E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

GNTM 3: Ο κτηνοτρόφος, ο μηχανόβιος, οι χορεύτριες και ο gothic style

Φέτος η πασαρέλα του GNTM είναι εντελώς διαφορετική από το παρελθόν

GNTM 3: Ο κτηνοτρόφος, ο μηχανόβιος, οι χορεύτριες και ο gothic style
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/9/2020 | 08:48

Άλλο ένα επεισόδιο audition, άλλη μία τηλεοπτική εμπειρία από τις πολλές που θα ζήσουμε φέτος. Ο «Παναγιώτης» είναι το όνομα που ταιριάζει στη Ζεν, τα αγόρια έχουν σαφές προβάδισμα και όλοι wanna be on top.

Ο Παναγιώτης έφτασε στο GNTM σε μία σύγχρονη εκδοχή του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Συνοδεία των μηχανόβιων φίλων και φυσικά της οικογένειάς του, της μαμάς και του μπαμπά που οδηγούν Harley, πέρασε το κατώφλι του χώρου όπου γινόταν το κάστινγκ και βρέθηκε ενώπιον της κριτικής επιτροπής. Πολύ όμορφος και πολύ γυμνασμένος, ετοιμόλογος και χαλαρός κέρδισε εύκολα τις εντυπώσεις και δίχως δυσκολία κέρδισε τέσσερα «ναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

GNTM 3 | Η audition του Παναγιώτη

Η Βικτώρια – Στέλλα είναι η μπαλαρίνα που ήρθε από την Κύπρο. Με ύψος 1,77 και εντυπωσιακές αναλογίες κέρδισε τον Γιώργο Καράβα αλλά όταν ανακοίνωσε στην επιτροπή πως ήρθε από το Μιλάνο μάλλον τους τρόμαξε... Το ξεπέρασαν γρήγορα όταν δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για εξετάσεις και καραντίνα αλλά στη συνέχεια η εμφάνιση με μαγιό άφησε άφωνους κριτές και κοινό. Η φράση «Είσαι από τα πιο ωραία κορίτσια που έχουν περάσει ποτέ από εδώ» που ειπώθηκε από Μπράτη και Σκουλό ήταν μάλλον η πιο αντιπροσωπευτική…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

GNTM 3 | Η audition της Στέλλας - Βικτώριας

Ο Κωνσταντίνος ήρθε αλλά μάλλον είχε προετοιμάσει ένα λόγο τον οποίο είχε προβάρει τόσο καλά που τον είπε δύο φορές. Μία στον Καράβα και μία στην επιτροπή. Κάποια στιγμή του είπε ο Μπράτης πως είναι σαν γκραβούρα και χρειάστηκε λεξικό. Όμως η ομορφιά του ήταν ομολογουμένως εξαιρετική και γι αυτό πέρασε εύκολα στο bootcamp.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

GNTM 3 | Η audition του Κωνσταντίνου

Ο Παναγιώτης από την Πάτρα κατάφερε να εκνευρίσει την Ζενεβιέβ σε πέντε δευτερόλεπτα. Μόλις τόσο χρειάστηκε. Κάθε λέξη ήταν απλά ένα βήμα προ την απόρριψη. Ως ψαράς χαρακτήρισε κάθε κριτή με ένα ψάρι. Φυσικά η Ζενεβιέβ ήταν ο καρχαρίας. Με δύο ναι και δύο όχι πήρε την στράτα της επιστροφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

GNTM 3 | Η audition του Παναγιώτη

Η Θεοδώρα ήταν από τις πιο ευχάριστες παρουσίες. Απλά της έλειπε το ύψος. Το προσπεράσαμε όμως αυτό, η επιτροπή συμβιβάστηκε με το 1,71 και πήρε τα τέσσερα «ναι» για πλάκα.

GNTM 3 | Η audition της Θεοδώρας

Το Fashion icon της βραδιάς ήταν ο Μηνάς. Εντυπωσίασε τον Σκουλό καθώς φορούσε επώνυμα ρούχα και παπούτσια ενώ οι γνώσεις του για την μόδα εντυπωσίασαν όλους τους κριτές. Όλα καλά αλλά μοντέλο δεν ήταν γι αυτό και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

GNTM 3 | Η audition του Μηνά

Ο Εμμανουέλ από τη Σιέρα Λεόνε χρειάστηκε λίγη βοήθεια και την βρήκε από την Βίκυ Καγιά η οποία του έδειξε πως πρέπει να περπατάει στην πασαρέλα. Κάπως έτσι τα κατάφερε με τέσσερα στα τέσσερα.

GNTM 3 | Η audition του Emmanuel

Η Ιριδα ήταν παλιά γνώριμη του ριάλιτι. Είχε δοκιμάσει και πέρυσι αλλά έφτασε ως το bootcamp. Οι κριτές τα θυμόντουσαν όλα. Αλλά διαπίστωσαν και σημαντική βελτίωση στο σώμα και την συνολική εικόνα της. Η Ζενεβιέβ την χαρακτήρισε «αλεπού» και κάπως έτσι με τέσσερα «ναι» θα την ξαναδούμε σύντομα.

GNTM 3 | Η audition της Ίριδας

Ο Αλέξανδρος με gothic style δοκίμασε τις δυνάμεις του αφού ενημερώθηκε από τον Γιώργο Καράβα πως το συγκεκριμένο στυλ αφορά πολύ περιορισμένο κομμάτι της αγοράς. Ξεκαθάρισε από νωρίς πως κούρεμα δεν προβλέπεται όπως και πολλές αλλαγές. Εκλεψε την παράσταση και πρώτη πρώτη η Ζενεβιέβ έδειξε γοητευμένη από το στυλ του, ειδικά στην φάση του μαγιό. Εύκολο να φανταστεί κάποιος πως πέρασε με τέσσερα «ναι».

GNTM 3 | Η audition του Αλέξανδρου

Ο Ερμής που βαφτίστηκε Νικόλαος, μπήκε αγχωμένος λόγω ύψους και εξομολογήθηκε πως είναι το «παιδί με τον μπούφο» στο τρέιλερ του «Big Brother». Δύο ναι και δύο όχι τον έθεσαν εκτός. Ζήτησε και απαίτησε να βγει η wild card αλλά δεν την κέρδισε.

GNTM 3 | Η audition του Ερμή

Η Ξένια δεν είναι συνηθισμένη να ακούει όμορφα λόγια. Ανασφαλής και πληγωμένη από το γνωστό σπορ των σχολείων, το «bullying» μπήκε με πολύ λίγες ελπίδες και βγήκε καταχαρούμενη μετά από διθυράμβους για την εικόνα της.

GNTM 3 | Η audition της Ξένιας

Ο Παναγιώτης ο κτηνοτρόφος κέρδισε εύκολα την Ζεν αλλά και το κοινό. Η απλότητα και ο αυθορμητισμός, η ειλικρίνεια και η διαφορετικότητα των επιλογών του έπεισαν τους τρεις από τους τέσσερις κριτές να τον περάσουν στην επόμενη φάση. Ζήτω το diversity.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 34
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.