E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βίκυ Σταυροπούλου: «Έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου»

«Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα»

Βίκυ Σταυροπούλου: «Έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/8/2020 | 20:13

Μετράει 20 χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα με τεράστιες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες και φέτος, πριν από λίγες ημέρες καταχειροκροτήθηκε και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές ως «Λυσιστράτη» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου έπαιξε για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τη δημοφιλή ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία μίλησε συγκινημένη στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη για τη μοναδική αυτή εμπειρία ζωής, λέγοντας με νόημα: «Ευχαριστώ το σύμπαν γι’ αυτό το δώρο».

«Ο,τι και να σου πω, είναι λίγο. Είναι η πιο συγκινητική στιγμή της θεατρικής μου ζωής. Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Για έναν ηθοποιό είναι φόρος τιμής να τον επιλέξει το Εθνικό Θέατρο ως πρωταγωνιστή στην Επίδαυρο και ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, που με τίμησε με την πρότασή του», ανέφερε στο «Secret» και πρόσθεσε: «Νιώθω απέραντη χαρά, ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, δέος και ευχαριστώ το σύμπαν γι’ αυτό το δώρο. Πέταξα στα ουράνια».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε επίσης τι έκανε λίγο πριν βγει στη σκηνή, όπου κυριολεκτικά έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. «Πριν βγω στη σκηνή, η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από την ταχυπαλμία και τα μάτια μου είχαν βουρκώσει από τη συγκίνηση. Και στην αρχή και στο τέλος της παράστασης έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Ηξερα ότι η παράστασή μας θα είναι μια πρόταση (δεν θέλω αυτό να θεωρηθεί σαν έπαρση). Υστερα από τρεις γεμάτες ημέρες στο Θέατρο της Επιδαύρου αισθάνθηκα ότι δικαιώθηκε η αίσθησή μου. Στον κόσμο άρεσε αυτή η πρόταση. Λειτούργησε στα βάθη της ψυχής τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια είναι μια προσωπικότητα που πάντα στηρίζει τους συνεργάτες της, κάτι που έκανε και σε αυτή την περίσταση. Γι’ αυτό, και όπως εξήγησε, ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της παράστασης. «Αυτό οφείλεται κυρίως στον σκηνοθέτη Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο, ο οποίος έκανε μια μαγική παράσταση με πολύ γέλιο και βαθιά συγκίνηση. Είναι μια παράσταση που πατάει στη γη και την ίδια στιγμή ίπταται. Μια ποιητική παράσταση».

Και συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου, λέγοντας πως «ο Οδυσσέας έκανε πάλι το θαύμα του. Ο τρόπος που έφτιαξε την ομάδα από τόσο ταλαντούχους ηθοποιούς, αλλά και την ομάδα των συνεργατών. Ο Αγγελος Μέντης, ο δημιουργός των ρούχων και των μασκών που είναι έργα τέχνης. Τα σκηνικά της Ολγας Μπρούμα, οι φωτισμοί του Νίκου Βλασσόπουλου, η μουσική της Κατερίνας Πολέμη. Ολα αυτά μαζί συνθέσανε το όνειρο, γιατί αυτή είναι μια ονειρεμένη στιγμή και ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Οδυσσέα, επειδή η συνάντησή μας ήταν λυτρωτική για εμένα».

Η Βίκυ Σταυροπούλου εξέφρασε μέσω του «Secret» και τα «ευχαριστώ» της σε όλους τους συντελεστές της παράστασης. «Θέλω να ευχαριστήσω εκτός από τον Οδυσσέα και τους υπόλοιπους ηθοποιούς, τη Στεφανία Γουλιώτη, τον Νίκο Ψαρά, τη Βίκυ Βολιώτη, την Αγορίτσα Οικονόμου, τον Στέλιο Ιακωβίδη, τον Γιάννη Κότσιφα και όλους τους υπόλοιπους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εκτός από μεγάλο ταλέντο έχουν και μεγάλη ψυχή. Συνειδητοποίησα τη δύναμη της ομάδας και μπράβο στον Οδυσσέα γιατί με την ευαισθησία του και την ευγένεια της ψυχής του έφτιαξε και διατήρησε αυτό το ομαδικό κλίμα που δημιούργησε αυτή την εκρηκτική ενέργεια στην παράσταση. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο που γέμισε τις τρεις αυτές ημέρες την Επίδαυρο και ελπίζω να έχουμε την ίδια ανταπόκριση στις επόμενες παραστάσεις μας».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.