E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου ξεσπά για την χυδαία διαρροή του «ροζ» βίντεο

Περιέγραψε τα όσα δραματικά και δύσκολα πέρασε τα τελευταία χρόνια

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου ξεσπά για την χυδαία διαρροή του «ροζ» βίντεο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 19/9/2020 | 12:41

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση Χριστίνα Ορφανίδου περιέγραψε τα όσα δραματικά και δύσκολα πέρασε τα τελευταία χρόνια και πώς την επηρέασε η χυδαία διαδικτυακή επίθεση πρώην συντρόφου της, ο οποίος για να την εκδικηθεί για το χωρισμό τους, διέρρευσε στο Διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενα φαινόμενο που καταγράφεται όλο και πιο συχνά με της γυναίκες να πέφτουν θύματα συντρόφων τους και να βλέπουν τις προσωπικές τους στιγμές να μοιράζονται στο διαδίκτυο. Η παίκτρια του Βig Brother έδωσε τις δικές της συμβουλές στις γυναίκες που ζουν παρόμοιες καταστάσεις και έστειλε τα δικά της μηνύματα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Το 2002 πέρασα στο Πανεπιστήμιο και μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη. Ηθελα να δουλέψω για να είμαι ανεξάρτητη και να μην επιβαρύνω την οικογένειά μου. Μετά από δυο χρόνια γνώρισα τον πρώτο έρωτά μου και ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Το 2008 ήταν χρονιά με καλά και κακά. Ηλθε ένας χωρισμός λόγω απιστίας. Όμως την ίδια χρονιά βρήκα πολύ καλή δουλειά και έμεινα πέντε χρόνια. Ως το 2013 ήμουν οικονομικά τέλεια αλλά λόγω κρίσης απολύθηκα και πέρασα κάποιου είδους κατάθλιψη ως το 2014. Το 2014 συνέβησαν κάποια πολύ όμορφα πράγματα. Ερωτεύθηκα και γνώρισα στον σύντροφο ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα 2017 ενώ όλα πήγαιναν πολύ καλά, βρέθηκα σε δύσκολη θέση διότι ανακάλυψα ότι είχε κάποιες παράνομες δραστηριότητες που δεν ενέκρινα και άρχισαν τα συννεφάκια. Όταν συζείς, νιώθεις ότι αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνεις πράγματα και θα δημιουργήσεις οικογένεια. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά αναγκάστηκα να αποφασίσω να χωρίσουμε. Το πρόβλημα είναι ότι με τον συγκεκριμένο είχαμε προσωπικές στιγμές στα αρχεία και προσωπικά δεδομένα, τα οποία πρέπει να κρατάμε ιδιωτικά.

Το 2017 όταν γνώρισα κάποιον άλλο άνθρωπο με τον οποίο έζησα ένα τροχαίο ατύχημα, η προηγούμενη σχέση μου για να με ξεφτιλίσει και να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο ίντερνετ ιδιωτικές στιγμές, τις διέδιδε από κινητό σε κινητό σε δικό μας περιβάλλον. Με ξεφτίλισε, έφυγα από τη Θεσσαλονίκη, έχασα τη δουλειά μου και μου χάλασε την καινούρια σχέση. Εφτασα και να βιώσω μπούλινγκ από τρίτα άτομα που είχαν δει αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Από το 2018 και μετά αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση έχασα την εμπιστοσύνη μου. Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω και κινήθηκα νομικά, όμως εκείνος συνέχισε να μιλάει άσχημα. Θέλω να δώσω συμβουλή σε όλες τις γυναίκες. Ποτέ να μην βιντεοσκοπούν προσωπικές στιγμές. Δεν ξέρουν τι μπορεί να γίνει και πως θα τις εκμεταλλευτεί λόγω εγωισμού κάποιος. Να είστε δυνατές και να προσέχετε πάρα πολύ. Δεν είστε θύματα, αυτοί που κάνουν αυτές τις κινήσεις, αυτοί είναι τα θύματα.

Ημουν σε εστιατόριο και μου ήρθε μήνυμα στο ίνσταγκραμ και πάγωσα. Είχαν ανέβει οι προσωπικές στιγμές μου σε συγκεκριμένο προφίλ. Με έχει στοιχειώσει αυτό το πράγμα είναι ότι χειρότερο. Μπορεί να καταρρακώσει έναν άνθρωπο. Ηξερα τι έκανα αλλά νόμιζα ότι θα ήταν σύντροφός μου μια ζωή και ήθελα να του ικανοποιήσω τις φαντασιώσεις του. Προσπάθησα να βρω έναν τρόπο να κατέβουν όλα αυτά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εχω έλθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Είναι έρωτας, συντροφικότητα και το κάνουμε όλοι. Δε καταλαβαίνω γιατί το κάνουνε όλοι. Σε όλες τις υποθέσεις διαρροής προσωπικών δεδομένων όλο άνδρες κρύβονται πίσω από αυτό. Και υπάρχουν κάποιοι που θα πουν μπράβο ρε μάγκα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος. Εχω βρεθεί με φίλους και μου άνοιξαν κινητό και μου έδειξαν το βίντεό μου και μου είπαν ότι εκείνος το έστειλε. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό το πράγμα. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα καταδικάσουν αυτή την πράξη και θα καταλάβουν ότι δεν προκαλούν οι γυναίκες. Ηθελα να προστατεύσω την οικογένεια μου αλλά αναγκάστηκα να τους ενημερώσω γιατί κάποια στιγμή θα μαθευόταν. Νιώθω πολύ άσχημα γιατί επέλεξα να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο για τρία χρόνια και δεν κατάλαβα τίποτα.

Αυτό τον άνθρωπο τον φρόντισα και τον αγάπησα όσο τίποτα στη ζωή μου. Το μόνο πράγμα που θα του έλεγα αν ήταν απέναντί μου, θα ήταν «γιατί;» Γιατί δεν έκανα κάτι κακό. Είναι καταδικαστέα πράξη και δεν έχει κανένα δίκιο».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαριάννα Γεωργαντή: Ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του Open

Πριν 10 ώρες

Η έκπληξη στον αέρα της εκπομπής

Bianca Censori: Διπλό γυμνό «χτύπημα» στο Λος Αντζελες ‑ Δείτε πώς πήγε σε οικογενειακό εστιατόριο

Πριν 10 ώρες

Το 29χρονο μοντέλο δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της

Eva Herzigova: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό top model των 90s

Πριν 10 ώρες

Τι κάνει στα 51 της η ξανθιά καλλονή από την Τσεχία

Viral φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια του Ρονάλντο – «Ξυπνάει με τρελό πόνο κάθε μέρα»

Χτες

Έχει δώσει περισσότερα από 1.200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο

Έλληνας βγήκε με τον καφέ για τσιγάρο στους… ‑8 στο Ελσίνκι και έγινε viral

Χτες

Ήθελε να κάνει ένα τσιγάρο και να πιεί δύο γουλιές καφέ για να ξυπνήσει, αλλά δεν πρόλαβε - Έβγαλε τον καφέ παγάκι

Στέλλα Γεωργιάδου: «Φυσικά και έχω κάνει μπότοξ» ‑ Τι λέει για τα αρνητικά σχόλια

Χτες

Η Στέλλα Γεωργιάδου αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις και τις επικρίσεις για την εμφάνισή της

Αρκάς: Η ξεκαρδιστική καλημέρα με τη Δευτέρα να πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά

Χτες

Ο Αρκάς «έπαιξε» ξανά με την αγαπημένη του μέρα, τη Δευτέρα, που όμως σήμερα πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά.

41 χρόνια πριν: Αννα Βίσση‑ Νίκος Καρβέλας στον γάμο τους με total white look

Χτες

Το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

Μαρίνα Σάττι: Η απάντησή της μετά τη φράση «είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Χτες

H τραγουδίστρια τόνισε ότι η δήλωσή της παρερμηνεύθηκε

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.