E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιώργος Μαυρίδης: «Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί στο Μεξικό»

«Από δω και στο εξής όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου θα βγαίνω να μιλάω» είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Γιώργος Μαυρίδης: «Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί στο Μεξικό»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/9/2020 | 17:15

Μετά την περιπέτεια που έζησε ο Γιώργος Μαυρίδης στο αεροδρόμιο του Μεξικού βρίσκεται στην αγκαλιά των αγαπημένων του ανθρώπων. O παρουσιαστής του «Into the skin» και tattoo artist βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για όλα όσα έζησε εκεί.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με τη δικηγόρο του, λέγοντας ότι στην αρχή, δεν ήθελε να βγει αλλά τελικά αποφάσισε να μιλήσει γιατί κάτι συνέβη. Μάλιστα έδειξε στην παρουσιάστρια τη φωτογραφία, με το λευκό κελί, στο οποίο πέρασαν αυτές τις δραματικές ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε ότι άρχισε αυτό το ταξίδι για την εκπομπή του και είχε έναν φίλο στο Μεξικό να τον φιλοξενήσει κάτι που ήταν νόμιμο. «Πώς να έχω ξενοδοχείο αφού θα φιλοξενηθώ σε σπίτι», είπε στην υπάλληλο όταν τον ρώτησε γιατί δεν δήλωσε το ξενοδοχείο που θα μείνει.

«Δεν μίλησα σε κανένα, άσχημα», είπε και συνέχισε: «Γιατί ακούστηκε και αυτό». Μετά περιέγραψε ότι η υπάλληλος του πήρε το κινητό. Μετά ήρθε ένας κύριος από το τμήμα αλλοδαπών. Πήραν και τα κινητά των παιδιών και του είπαν να κρατήσουν μόνο τα λεφτά τους.

«Κάναμε ότι μας είπαν. Μας πήγανε σε ένα λευκό δωμάτιο με κρεβάτια, κελί και μέσα ήταν ένας Ρώσος και ένα Κολομβιανός. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται γιατί δεν έχουμε μιλήσει. Ζητάω το κινητό μου και συνεχίζουν να μου λένε ότι δεν μιλάνε αγγλικά. Ήταν ένα μπουντρούμι χωρίς παράθυρο. Δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανένα για 24 ώρες δεν ξέραμε γιατί μας κρατούσαν. Μπήκαμε μπροστά στην πόρτα και τους είπαμε ότι πρέπει κάτι να γίνει. Η μοναδική μας ευκαιρία ήταν να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί. Είπαμε δεν ξανακλείνει η πόρτα αν δεν πάρουμε τηλέφωνο την πρεσβεία ή τη μητέρα του. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί ότι είμαστε εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πήραμε τηλέφωνα ο καθένας από ένα. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας γιατί ήμασταν νόμιμοι. Εγώ πήρα τον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για να του πω τι συνέβη. Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί τους ένας δικηγόρος από το προξενείο ο οποίος του συνέστησε να βάλει ότι θα έμεναν σε ξενοδοχείο ψευδώς. Αργότερα ο δικηγόρος του είπε ότι θα έπρεπε να είχε πολλά λεφτά μαζί του και ότι δεν έφταναν τα 1000 ευρώ που είχε ο καθένας.

Μετά το 12ωρο που μείναμε νηστικοί φάγαμε. Μας έφερναν φαγητό δεν θα πω ψέματα. Μετά μας είπαν ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω και να μην συνεχίσουμε το ταξίδι. “Από αυτό το κελί, συγγνώμη τη ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα όπως λέει η πρεσβεία” πέρασαν πολλοί άνθρωποι», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Από δω και στο εξής όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου θα βγαίνω να μιλάω», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης αναφερόμενος στην ανακοίνωση της πρεσβείας του Μεξικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με τον κορονοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: «Μείνανε για ώρες σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρο, μέναμε σε κρεβάτια που πριν κοιμόντουσαν άλλοι και είχαμε κοινόχρηστη τουαλέτα. Και δεν υπήρχαν ούτε αντισηπτικά στο χώρο. Ευτυχώς δεν κόλλησα αλλά αν κολλούσα; Τι θα έλεγαν στην μητέρα μου»;

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.