E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ρόδος: Καταγγελίες για σημεία και τέρατα στο εξεταστήριο του γυναικολόγου

«Τώρα γιατρέ γιατί το κάνουμε αυτό;»

Ρόδος: Καταγγελίες για σημεία και τέρατα στο εξεταστήριο του γυναικολόγου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/9/2020 | 09:28

Ακόμη τρεις μηνύσεις εις βάρος του καταγγελλόμενου μαιευτήρα γυναικολόγου νοσηλευτικού ιδρύματος για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και επιπλέον για εξύβριση, υποβλήθηκαν χθες (24-09-2020) ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, από ισάριθμες γυναίκες!

Συνολικά ο αριθμός των γυναικών που τον καταμήνυσαν μέχρι και χθες ανέρχεται στις 7! Χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου η δικηγόρος που έχει υποβάλει ακόμη 3 μηνύσεις, υπέβαλε ακόμη τρεις και ζήτησε αρμοδίως να συσχετιστούν όλες με την υπό διερεύνηση πρώτη υπόθεση. Η πρώτη υποβλήθηκε από μια αλλοδαπή κάτοικο της Ρόδου. Οπως εκθέτει γνωρίζει τον μηνυόμενο από το έτος 2016 όπου και τον επισκέφθηκε λόγω της εγκυμοσύνης της. Ήταν και ο γυναικολόγος μαιευτήρας της στην γέννηση του πρώτου του της παιδιού το 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017, σε ηλικία 28 ετών, χρειάστηκε, όπως ισχυρίζεται, να τον επισκεφθεί λόγω προβλημάτων στην έμμηνο ρύση της και για πόνους που αντιμετώπιζε. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα έφτασε με το σύζυγό της, το τέκνο της και την πεθερά της. Κανείς όμως δεν μπήκε μαζί της μέσα στο κτήριο καθόσον το παιδί της μόλις ενός έτους τότε δεν ήταν καλά έκλαιγε και έμειναν για να το ηρεμήσουν.

Επισκέφθηκε τον μηνυόμενο, κάθισε στην ειδική γυναικολογική καρέκλα της εξέτασης και χρησιμοποιώντας την ειδική υπερηχογραφική κεφαλή προέβη σε κολπικό υπέρηχο. Στο τέλος του υπερήχου έπιασε το χαρτί και την σκούπισε ο ίδιος. Μετά, όπως υποστηρίζει, της ζήτησε να μεταφερθεί στο ειδικό κρεβάτι και με πρόσχημα ότι ήθελε να την ελέγξει επειδή θήλαζε άρχισε να αγγίζει το στήθος της.
Ισχυρίζεται ότι ο τρόπος που την εξέταζε δεν ήταν ο ενδεδειγμένος αλλά σeξουαλικός. Με το άλλο του χέρι, όπως υποστηρίζει άρχισε να βάζει τα δάχτυλα του στον κόλπο της και να τα κινεί έντονα, ενώ εκείνη είχε παγώσει από τον φόβο της και τον πόνο. Κάποια στιγμή, όπως υποστηρίζει, το μαρτύριο της τελείωσε και έτσι όπως σηκώθηκε σε τραγική ψυχολογική κατάσταση να ντυθεί για να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται, ο μηνυόμενος την άρπαξε γuμνή όπως ηταν και την κόλλησε πάνω του. Τραβήχτηκε, όπως περιγράφει, με όλη την δύναμη που βρήκε πίσω, ντύθηκε βιαστικά και έφυγε τρέχοντας.

Η δεύτερη μήνυση υποβλήθηκε από μια Ελληνίδα η οποία διατείνεται ότι την 23η Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Κυριακή στις 10:00 το πρωί πήγε στο νοσηλευτικό ίδρυμα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, λόγω έντονου κνησμού και οιδήματος στην ηβική περιοχή. Στο τμήμα επειγόντων δεν παρέμεινε διότι αμέσως την έστειλαν να επισκεφθεί τον γυναικολόγο που εφημέρευε. Γιατρός εφημερίας ήταν ο μηνυόμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως ισχυρίζεται μόλις τον συνάντησε του περιέγραψε τα συμπτώματά της ενώ του ανέφερε την πιθανότητα να είναι έγκυος λόγω της καθυστέρησης της έμμηνου ρήσεώς της. Από την αρχή ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση τής δημιούργησε, όπως υποστηρίζει, το γεγονός ότι την ώρα που ξεντυνόταν για την εξέταση καθόταν απέναντί της στην καρέκλα και την κοιτούσε.

Αφού κάθισε στην καρέκλα της εξέτασης, όπως υποστηρίζει, την κοίταξε λίγο εξωτερικά όπου υπήρχαν και τα συμπτώματά της και μετά εντελώς απρόσμενα έβαλε τζελ στην περιοχή και ξεκίνησε να την αγγίζει ρυθμικά. Υποστηρίζει ότι σκοπός του ήταν να την ερεθίσει σeξουαλικά και ισχυρίζεται ότι υπέστη το απόλυτο σοκ, νόμιζε ότι ξεκίνησε ένας εφιάλτης, δεν γινόταν να είναι αλήθεια αυτό που της συνέβαινε.

«Κοιτούσα το ταβάνι, είχα ακινητοποιηθεί από τον φόβο μου, του μιλούσα για την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη μου για να τον σταματήσω, πιστεύοντας ότι θα φρενάρει τις ορέξεις του. Εκείνον όμως τίποτα δεν τον σταμάτησε», αναφέρει περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο το δράμα της. Η γυναίκα τονίζει ότι το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν «γιατί το κάνουμε αυτό γιατρέ;» και ότι εκείνος το μόνο που έκανε ήταν να κουνάει το κεφάλι του.
Ο σύζυγός της, είχε πει να κάνουν καταγγελία αλλά μεσολάβησαν επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και δεν προχώρησε τότε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τρίτη μήνυση υποβλήθηκε ομοίως από μια 25χρονη Ελληνίδα που διατείνεται ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου του 2015, ένα βράδυ περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα μετέβη στο νοσηλευτικό ίδρυμα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, λόγω κολπικής αιμορραγίας. Στο τμήμα επειγόντων δεν παρέμεινε διότι της είπαν να πάει την επόμενη ημέρα το πρωί να την δει ο γυναικολόγος που εφημέρευε.

Μόλις τον συνάντησε του περιέγραψε τα συμπτώματά της. Υποστηρίζει ότι αφού κάθισε στην καρέκλα της εξέτασης χρησιμοποίησε την ειδική υπερηχογραφική κεφαλή και το ειδικό τζελ και στην αρχή έκανε υπέρηχο στην περιοχή της κοιλιάς και κατόπιν έβαλε τον υπέρηχο στον κόλπο της κινώντας τον γρήγορα. Μετά ξεκίνησε να βάζει τα δάχτυλα του στον κόλπο της και όπως ισχυρίζεται, τα κινούσε ρυθμικά κάνοντας ξεκάθαρα χωρίς καμία αμφιβολία ερωτική πράξη.

Είδε, οπως περιγράφει, την αντίδρασή της και από τον πόνο και το σοκ πάγωσε ακινητοποιήθηκε και από τον φόβο της αντανακλαστικά σφίχτηκε το σώμα της. Εκείνος, όπως ισχυρίζεται, της είπε «μην φωνάξεις και σ’ ακούσουν απ’ έξω και μην σφίγγεσαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σηκώθηκε από την καρέκλα και ντύθηκε και όταν γύρισε να δει πού είναι, ήταν στο γραφείο του και όπως ισχυρίζεται τον είδε να έχει το χέρι του στο παντελόνι του. Ψέλλισε ότι πρέπει να φύγει και όπως διατείνεται εκείνος ήρθε κατά πάνω της την αγκάλιασε, την τράβηξε πάνω του και την παρέσυρε στην καρέκλα, όπου κάθισε με την βία και την έβαλε να ακουμπήσει πάνω στα απόκρυφά του ενώ της έδωσε ένα φιλί στο λαιμό και ένα χαρτάκι με το κινητό του στο χέρι της.

«Έτρεμα ολόκληρη, δεν όριζα τα πόδια μου αλλά βρήκα το κουράγιο και έφυγα να βγω στον αέρα και ξέσπασα σε κλάματα. Οι πράξεις του με έχουν στοιχειώσει», τονίζει η μηνύτρια.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Σήμερα

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Σήμερα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Σήμερα

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σήμερα

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.