E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Όταν ο Prince έδιωξε την Kim Kardlashian από τη σκηνή του

Σε μια συναυλία στο Madison Square Garden το 2011

Όταν ο Prince έδιωξε την Kim Kardlashian από τη σκηνή του
@justjared.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

O Prince υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της pop σκηνής μέχρι και τον θάνατό του στις 21 Απριλίου του 2016. Πρώτα απ’ όλα η φωνή του, η οποία είχε τεράστιες δυνατότητες, τα τραγούδια του που έχουν γίνει πλέον κλασσικά, αλλά και οι ενδυματολογικές του επιλογές, έφτιαξαν μια εικόνα και μια καριέρα που λίγοι μπόρεσαν να τους αντισταθούν.

Ένα παράξενο αλλά και ταυτόχρονα αστείο περιστατικό που ίσως λίγη θυμούνται, ήταν όταν για λίγα δευτερόλεπτα ο Prince συνυπήρξε στην ίδια σκηνή με την Kim Kardashian το 2011. Ο Prince είχε εκείνη την βραδιά συναυλία στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Κάποια στιγμή, όπως είχε ξανακάνει στο παρελθόν, άρχισε να φλερτάρει και να πιάνει κουβέντα με το κοινό του, ψάχνοντας μια γυναίκα να ανέβει μαζί του στη σκηνή για να χορέψει. Η Kim Kardashian τότε μόλις είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή, με το reality της οικογένειάς της να μετράει ήδη 4 σεζόν. Ο Prince την είδε στις πρώτες σειρές και της ζήτησε να ανέβει μαζί του στην σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kim Kardashian τελικά ανέβηκε αλλά όχι όπως θα περίμενε κανείς. Έκανε μικρά βηματάκια, χωρις καν να προσπαθήσει να μπει στο ρυθμό. Ο Prince άρχισε να χορεύει γύρω της με σκοπό να την κάνει να ακολουθήσει. Η Kardashian το μόνο που έκανε ήταν να τον ακολουθεί με το βλέμμα της και να γελάει αμήχανα, χωρίς καν να προσπαθήσει να χορέψει.

Ο Prince μόλις την είδε να γελάει, έκανε περπατώντας έναν γύρο από την τηλεπερσόνα, είπε στους μουσικούς να σταματήσουν και μόλις εκείνη το έκαναν είπε στην Kim Kardashian «Φύγε από την σκηνή μου», δίνοντας της και ένα ανεπαίσθητο σπρωξιματάκι. Εκείνη φυσικά έκανε ότι της είπε. Είχε μόλις άλλωστε αποτύχει να σταθεί έστω και λίγο δίπλα στον Prince.

Η ίδια λίγο αργότερα, προσπάθησε να δικαιολογηθεί μέσω του Twitter, γράφοντας πως «Ήμουν τόσο νευρική και πάγωσα όταν ο Prince με άγγιξε!!!». Ίσως να είναι κι έτσι. Βέβαια, πολλοί τότε το σχολίασαν ποικιλοτρόπως. Όπως και να έχει, πρόκειται για μια από τις πιο παράξενες και αστείες σκηνές στην μουσική ιστορία των τελευταίων δέκα ετών.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.