E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τέλος στο σήριαλ με τον Μέσι

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Τέλος στο σήριαλ με τον Μέσι

Δημοσίευση 4/9/2020 | 19:15

Ανατροπή στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι!

Μετά από δέκα πολύ έντονες ημέρες όπου η Βαρκελώνη και συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος μετά από την εκδήλωση επιθυμίας από πλευράς του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει καθώς και από το σκληρό μπρα ντε φερ που παίχτηκε μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης Μπαρτομέου, την Παρασκευή (4/9) είχαμε την κορύφωση της κόντρας καθώς και το εντυπωσιακό φινάλε στην τρομερή αυτή ιστορία.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τέλος στη σιωπή του και εξήγησε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος για ποιο λόγο επέλεξε τελικά να μείνει στην Μπαρτσελόνα, παρότι θεωρεί πως δεν ισχύει η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ που να τον δεσμεύει σε συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα.

"Δεν ήμουν χαρούμενος και ήθελα να φύγω. Δεν είχα τη δυνατότητα να μείνω ελεύθερος και θα συνεχίσω στο κλαμπ προκειμένου να μην πάμε σε δικαστική διαμάχη. Η διοίκηση του συλλόγου που έχει επικεφαλής τον Μπαρτομέου είναι μία καταστροφή".

Το χρονικό

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα (τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν), η πλευρά των εκπροσώπων του, ωστόσο και η La Liga συνεχίζει το «πινγκ-πονγκ» αναφορικά με το αν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ.

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του Αργεντινού σούπερ σταρ, έπειτα από εκτενείς συζητήσεις και διαβουλεύσεις με τους νομικούς εκπροσώπους του γιου του, απάντησε επίσημα για το θέμα του συμβολαίου του «Λίο».

Όπως ανέφερε σε τοποθέτηση – απάντηση προς τη LaLiga που είχε πάρει τη θέση της Μπαρτσελόνα αναφορικά με τους όρους της συμφωνίας του συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή, ο Χόρχε Μέσι ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει πλέον ρήτρα 700 εκατομμυρίων και πως ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» μπορεί να μείνει ελεύθερος!

«Είναι ξεκάθαρο πως έγινε λάθος από πλευράς Ομοσπονδίας και εξέτασε μονάχα τη μια πλευρά» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Χόρχε Μέσι.
Λίγη ώρα αφότου εκδόθηκε η εν λόγω ανακοίνωση από πλευράς Μέσι με την οποία επιτέθηκε στην La Liga κατηγορώντας την για εμφανή μεροληψία υπέρ της Μπαρτσελόνα και διατράνωνε πως η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ δεν είναι πλέον σε ισχύ από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2019-2020 και ο πελάτης του έκανε χρήση του δικαιώματός του για αποχώρηση, ήρθε η άμεση απάντηση από την πλευρά της ισπανικής Λίγκας.

"Η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη, η ερμηνεία που έχουν κάνει σχετικά με την σύμβαση δεν είναι ακριβής και απέχει πολύ από την πραγματικότητα", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, η οποία ξεκαθαρίζει ουσιαστικά πως τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Μέσι πως είναι ελεύθερος, δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα.

Βέβαια, τα πάντα αλλάζουν βάση μετά την απόφαση του Αργεντίνου αστέρα και η όλη «διαμάχη» έγκειται περισσότερο στο να αποδείξει η νομική του εκπροσώπηση την υπόσταση των ισχυρισμών της και να υποχρεώσει τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα να διαπραγματευτεί σε χαμηλότερο ποσό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βραζιλία: Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου... επειδή του δάγκωσε το δάχτυλο ενώ έκαναν σeξ

Σήμερα

Ο δράστης ομολόγησε πως εκνευρίστηκε από το δάγκωμα στο δάχτυλο του χεριού του

Η ομιλία Μητσοτάκη στη διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Σήμερα

Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου εκπροσώπους ιδρυμάτων που ειδικεύονται στην προστασία των ωκεανών

Τρόμος στην Κοπεγχάγη: Εργάτες σώζονται τελευταία στιγμή από τη φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

Πολιτιστική καταστροφή στη Δανία από την πυρκαγιά στο εμβληματικό κτίριο

Η EasyJet αναστέλλει τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ έως τα τέλη Οκτωβρίου

Σήμερα

Νεότερη ενημέρωση της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, για τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ, στον απόηχο της ανάφλεξης μεταξύ Ιράν και Ισραήλ

Βραζιλία: Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 20 πτώματa σε προχωρημένη σήψη σε πλοίο

Σήμερα

Οι vεκροί εκτιμάται ότι δεν είναι υπήκοοι Βραζιλίας αλλά πιθανά από την Καραΐβική

Παραιτήθηκε ο αμφιλεγόμενος εκλεκτός της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Μάρκους Πίπερ

Σήμερα

Αντιμέτωπη με πονοκεφάλους φαίνεται πως είναι η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ενόψει των ευρωεκλογών 2024

Αλβανικά ΜΜΕ για Μπελέρη ‑ Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Σήμερα

Ο Πύρρος Δήμας «προκάλεσε αναφέροντας τον όρο `Βόρεια Ήπειρος`» - Βουλευτής σχολίασε «είναι να αυτοκτονείς με την κατάντια της Ελλάδας, που έβαλε υποψήφιο έναν καταδικασμένο»

Λονδίνο: Επισκέπτες σε πάρκο προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Σήμερα

Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.