E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2021

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και μετά τις αναβολές του 2020, αναμένονται σπουδαίες πρεμιέρες για τη νέα χρονιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ

Θα είναι μια τεράστια χρονιά για τον κινηματογράφο αν όλα πάνε κατ' ευχήν. Μεγάλες παραγωγές που θα βλέπαμε το 2020, έχουν μεταφερθεί στη νέα χρονιά της συγκρατημένης αισιοδοξίας που στην πορεία της ελπίζουμε κι ευχόμαστε να ταυτιστεί με την έξοδο μας από τα σπίτια και την επιστροφή στους συνηθισμένους ρυθμούς ζωής.

Αναμένεται να μάθουμε ποιές ταινίες θα δούμε στις αίθουσες και ποιές από αυτές θα βρεθούν παράλληλα ή αποκλειστικά σε πλατφόρμες streaming.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Nomadland

Η Chloe Zhao συζητιέται ως το φαβορί για το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας στην επερχόμενη τελετή που έχει οριστεί για τις 25 Απριλίου 2021, χάρη στην εκπληκτική της δουλειά στο Nomadland. Πρωταγωνιστεί η υπέροχη κι αγαπημένη Frances MacDormand.

Ημ. Κυκλοφορίας: 19 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Coming 2 America

Στην πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας "Ο Πρίγκηπας της Ζαμούντα", o Akeem (Eddie Murphy) επιστρέφει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού αφού ανακαλύπτει ότι εκεί βρίσκεται ο χαμένος του γιός.

Ημ. Κυκλοφορίας: 5 Μαρτίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

No Time To Die

Η τελευταία ταινία James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, έρχεται την Άνοιξη μετά από πολλές αναβολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ημ. Κυκλοφορίας: 2 Απριλίου

 

A Quiet Place Part II

H Emily Blunt ενσαρκώνει για δεύτερη φορά τον ρόλο του μητριαρχικού χαρακτήρα που προσπαθεί να προστατέψει την οικογένεια της από τα περίεργα πλάσματα που κυνηγούν με την ακοή σε αυτή την συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2018.

Ημ. Κυκλοφορίας: 23 Απριλίου

The French Dispatch

Όταν συζητάμε για πιθανούς διεκδικητές των Όσκαρ, το The French Dispatch βρίσκεται ψηλά στην λίστα. Όπως όλες σχεδόν οι μεγάλες παραγωγές του 2020, έτσι και η ταινία του σπουδαίου Wes Anderson πήρε αναβολή για τη νέα χρονιά. Το καστ είναι πραγματικά all star με ονόματα όπως Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Steve Park, Bill Murray, Owen Wilson και πολλούς ακόμη φίλους και αγαπημένους του σκηνοθέτη.

Ημ. Κυκλοφορίας: Μάϊος 

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Ο Patrick Wilson και η Vera Farmiga ενσαρκώνουν ξανά τους ρόλους των Ed και Lorraine Warren στο τρίτο κεφάλαιο του τρομακτικού franchise. Οι ταινίες βασίζονται στην ζωή των πραγματικών μεταφυσικών ερευνητών.

Ημ. Κυκλοφορίας: 4 Ιουνίου 

Top Gun Maverick

Πέρασαν 34 χρόνια από τότε που ο Tom Cruise πήρε τη θέση του ως πιλότος, όμως μοιάζει απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του και σίγουρα σε φόρμα με τις συνέχειες των Mission Impossible.

Ημ. Κυκλοφορίας: 2 Ιουλίου 

Space Jam: A New Legacy

Επιτέλους, ένα classic των '90s αποκτά την συνέχεια που περιμένουν όλοι όσοι υπήρξαν παιδιά ή έφηβοι πριν από 25 χρόνια. Η νέα ταινία θα έχει πρωταγωνιστή των LeBron James. 

Ημ. Κυκλοφορίας: 16 Ιουλίου 

 

Dune

Βασισμένο σε ένα από τα διασημότερα sci-fi μυθηστορήματα, το Dune θα επαναφέρει στο προσκήνιο το βιβλίο, με τον σπουδαίο σκηνοθέτη Denis Villeneuve (Prisoner, Arrival, Blade Runner 2049) να επιχειρεί ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματα της καριέρας του.

Ημ. Κυκλοφορίας: 1 Οκτωβρίου

Mission: Impossible 7

Ο Christopher McQuarrie,σκηνοθέτης των δυο προηγούμενων ταινιών (Rogue Nation και Fallout) του ριψοκίνδυνου πράκτορα Ethan Hunt, δείχνει ότι πηγαίνει το franchise σε πολύ καλά μονοπάτια, με ταινίες χορταστικές, προσεγμένες, απεριόριστα ψυχαγωγικές και με εντυπωσιακές εμπνεύσεις που αποτελούν σημείο αναφοράς για τις ταινίες δράσεις των τελευταίων ετών. Δεν είναι τυχαίο ότι στον ίδιο έχουν εμπιστευτεί και το Mission Impossible 8 που έρχεται το 2022.

Ημ. Κυκλοφορίας: 19 Νοεμβρίου

 

West Side Story

Το εμβληματικό και ίσως πιο γνωστό μιούζικαλ όλων των εποχών, αποκτά την πρώτη του διασκευή από το 1961. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Steven Spielberg. 

Ημ. Κυκλοφορίας: 10 Δεκεμβρίου

The Matrix 4

Οι φανς του John Wick θα πρέπει να περιμένουν ως το 2022 για την επόμενη ταινία, όμως μέχρι τότε θα έχουμε δει τον Keanu Reeves να ενσαρκώνει ξανά τον Neo στην τέταρτη συνέχεια του Matrix, 20 χρόνια μετά την τελευταία ταινία. Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια της πλοκής.

Ημ. Κυκλοφορίας: 22 Δεκεμβρίου

Babylon 

Το παιδί θαύμα του Hollywood που κατέπληξε τους πάντες με τις παθιασμένες δημιουργίες του (Whiplash, La La Land, First Man) εππιστρέφει με την επόμενη ταινία του, με το σενάριο να εστιάζει στην κινηματογραφική βιομηχανία του 1920 και την μετάβαση από του βουβό στον ομιλούντα κινηματογράφο. Να σας το κάνω ακόμα καλύτερο; Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να δούμε την Margot Robbie και τον Brad Pitt.

Ημ. Κυκλοφορίας: 25 Δεκεμβρίου

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 53
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.