E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιαννιτσά: Συμμορία που «δέρνει για να γελάσει» οι ανήλικες που χτύπησαν τη 13χρονη

Οι ανήλικες δρουν σαν συμμορία με το κωδικό όνομα «BEEF»

Γιαννιτσά: Συμμορία που «δέρνει για να γελάσει» οι ανήλικες που χτύπησαν τη 13χρονη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/9/2020 | 13:09

Σοκ προκαλεί η υπόθεση του ξυλοδαρμού ενός 13χρονου κοριτσιού από ομάδα ανηλίκων στα Γιαννιτσά. Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας κ. Αναστασία Δαρδανελιώτη, η οποία μίλησε στο protothema.gr, πρόκειται για συμμορία ανήλικων κοριτσιών και μάλιστα Ελληνόπουλων, ηλικίας από 13 έως και 14 ετών που απείλησαν και ξυλοκόπησαν άσχημα το νεαρό κορίτσι.

Αυτό που σόκαρε περισσότερο τη δικηγόρο αλλά και τους γονείς της 13χρονης, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο protothema.gr η κ. Δαρδανελιώτης, είναι ότι τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια πριν ξυλοκοπήσουν το 13χρονο κορίτσι, της ζήτησαν να πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο που κάνουν «beef» με την ίδια να αρνείται κατηγορηματικά . Το «beef» το χρησιμοποιούν όταν θέλουν να δείρουν κάποιον για να γελάσουν, σύμφωνα με τη δικηγόρο. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, ο οποίος διέταξε και έρευνα και σύμφωνα με πληροφορίες γονείς και άλλων θυμάτων έχουν αρχίσει και ανοίγουν τα στόματά τους για τη δράση των συγκεκριμένων κοριτσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν το κορίτσι μετέβη στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τους γονείς του, λιποθύμησε. Το παιδί είναι με ρήξη αυχένος και έχει κολάρο στο λαιμό του. Έχει πάθει ψυχολογικό σοκ και αυτή τη στιγμή παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Το ραντεβού μου με τη 13χρονη κράτησε πέντε ώρες γιατί το παιδί έκλαιγε ασταμάτητα και πραγματικά σοκαρίστηκα με όλα αυτά που άκουσα. Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 21.30 το βράδυ, στο προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών. Η 13χρονη έκανε βόλτες με τις φίλες της με σκοπό να συναντήσει κάποιες άλλες φίλες. Τα τέσσερα κορίτσια, την ακολουθούσαν εκείνο το βράδυ και άνευ λόγου και αιτίας και εντελώς απρόκλητα την ξυλοκόπησαν πολύ άσχημα. Την είχαν περικυκλώσει και την έδερναν εναλλάξ. Και μάλιστα, μιλάμε για κορίτσια ηλικίας 13 και 14 ετών, κατοίκους Γιαννιτσών» λέει η δικηγόρος της οικογένειας.

Και προσθέτει: «Το «beef» είναι ένας όρος μεταξύ των ανηλίκων και στα ελληνικά σημαίνει κρέας. Οι ανήλικοι το έχουν σαν παιχνίδι και λένε μεταξύ τους «πάμε να κάνουμε beef» δηλαδή να δείρουμε κάποιον για να γελάσουμε. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ζήτησαν από τη 13χρονη να πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο που κάνουν αυτό το «beef» και επειδή το παιδί αρνήθηκε, τότε οι άλλες τέσσερις ανήλικες την ακολούθησαν και την έσπασαν στο ξύλο σε άλλο σημείο της πόλης» λέει στο prorothema.gr.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 13χρονης, ο οποίος μίλησε στο karatzova.com «το συμβάν σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ, στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών όπου τα τέσσερα κορίτσια που μηνύουμε επιτέθηκαν, γρονθοκόπησαν και χτύπησαν άσχημα την κόρη μου στο κεφάλι, χωρίς καμιά αιτία, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και από εκεί, λόγω έλλειψης παιδοχειρουργού, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε σε νοσηλεία για δύο ημέρες. Η διάγνωση, σύμφωνα με τους μηνυτές, ήταν κάκωση κεφαλής και μετατόπιση αυχένα, που καθιστά υποχρεωτική τη χρήση κολάρου.

Σύμφωνα πάντα με τους μηνυτές, τα συγκεκριμένα κορίτσια έχουν ασκήσει και στο παρελθόν μπούλινγκ σε άλλα συνομίλικα παιδιά, ενώ πριν από δύο εβδομάδες είχαν χτυπήσει και ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Σήμερα

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Σήμερα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Σήμερα

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σήμερα

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.