E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι 7 πιο ακριβές οικίες του πλανήτη για το 2020

Σύμφωνα με τη λίστα του Zumbly

Οι 7 πιο ακριβές οικίες του πλανήτη για το 2020
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Υπάρχουν πολλά ακριβά σπίτια σε όλο τον κόσμο. Οι τυχεροί ιδιοκτήτες από αυτά τα ακριβά σπίτια είχαν αρκετά εκατομμύρια δολάρια για να ξοδέψουν και θα δείτε παρακάτω γιατί. Αυτά είναι τα 7 πιο ακριβά ακίνητα αυτή τη στιγμή, για το 2020. Αν θα ανέβουν ή θα πέσουν οι τιμές, μένει απλώς να το δούμε στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα παλάτι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας. Με 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια, το Buckingham Palace είναι το πιο ακριβό σπίτι στον κόσμο. Αλλά το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ είναι περισσότερο ένα ιστορικό ορόσημο από ένα σπίτι για να ζει η βασιλική οικογένεια από το 1873. Το παλάτι έχει μια εκπληκτική γαλλική νεοκλασική αρχιτεκτονική σχεδίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντίλλα

Εάν αναρωτιέστε πού ζει ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ινδίας, κατοικεί στο δεύτερο ακριβότερο σπίτι στον κόσμο. Η Antilla αξίζει 1 δισεκατομμύριο δολάρια και ο Mukesh Ambani που ζει εκεί, είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fortune Global 500 Company Reliance Industries Limited.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κτήριο βρίσκεται στο λόφο Cumballa της Βομβάης, στο κέντρο της πόλης. Έχει ένα εντυπωσιακό ύψος 27 ορόφων! Το κτίριο σχεδιάστηκε από τις αρχιτεκτονικές εταιρείες Perkins & Will και Hirsch Bender Associates.

Βίλα Λεοπόλντα

Τι είναι καλύτερο από το να ζεις σε σπίτι ενός εκατομμυρίου δολαρίων; Να ζεις σε ένα σπίτι εκατομμυρίου δολαρίων που βρίσκεται στη γραφική Cote d'Azur της Γαλλίας! Αυτό είναι το σπίτι που διαθέτει η Lily Safra, η οποία κληρονόμησε το σπίτι από τον τραπεζίτη Edmund Safra.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αρχοντικό καταλαμβάνει έκταση 50 στρεμμάτων, διαθέτει 11 υπνοδωμάτια, 14 μπάνια, ελικοδρόμιο, εμπορικό θερμοκήπιο, εξωτερική κουζίνα και μια απίστευτη πισίνα. Η Villa Leopolda ανήκε αρχικά στον βασιλιά Leopold II του Βελγίου. Έχει επανασχεδιαστεί από τότε. Ήταν επίσης το σκηνικό για την ταινία του Alfred Hitchcock To Catch a Thief.

Βίλα Les Cedres

Στην τέταρτη θέση, έχουμε ένα άλλο γαλλικό σπίτι που αγοράστηκε από τον βασιλιά Λεοπόλδο τον Δεύτερο.

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στο Saint-Jean-Cap-Ferrat και αξίζει 450 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι χτίστηκε σε 35 στρέμματα κήπου και διαθέτει 14 υπνοδωμάτια, στάβλο για 50 άλογα και μια τεράστια πισίνα.

Υπάρχει άφθονη τέχνη και πολιτισμός σε αυτό το σπίτι. Θα βρείτε πολλά σπάνια και πανάκριβα διακοσμητικά στοιχεία όπως επιχρυσωμένα ξύλα και κρυστάλλινους πολυελαίους, καθώς και σημαντικά έργα τέχνης όπως ελαιογραφίες του 19ου αιώνα αλλά και μια βιβλιοθήκη που φιλοξενεί 3.000 βιβλία.

Les Palais Bulles

Το Les Palais Bulles μεταφράζεται ως "το παλάτι της φούσκας" και το γιατί θα το καταλάβετε όταν δείτε αυτό το αρχοντικό.

Το σπίτι είναι διακοσμημένο με πολλά στρογγυλά δωμάτια που βλέπουν στη Μεσόγειο - μοιάζουν περισσότερο με πολλές φυσαλίδες από ένα πραγματικό σπίτι. Ο Ούγγρος αρχιτέκτονας Antti Lovag σχεδίασε αυτό το σπίτι το οποίο διαθέτει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως κήπους, τρεις πισίνες και ένα αμφιθέατρο 500 θέσεων.

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Pierre Cardin κατέχει σήμερα το σπίτι - ωστόσο, το χρησιμοποιεί μόνο ως εξοχική κατοικία. Το Les Palais Bulles χρησιμοποιείται κυρίως για πάρτι και εκδηλώσεις.

Το ρετιρέ Odeon Tower

Αν έχετε 330 εκατομμύρια δολάρια, μπορείτε να αγοράσετε ένα διαμέρισμα 3.000 τ.μ στο πιο ακριβό κτίριο του Μονακό.

Το Odeon Tower Penthouse μοιάζει περισσότερο με ένα πολυτελές θέρετρο από ένα ρετιρέ - το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η πισίνα υπερχείλισης 360 μοιρών με νεροτσουλήθρες! Το ρετιρέ αυτό είναι σήμερα το πιο ακριβό διαμέρισμα στον κόσμο.

Ο Alexandre Giraldi σχεδίασε τον πύργο με την εταιρεία Group Mazococo. Το ρετιρέ έχει μια εντελώς μοντέρνα και φουτουριστική εμφάνιση και υπάρχει ένας ιδιωτικός ανελκυστήρας που οδηγεί στο διαμέρισμα.

Fairfield Pond

Το Four Fairfield Pond είναι το πιο ακριβό σπίτι στη Νέα Υόρκη με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το ξεχωριστό στιλ του γαλλικού αρχοντικού δίνει σε αυτό το αρχοντικό μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση και φιλοξενεί 29 υπνοδωμάτια, 39 μπάνια, γήπεδο μπάσκετ, τραπεζαρία 91 ποδιών, γήπεδα σκουός, μπόουλινγκ, τρεις πισίνες, ένα γκαράζ αρκετά μεγάλο για να χωρέσει 100 αυτοκίνητα και γήπεδα τένις.

Αυτό το σπίτι διαθέτει ακόμη και το δικό του εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας. Και πόσο κοστίζουν όλα αυτά; 248 εκατομμύρια δολάρια.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Πριν 7 ώρες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Πριν 7 ώρες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η 89η που ταξιδεύει μόνη της σε όλο τον κόσμο

Πριν 7 ώρες

Οι συμβουλές που δίνει

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Πριν 7 ώρες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Προχτές

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Προχτές

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Προχτές

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

Το κρεμαστό τρένο του Βούπερταλ και το παράξενο ατύχημα με τον ελέφαντα

Πριν 3 μέρες

Το ένα αξιοθέατο της πόλης που έγινε διπλό

5 θρυλικά αντικείμενα που κλείνουν τα 50 τους χρόνια το 2024

Πριν 3 μέρες

Έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας

Η πραγματική «Οικογένεια Ανταμς» μένει σε στοιχειωμένο σπίτι και οδηγάει νεκροφόρα

Πριν 3 μέρες

Δες την οικογένεια Schreck που ζει σαν τη φημισμένη γοτθική Addams

par: 30
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.