E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Big Brother ‑ Πισίνα, σάουνα και τζακούζι: Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι του ριάλιτι

Στο σπίτι έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα

Big Brother ‑ Πισίνα, σάουνα και τζακούζι: Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι του ριάλιτι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/7/2020 | 11:42

Η πρεμιέρα του Big Brother, του πρώτου ριάλιτι στην ιστορία της τηλεόρασης, πλησιάζει και όλα είναι έτοιμα για να μπουν οι παίκτες στην αρένα της τηλεθέασης. Το protothema.gr εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες του σπιτιού που θα φιλοξενήσει τους παίκτες τους οποίους θα παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο 56 κάμερες και δεκάδες συντελεστές.

Αν και το Big Brother είχε προγραμματιστεί να βγει στον τηλεοπτικό αέρα τον περασμένο Μάρτιο, η πανδημία ανέτρεψε τα δεδομένα. Το ριάλιτι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του ΣΚΑΪ στα τέλη Αυγούστου, με τον Χάρη Βαρθακούρη στον ρόλο του παρουσιαστή. Όπως δήλωσε ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με την τελική επιλογή των παικτών και υποστήριξε πως ο κορωνοϊός που ανέβαλλε τα αρχικά τους σχέδια, φαίνεται να έκανε καλό στην προετοιμασία του ριάλιτι. Όπως είπε ο παρουσιαστής τρία άτομα που είχαν επιλεγεί αρχικά για το σπίτι δεν θα μπουν τελικά γιατί αντικαταστάθηκαν από παίκτες με πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Επίσης, εκτός από τον παρουσιαστή θα υπάρχει στα live μία επιτροπή δύο ή τριών ατόμων από τον χώρο των media που θα σχολιάζουν και θα παρεμβαίνουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο στα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, το οποίο βρίσκεται στο Κορωπί, άνοιξε την πόρτα του στους δημοσιογράφους. Τζακούζι, σάουνα και πισίνα δεσπόζουν στους κοινόχρηστους χώρους και θα αποτελέσουν τα... συστατικά για να έρθουν οι... συγκάτοικοι λίγο πιο κοντά. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το σπίτι είναι καλαίσθητο, πλήρως εξοπλισμένο και αρκετά μοντέρνο. Στο δωμάτιο των ανδρών κυρίαρχες είναι οι αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου ενώ στων γυναικών του φούξια και του ροζ. Σύμφωνα με την παραγωγή οι παίκτες είναι άκρως ενδιαφέρουσες και «διαφορετικές» προσωπικότητες που σίγουρα θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θα ταυτιστούν μαζί τους.

Στο σπίτι έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα. Για τη διαμόρφωσή του, 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Big Brother είναι το δημοφιλέστερο ριάλιτι παγκοσμίως, έχει μεταδοθεί σε 70 χώρες και άρχισε στην Ολλανδία. Εχουν αναδειχθεί 460 νικητές μέχρι και σήμερα, ενώ στην Αγγλία έχουν μεταδοθεί 45 κύκλοι του ριάλιτι. Η χώρα με τις περισσότερες ώρες μετάδοσης, 1.142 στο σύνολό τους, η οποία διήρκεσε έναν χρόνο, είναι η Γερμανία. Συνολικά στο format έχουν πάρει μέρος 7.153 διαγωνιζόμενοι παγκοσμίως, με τον γηραιότερο να είναι 75 ετών. Επίσης, έχουν προβληθεί 28.391 επεισόδια παγκοσμίως, ενώ μέσα στο σπίτι του «Big Brother» έχει γεννηθεί ένα παιδί, και συγκεκριμένα το 2005 στην Ολλανδία. Ακόμη, έχουν γνωριστεί 59 ζευγάρια, έχουν πραγματοποιηθεί 5 γάμοι και ήρθαν στον κόσμο 12 παιδιά από ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσα στο σπίτι του ριάλιτι.

Σε όσες χώρες κι αν προβάλλεται, η ουσία του περιεχομένου παραμένει η ίδια: άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους συγκατοικούν σε ένα σπίτι το οποίο παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς οι παίκτες να έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο, καθώς απαγορεύονται η χρήση τηλεφώνων, Ιντερνετ, η επαφή με συγγενείς και φίλους. Η μόνη επαφή τους με τον έξω κόσμο είναι ο Big Brother.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.