Πώς φτιάχνουν οι Ιάπωνες την ομελέτα;
Η omurice που ξετρελαίνει τους λάτρεις του φαγητού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Οι Ιάπωνες φημίζονται για την απλότητα των συνταγών τους, και για την φαντασία που χρησιμοποιούν όταν μαγειρεύουν, χρησιμοποιώντας τα υλικά με διαφορετικό τρόπο από ότι ο υπόλοιπος πλανήτης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς στην Ιαπωνία και να μη δοκιμάσεις την πασίγνωστη omurice, που πρόκειται γαι ένα συνδυασμό αυγών και ρυζιού.
Βράζεις το ρύζι, όχι να γίνει τραγανό αλλά μισοβρασμένο, και στη συνέχεια κάνεις την ομελέτα, την οποία διπλώνεις και ρίχνεις το ρύζι, πιπεριές, φρέσκα μπαχαρικά, και ντοματίνια, και την αφήνεις σε πολύ χαμηλή τιμή να τηγανίζεται για λίγη ώρα.
Προσθέτεις πριν τη βγάλεις από το τηγάνι λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο και την αφήνεις στο πιάτο αχνιστή να ολοκληρωθεί το έργο τέχνης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το E-Radio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας την καλύτερη deep dish pizza της Αθήνας
Πριν 1 ώρα
Για σένα που θέλεις να δοκιμάσεις την deep dish pizza καλό είναι να ξέρεις και που θα βρεις την καλύτερη!
Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο
Πριν 1 ώρα
Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου
Η πόλη που θα ερωτευτείς αν είσαι λάτρης της τέχνης
Πριν 1 ώρα
Αξίζει οπωσδήποτε να την επισκεφτείς μια φορά στη ζωή σου
Κολπική μαρμαρυγή: Ποια συνήθεια μας κάνει τη καρδιά να «φτερουγίζει»
Πριν 1 ώρα
Δείτε τον κίνδυνο που αυξάνει
Η θέση στο αεροπλάνο που πρέπει να αποφεύγουμε σύμφωνα με μια αεροσυνοδό
Πριν 1 ώρα
Υπάρχουν δυο λόγοι
3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε
Πριν 1 ώρα
Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική
Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια
Χτες
Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση
4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ
Χτες