ENTERTAINMENT

Μια ιδιαίτερη Youtuber θα σου δείξει πως να κάνεις τέχνη από τροφές

Μοναδική αισθητική και πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο στο κανάλι της
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μια ιδιαίτερη Youtuber θα σου δείξει πως να κάνεις τέχνη από τροφές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Li Ziqi, ζει σε μια φάρμα στο Σετσουάν της Κίνας και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Youtuber της χώρας της, καθώς μετρά περισσότερους από 14 εκατομμύρια συνδρομητές. Στα βίντεο των δεκαεφτά λεπτών που ανεβάζει δείχνει πόσο σημαντικές είναι οι φυσικές τροφές, καθώς και το πόσες άλλες χρήσεις μπορούν να έχουν πέρα από την μαγειρική.

Για την ίδια, όλα όσα παρουσιάζει είναι ο τρόπος ζωής που είχε απο παιδί, όταν μετά τον χωρισμό των γονιών της μετακόμισε στη φάρμα των παππούδων της. Δυστυχώς μετά τον θάνατο του παππούς της, η ίδια και η γιαγιά της ασχολήθηκαν με αυτόν τον τρόπο ζωής ώστε να μπορέσουν να βιοποριστούν.

Βλέποντας τα βίντςο της Li Ziqi, θα ξεχωρίσεις την υψηλή της αισθητική, ενώ θα δεις από πρώτο χέρι πως είναι η παραγωγή φρούτων και λαχανικών. Το πιο ωραίο στα συγκεκριμένα βίντεο όμως, είναι το ότι η νεαρή σου δείχνει άπειρους τρόπους για να αξιοποιήσεις αυτούς τους κάρπους, πέραν της μαγειρικής.

Το υλικό της, στην καραντίνα, έγινε το προσωπικό μου αγχολυτικό. Σε αυτά τα βίντεο, η απουσία της ομιλίας, δίνει τη θέση της σε παραδοσιακούς ασιατικούς ρυθμούς, που σε βάζουν κατευθείαν σε μια κατάσταση ζεν, ενώ οι ήχοι της εξοχής, οι κλαγγές απ’ τα μαγειρικά σκεύη και τα φρέσκα υλικά που ψιλοκόβονται , κοχλάζουν και τσιτσιρίζουν, σε ταξιδεύουν στη φάρμα της Li Ziqi, στον παραμυθένιο κήπο της γιαγιάς της, στο οικογενειακό τους τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάνε ένα σύντομο ταξίδι στην Κίνα με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 638 / position2: 1390
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb