομωτικές απαντήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παράδοξη για πολλούς απόφασή μας, που έρχεται κόντρα στα ήθη που επικρατούν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας ειδικά τον τελευταίο καιρό, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και υπερηφάνειας όχι μόνο των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το μικρό δικό μας βήμα, θα εξελιχθεί σε άλμα προς τη συνολική αλλαγή κατεύθυνσης του ποδοσφαίρου μας».

ΠΑΟΚ: «Προς τιμήν της ΑΕΚ, συγγνώμη από τον κόσμο μας»

Τα εύσημα στην ΑΕΚ και ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, εκφράζει με δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά, Κυριάκος Κυριάκος μεταφέροντας ουσιαστικά τη θέση της ομάδας του για το ζήτημα με τα δελτία υγείας!

Αναλυτικά η δήλωση του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου αναφέρει:

«Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και «ναι μεν αλλά» οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί. Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβαν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια «πληγή» στο σώμα του Συλλόγου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.