E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Ήθελα να νιώσω μητέρα, ζητώ συγγνώμη» λέει η 33χρονη

Η 33χρονη «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές που κρατείται

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Ήθελα να νιώσω μητέρα, ζητώ συγγνώμη» λέει η 33χρονη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/10/2020 | 09:22

«Δεν υπήρξε καμία σeξουαλική κακοποίηση στην ανήλικη. Αυτό άλλωστε δείχνει η διενεργηθείσα Ιατροδικαστική εξέταση. Κακώς διαδόθηκε η είδηση αυτή. Δεν θα το έκανα αυτό».

Η Ειρήνη Μούρθου- η οποία συνελήφθη στις 17 Ιουνίου με τις κατηγορίες της απαγωγής και της ασέλγειας κατά της ανήλικης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη- «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές, όπου κρατείται, και μιλάει στο για τα όσα της αποδίδονται. Η ίδια εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας της συμπρωτεύουσας στην παραλία της Κατερίνης, από όπου προσπαθούσε να διαφύγει, αφού πρώτα άφησε τη Μαρκέλλα σε έναν δρόμο μετά την απαγωγή της ανήλικης στην οποία κατηγορείται πως έδωσε ηρεμιστικά χάπια και κοκαΐνη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μετά τη σύλληψή της για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, ποpνογραφία ανηλίκων (σ.σ. όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σ.σ. σε βαθμό πλημμελήματος).

«Δεν υπάρχει κύκλωμα παιδικής ποpνογραφίας. Αυτό επινόησαν οι Δικηγόροι της οικογένειας. Αυτό με λύπηση και με κάνει να ανησυχώ που θέλουν να με βλάψουν για κάτι που δεν έχω πράξει. Είναι τερατώδες. Έχω μετανιώσει αληθινά που δεν επέστρεψα την ανήλικη στην οικογένεια της αμέσως. Ήθελα να νιώσω μητέρα. Έφταιγε ο πανικός ο φόβος μου που με αναζητούσε η Αστυνομία και η χρήση Ναρκωτικών αλλιώς θα φερόμουν διαφορετικά, πιο λογικά», συνεχίζει η Ειρήνη Μούρθου, η οποία ζητάει για πρώτη φορά δημόσια συγνώμη «από την ανήλικη και από την οικογένειά της».

«Ζητώ συγνώμη και από την κοινωνία που ζητώ να με κρίνει με επιείκεια. Δεν το ήθελα συνέβη. Θέλω να επανορθώσω. Να λογοδοτήσω για τις πράξεις μου χωρίς υπερβολές. Αγαπώ τα παιδιά υπερβολικά», εξηγεί. Σε ερώτηση του protothema.gr για το βράδυ που πέρασε με την ανήλικη την οποία κράτησε παρά τη θέληση στο σπίτι της, η «κοκκινομάλλα» γυναίκα θυμάται πως: «Δεν την άγγιξα πάρα μόνον όταν της έκανα μπάνιο να είναι καθαρή της έδωσα καθαρά ρούχα. Δεν έγινε κάτι άλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη κατάθεσή της στις αρχές

H 33χρονη στην ανατριχιαστική της κατάθεση ομολόγησε ότι αρχικά είπε στην άτυχη Μαρκέλλα πως είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα της για να την παραλάβει το σχολείο και αμέσως μετά της είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, για να παίξει με την κόρη της! «Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι”», είπε αρχικά. Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής Μαρκέλλας, απάντησε πως «ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει». «Της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες, τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες», ανέφερε στην πρώτη κατάθεσή της και στη συνέχεια φέρεται να ομολόγησε πως: «Της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια. Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια».

Το χρονικό της απαγωγής της Μαρκέλλας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 11 Ιουνίου γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι. Το κουδούνι στο σχολείο της Μαρκέλλας στην οδό Βοσπόρου χτυπάει και η ανήλικη βγαίνει από τις σχολικές εγκαταστάσεις μαζί με έναν συμμαθητή της προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 μέτρων. Μία κοκκινομάλλα γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο συμμαθητής της στους αστυνομικούς, εμφανίζεται, τη φωνάζει με το όνομά της και της ζητάει να την ακολουθήσει.

Το παιδί είπε ακόμη στους αστυνομικούς πως η Μαρκέλλα έδειχνε να την γνωρίζει, καθώς έφυγε μαζί της χωρίς να αντιδράσει. Από εκείνη τη στιγμή και για τις επόμενες 44 ώρες τα ίχνη της χάνονται. Την ίδια ημέρα τα μέλη της οικογένειάς της την αναζητούν στο σπίτι του συμμαθητή της χωρίς αποτέλεσμα και στη συνέχεια αποφασίζουν να απευθυνθούν στην αστυνομία ούτως ώστε να δηλώσουν την εξαφάνισή της.

Λίγες ώρες αργότερα εκδίδεται Amber Alert. Μία τεράστια ομάδα απλών πολιτών και εθελοντικών ομάδων βγαίνει στον δρόμο για να την αναζητήσει. Την επόμενη ημέρα ο αδελφός της δεκάχρονης Μαρκέλλας, Χρήστος, καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας ενώ η μητέρα με τον σύζυγο της, τον πατριό της μικρής, παραμένουν στο τμήμα και δίνουν λεπτομέρειες στους αστυνομικούς. Όσον αφορά το μέρος όπου κράτησε τη Μαρκέλλα επί σχεδόν δύο 24ωρα προτού την αφήσει, η αστυνομία ανακοίνωσε πως πρόκειται για διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου διενεργήθηκαν έρευνες και εντοπίστηκε ρουχισμός, τον οποίο φαίνεται να φορούσε η 33χρονη «κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της 10χρονης». Η 33χρονη επτά μέρες μετά την εξαφάνιση εντοπίζεται στην Κατερίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ειρήνης Μούρθου. Βασίλη Νουλέζα

«Η υπόθεση της Ειρήνης Μούρθου που υπερασπίζομαι δικαιολογητικά συγκλόνισε την κοινή γνώμη εξαιτίας των κατηγοριών που της αποδίδονται και του τρόπου τέλεσης των αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα .Η χρήση Ναρκωτικών σε ανήλικη έστω και για να την αφυπνίσει είναι πρωτόγνωρη για τα ποινικά χρονικά. Θα αποδειχθεί όμως στο ακροατήριο κάτω από πιες συνθήκες ενήργησε αν είχε ψυχική και πνευματική διαύγεια καθαρότητα και ηρεμία που της καθιστά λόγω της χρήσης ναρκωτικών ελαττωμένου καταλογισμού. Είναι σαφής η διάταξη του Ποινικού Κώδικα. Στην περίπτωση της ακούστηκαν υπερβολές περί δήθεν κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας που ΔΕΝ υπάρχει», μας είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισής της, Βασίλης Νουλέζας.

«Ορίζουμε τεχνικό σύμβουλο για τις καταγεγραμμένες επικοινωνίες με τα δύο κινητά και τον κατασχεμένο φορητό υπολογιστή. Δεν έχουμε να αποκρύψουμε κάτι. Νομίζω οι Δικηγόροι της οικογένειας δεν σεβάστηκαν υπαίτια το τεκμήριο της αθωότητας ούτε τα ΜΜΕ που καταστρατήγησαν σκόπιμα για εντυπώσεις βασικές έννοιες του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και του Συντάγματος», τόνισε και συνέχισε: «Το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας είναι ανακάλυψη των Δικηγόρων πολιτικής αγωγής .Η εντολέας θα δικασθεί στο Δικαστήριο όχι στα δελτία ειδήσεωνΗ πελάτισσα μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση απογοητευμένη αλλά και ανήσυχη για τις επιθέσεις που δέχεται. Αρκεί να σας πω ότι εισήλθαν στο διαμέρισμα της άγνωστοι και βανδάλισαν ό,τι υπήρχε με μανία. Η Ειρήνη Μούρθου είναι στα όρια ψυχολογικής κατάρρευσης με αυτοκτονικό ιδεασμό.Την συνέτριψε το γεγονός ότι εμφανίσθηκε από τα media ως τέρας ως η χειρότερη γυναικά πριν κριθεί από του φυσικούς Δικαστές της, Η πρόωρη δημοσιοποίηση των στοιχείων της έκαμψε το τεκμήριο αθωότητας Ουδέποτε έβλαψε συνανθρώπους της πέραν της σεξουαλικής κατεύθυνσης της που ομολόγησε στην κ. Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης στην απολογία της. Είναι ευθύς και ειλικρινής άνθρωπος που αντιμετωπίζει αντικρύζει κατάματα την αλήθεια».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Σήμερα

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Σήμερα

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.