E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

The Bachelor: Πόσα από τα ζευγάρια του reality είναι ακόμα μαζί;

Μπορεί το reality να δώσει αυτό που υπόσχεται;

The Bachelor: Πόσα από τα ζευγάρια του reality είναι ακόμα μαζί;
@theconversation.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

To The Bachelor είναι εδώ και περίπου 2 δεκαετίες η ένοχη απόλαυση του κοινού των ΗΠΑ. Η κριτική που δέχεται για την απεικόνιση των γυναικών είναι συνεχής, ωστόσο το κοινό δεν φαίνεται να το παρατάει.

Το ίδιο πάντως φαίνεται να συμβαίνει και στην χώρα μας, όπου το The Bachelor έκανε ντεμπούτο φέτος. Τα νούμερα είναι αρκετά υψηλά και παρόλο που και εδώ υπάρχει κριτική, το κοινό μοιάζει να βρήκε μια ένοχή απόλαυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ερώτημα είναι αν έχει επιτύχει ποτέ αυτό που υπόσχεται, δηλαδή ένα ζευγάρι να βρει τον αληθινό έρωτα, ή αν είναι ένα ακόμα reality παραγωγής εφήμερων celebrities. Το δεύτερο μοιάζει να συμβαίνει πιο συχνά αλλά υπάρχουν παραδείγματα και για το πρώτο.

Στις ΗΠΑ το ζευγάρωμα έχει ένα μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Ίσως γιατί οι Αμερικανοί είναι πιο εξοικειωμένοι με τις εφαρμογές των ραντεβού αλλά και τα παρόμοια show στην τηλεόραση. Μόνο και μόνο που η εκπομπή είναι επιτυχημένη εδώ και σχεδόν δυο δεκαετίες, πάει να πει πως πολλοί συμμετέχοντες έχουν την αίσθηση ότι μπορούν να βρουν την αληθινή αγάπη μέσα από ένα reality.

Μια από τις 25 γυναίκες που συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του αμερικανικού The Bachelor, ήταν η Trista Rhen. Έφτασε μέχρι τις δυο φιναλίστ του show αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε από τον bachelor. Ωστόσο την επόμενη χρονιά αναζήτησε ξανά την τύχη της, αφού έγινε η γυναίκα που συμμετείχε (και) στην πρώτη σεζόν του The φλαναγαν, όπου αυτή τη φορά κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα από 25 άνδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

>

Εκεί επέλεξε τον Ryan Sutter, τον οποίον και παντρεύτηκε την ίδια χρονιά σε έναν γάμο που παρακολούθησαν 17 εκατομμύρια τηλεθεατές! Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο και μια κόρη που σήμερα είναι 13 και 11 ετών αντίστοιχα. Και ναι, ο γάμος τους μετράει ήδη 17 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν πρόκειται όμως για το μοναδικό ζευγάρι που βρήκε τον έpωτα μέσα από αυτό το reality. Βέβαια υπάρχει μια διαφορά. Γιατί το The Bachelorette φαίνεται να είναι πιο επιτυχημένο σε αυτόν τον τομέα απ’ ότι το The Bachelor. Ίσως γιατί η γυναίκες κάνουν πιο συνειδητοποιημένες επιλογές από τους άνδρες. Από το The Bachelorette 5 ζευγάρια από τις 16 σεζόν είναι ακόμα μαζί. Από το The Bachelor από την άλλη, μετά από 24 σεζόν, κανένα ζευγάρι δεν είναι ακόμα μαζί, αν και κάποιες σχέσεις διατηρήθηκαν για κάποιο καιρό.

Η Trista Rhen, ή μάλλον Sutter πλέον, λέει πως «Ανταλλάσω μηνύματα με τις υπόλοιπες Bachelorettes και αναφερόμαστε σε αυτό συχνά. Οι γυναίκες μάλλον τα καταφέρνουν καλύτερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την επιτυχία του reality δημιουργήθηκαν πολλά side shows, όπως το «Bachelor in Paradise» ή το «Bachelor: Listen to your Heart». Και φυσικά τα δικαιώματα ζητήθηκαν από διάφορες άλλες χώρες του πλανήτη. Στον Καναδά το show κράτησε μόλις 3 σεζόν, ενώ στην Γερμανία έχει συμπληρώσει ήδη 10 και ετοιμάζεται για την επόμενη. Άλλες χώρες είναι η Βραζιλία, η Νέα Ζηλανδία, η Γαλλία, το Βιετνάμ, το Ισραήλ, η Βρετανία, η Ρουμανία και πολλές άλλες ακόμα.

Δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε πόσα από τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι ακόμα μαζί, αλλά σίγουρα δεν είναι ο κανόνας. Ίσως θα έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα και το The Bachelorette, για να δούμε πόσες και ποιες διαφορές υπάρχουν. Πάντως, φαίνεται πως αυτό είναι το reality που δημιουργεί ζευγάρια, και όχι το The Bachelor.

Τρανό παράδειγμα είναι το ζευγάρι που προέκυψε από την τελευταία σεζόν. Ο Peter Weber επέλεξε την Hannah Ann Sluss, αλλά η σχέση τους ήταν σύντομη. Κι αυτό γιατί ο Weber παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να της δώσει όλη του την καρδιά, αφού είχε ακόμα συναισθήματα για μια άλλη φιναλίστ, την Madison Prewett που αποχώρησε από το reality. Αφού χώρισε και προσπάθησε να είναι με την Prewett, τώρα βγαίνει με μια άλλη από τις συμμετέχουσες, την Kelley Flanagan, την οποία είχε «διώξει» λίγο νωρίτερα. Μάλλον δεν ήταν ποτέ σίγουρος...

Ο Weber με την Flanagan

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.