E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«To πελώριο στήθος κάνει τη ζωή μας κόλαση»

Χυμώδεις Βρετανίδες «ξεσπούν» στη Sun

«To πελώριο στήθος κάνει τη ζωή μας κόλαση»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/9/2020 | 13:28

Με αφορμή τον διαδικτυακό έρανο που αποφάσισε να κάνει μια απελπισμένη 20χρονη Βρετανίδα με τεράστιο στήθος, προκειμένου να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια για μία επέμβαση σμίκρυνσης και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της, η εφημερίδα Sun μίλησε με άλλες τέσσερις συμπατριώτισσές της που... γνωρίζουν πολύ καλά τα βάσανα που τραβάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι αυτό επειδή και οι τέσσερις γυναίκες από τη Βρετανία έχουν προικιστεί από τη φύση με πελώριο στήθος (άλλες μικρότερο κι άλλες μεγαλύτερο από την Amber Roach), που τους προκαλεί κάθε είδους προβλήματα και επιπλοκές στην καθημερινότητά τους.

Η 20χρονη φοιτήτρια που κατέφυγε σε πλατφόρμα crowdfunding για να μπορέσει να κάνει την πολυπόθητη επέμβαση που θα την «ξαλαφρώσει» δεν είναι η μόνη που έχει απευθυνθεί στο NHS (το εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας), μόνο και μόνο για να λάβει αρνητική απάντηση, επειδή δεν πληροί τα κριτήρια. Τα προβλήματα ωστόσο που περιγράφουν αυτές οι γυναίκες δείχνουν ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι λόγοι που επιζητούν την μείωση του στήθους τους δεν είναι αισθητικής φύσης, αλλά αφορούν στην υγεία και την ευεξία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φορούσα C Cup στην ηλικία των 9 ετών»

Η πωλήτρια Meg Lewis, 32 ετών, ζει στο Κόβεντρι με τον τρίχρονο γιο της και φοράει στηθόδεσμο μεγέθους 36L. Όπως εκμυστηρεύεται στην εφημερίδα, το μεγάλο στήθος τη συντροφεύει από τα παιδιά της χρόνια, αφού σε ηλικία 9 ετών φορούσε ήδη σουτιέν με μέγεθος Cup C. «Μια μέρα ξύπνησα και ανακάλυψα ότι έχω στήθος. Συνέχισε να μεγαλώνει και δεν σταμάτησε ποτέ. Ακόμα κι όταν χάνω βάρος το στήθος μου ανεξήγητα συνεχίζει να μεγαλώνει», λέει η Lewis.

Όπως σημειώνει, παρά το γεγονός ότι το στήθος της προσελκύει τα ανδρικά βλέμματα και τον φθόνο πολλών γυναικών, αποτελεί πηγή συνεχούς ενόχλησης για την ίδια. Καταρχάς την αναγκάζει να ξοδεύει πολλά χρήματα σε στηθόδεσμους με επαρκή στήριξη. Δεύτερον, υποφέρει από χρόνιους πόνους στην πλάτη από 14 ετών, τους οποίους προσπαθεί να υπομείνει χωρίς παυσίπονα, προκειμένου να μην εθιστεί. Τρίτον, την νύχτα είναι αδύνατον να κοιμηθεί χωρίς σουτιέν εξαιτίας του πόνου, ενώ κάτω από το στήθος της δημιουργούνται πληγές εξαιτίας του βάρους. «Παίρνω αντικαταθλιπτικά για να αντεπεξέλθω. Βιώνω απίστευτο άγχος και κατάθλιψη επειδή κουβαλάω τόσον βάρος στο στήθος μου», λέει χαρακτηριστικά.

Οι προσπάθειές της να υποβληθεί σε επέμβαση μείωσης και ανόρθωσης έχουν επανειλημμένα απορριφθεί απο το NHS με διάφορες δικαιολογίες, και το κόστος των 9.000 λιρών δεν της επιτρέπει να καλύψει μόνη της τα έξοδα. «Αν μπορούσα αύριο κι όλας θα τα μείωνα σε μέγεθος D», λέει η 32χρονη στη Sun.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν έμεινα έγκυος το στήθος ήταν μεγαλύτερο από την κοιλιά μου»

Η 24χρονη Layla Christian ζει στο Λιντς, έχει ένα παιδάκι και φοράει στηθόδεσμο μεγέθους 38JJ.

H νεαρή γυναίκα φορούσε μέγεθος cup D στα 12 της χρόνια και το μεγάλο στήθος είναι χαρακτηριστικό των γυναικών της οικογένειάς της. Έχει καταφύγει πολλές φορές σε γιατρούς για τους χρόνιους πόνους στην πλάτη της, ωστόσο εκείνοι δεν την αντιμετωπίζουν σοβαρά και απλά της συνιστούν να χάσει βάρος. «Έχω προσπαθήσει πολλές φορές, αλλά τα κιλά δεν φεύγουν ποτέ από εκεί», λέει με παράπονο η νεαρή γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως εξηγεί, όταν έμεινε έγκυος το στήθος της ήταν ακόμα μεγαλύτερο και από την κοιλιά της. 'Οταν γέννησε το μέγεθος του μειώθηκε κάπως, όμως τότε ξεκίνησε το «βάσανο» του θηλασμού. Η τεράστια ποσότητα γάλακτος που παρήγαγε και το γεγονός ότι οι αντλίες δεν φτιάχνονται για τόσο μεγάλα στήθη όσο το δικό της, είχαν ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τρομερά τους μήνες μετά τη γέννα.

«Νιώθω σαν να απειλούμαι με ασφυξία»

Η 26χρονη Rachel Fellows, υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι, ζει στο Λονδίνο, είναι πλέον single και έχει δύο παιδιά. Με μέγεθος στηθόδεσμου 32L, ισχυρίζεται ότι το στήθος της μεγαλώνει ακόμα!

«Η πλάτη μου είναι κάπως στενή και νιώθω σαν να έχω δύο τεράστια καρπούζια για στήθη... Δεν τα αντέχω! Ίσως ακούγομαι υπερβολική αλλά πραγματικό το σώμα μου αγωνίζεται να τα σηκώσει», εξηγεί η νεαρή Βρετανίδας.

Σύμφωνα με την ίδια «ο κόσμος βλέπει πρώτα τα στήθη της και μετά εκείνη». Ο ύπνος της είναι εξαιρετικά άβολος, αφού δεν μπορεί να κοιμηθεί ποτέ ανάσκελα καθώς αισθάνεται ότι θα πνιγεί με το στήθος της.

Όπως αποκαλύπτει, στην πρώτη της εγκυμοσύνη δεν θήλασε το μωρό της επειδή φοβόταν ότι μπορεί να του προκαλούσε ασφυξία. Τη δεύτερη φορά κατάφερε να θηλάσει μόνο για τρεις μήνες, εξαιτίας της ίδιας φοβίας που τη βασάνιζε.

«Έχω τρομερές πληγές»

Η 22χρονη Giulia Thomas έχει δύο παιδιά, ζει στο Μπάκιγχαμ και φοράει στηθόδεσμο 38 F. Το επιπλέον βάρος του στήθους της όχι μόνο προκαλεί συνεχείς πόνους στην πλάτη, αλλά είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει κιρσούς σε πολύ νεαρή ηλικία.

Η ίδια εξηγεί πως τα περισσότερα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μέχρι τώρα στη ζωή της, είχαν τη ρίζα τους σε αυτό το σημείο της ανατομίας της. Αυτό που τη βασανίζει πιο πολυ είναι οι πληγές που δημιουργούνται λόγω της τριβής, της εφίδρωσης και των μπανελων των στηθόδεσμων.

Επίσης, ως παντρεμένη μαμά, τα βλέμματα των ανδρών στο συγκεκριμένο σημείο είναι κάτι που τη φέρνει καθημερινά σε δύσκολη θέση, προκαλώντας της αμηχανία και εκνευρισμό και κάνοντάς την να ντύνεται πάντα με κλειστά ρούχα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σήμερα

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

par: 21
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.