E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάρτι με ημίγuμνες χορεύτριες παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κάποιες ταμπέλες μαγαζιών αναβόσβηναν, με την ένδειξη «Ελάτε να κολλήσετε»

Πάρτι με ημίγuμνες χορεύτριες παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/10/2020 | 11:11

Κρούσματα απειθαρχίας και χθες, παρά τα νέα μέτρα και την κρισιμότητα της κατάστασης, καθώς ορισμένοι μαγαζάτορες επιμένουν να μην συμμορφώνονται με τις οδηγίες της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων.

Το ρεπορτάζ του protothema.gr για τους έξι φοιτητές που διασκέδασαν την περασμένη Παρασκευή σε κλαμπ στο Γκάζι και μια βδομάδα μετά διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό είναι ενδεικτικό της χαοτικής και ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί σε αρκετά δημοφιλή στέκια της νεολαίας στο κέντρο της πρωτεύουσας. Μαγαζιά που εδώ και καιρό δεν τηρούν τα μέτρα για την προστασία από την εξάπλωση της πανδημίας, εν γνώσει μάλιστα της αστυνομίας, που ωστόσο να φαίνεται να κάνει τα... στραβά μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι τα περισσότερα μαγαζιά διαθέτουν μόνο κλειστούς χώρους κι έτσι ο κίνδυνος μετάδοσης πολλαπλασιάζεται. Οι πελάτες δεν τηρούν τις αποστάσεις, οι ιδιοκτήτες, παρά την οδηγία να μην υπάρχουν όρθιοι, τους αφήνουν να μετακινούνται ανενόχλητοι, το προσωπικό δεν φοράει μάσκες και κάπως έτσι προκύπτουν νέα κρούσματα σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Χθες το βράδυ και παρά το μούδιασμα από την επιβολή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας μετά τις 00.30, λίγες ώρες πριν και σε ορισμένα μαγαζιά του κέντρου, οι ταμπέλες αναβόσβηναν με την ένδειξη «Ελάτε να κολλήσετε». Κράχτης η παρουσία ημίγuμνων καλλονών που χόρευαν αισθησιακά πάνω στην μπάρα και σε υπερυψωμένα σημεία, με το σκηνικό να θυμίζει κάτι από το σενάριο της ταινίας τρόμου «From Dusk till Dawn», όπου οι πρωταγωνιστές μπαίνουν ανυποψίαστοι σε ένα μπαρ, δίχως να γνωρίζουν τι πρόκειται να τους ξημερώσει. Κάπως έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, όπως συνέβη άλλωστε και στο κλαμπ στο Γκάζι, οι πελάτες μπαίνουν μέσα, συνωστίζονται και οι πιθανότητες να έχουν κολλήσει αγγίζουν το 50%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια στιγμή, οι επιχειρηματίες της εστίασης και της διασκέδασης που έχουν «ματώσει» οικονομικά για να τηρήσουν τα μέτρα με γνώμονα την δημόσια υγεία, βλέπουν απείθαρχους ανταγωνιστές τους «να παίρνουν όλο το χαρτί» μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες, από τις 8 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προκλητικοί, δε, έφτασαν σε σημείο να βάλουν νταλίκα μπροστά από την είσοδο μαγαζιού (συνέβη στην Κυψέλη), για να μην είναι ορατό ποιος βγαίνει και μπαίνει, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους πελάτες μέσω video wall να μην ανεβάζουν εικόνες στα σόσιαλ μίντια που θα μπορούσαν να τους εκθέσουν λόγω του συνωστισμού.

Ιδιοκτήτης μπαρ στα Εξάρχεια σφράγισε με δική του πρωτοβουλία την είσοδο του μπαρ του στη 1 τα ξημερώματα, εμποδίζοντας όσους ήθελαν να εξέλθουν, λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μία επιπλέον ώρα για να αποχωρήσουν, με το «έτσι θέλω», προκειμένου να χτυπήσει στην ταμειακή του μερικά ποτά παραπάνω.

Σε μπαρ στο Καλλιμάρμαρο, το οποίο βρίσκεται επί του δρόμου, η πυκνή διακοσμητική βλάστηση δύσκολα κρύβει τον συνωστισμό που επικρατεί στο εσωτερικό του μαγαζιού και γύρω από τη μπάρα, όπου ο ένας διασκεδάζει κυριολεκτικά πάνω στον άλλον. Τελευταία εικόνα: η πηγμένη από Ι.Χ. λεωφόρος Κηφισίας χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα να πηγαίνουν σημειωτόν καλύπτοντας την απόσταση Αμπελόκηποι-Μαρούσι σε 40 λεπτά, στην προσπάθεια των Αθηναίων να γυρίσουν έγκαιρα στο σπίτι...

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.